Британци се оплакват от украински педофил, тормозил децата им у нас

Летовниците възмутени, че полицията е пуснала перверзника
Обновена: 30 юли 2012 21:00 | 30 юли 2012 21:00, Елка Василева
49
Британци се оплакват от украински педофил, тормозил децата им у нас
Британски туристи се оплакаха от украински педофил в Слънчев бряг. Снимка: архив, Булфото

Британци, дошли на почивка в България и заловили перверзник, който тормозел сексуално децата им, били шокирани, когато полицията го освободила и му позволила да се върне в хотела си, пише британският в. "Сън".

Перверзникът бил украински гражданин, който нападнал най-малко осем момчета в Слънчев бряг. Той е бил задържан за хулиганско поведение, но полицията просто го глобила и после го пуснала да се върне в хотелската си стая.

Родителите на децата, настанили се в тризвездния хотел "Поморие", в който бил отседнал и украинецът, са обезпокоени, че перверзникът, който е на около 40 години, може отново да им посегне.

Изданието публикува и разказите на родителите на някои от пострадалите момчета.

"Перверзникът посегна на сина ми на плажа и после в една от тоалетните. Съпругът ми искаше да го убие, но той просто се изпари", разказва майката на 15-годишния Хъл.

Украинецът опипвал момчетата, разказват близки на другите пострадали деца.

Майката на Хъл твърди, че хотелският персонал не искал да вика полицията, за да арестуват украинеца.

"Този човек провали ваканцията на всички ни, той трябва да е в затвора", казва Кристи Саймънс от Ипсуич, която е на почивка с приятелката си Мишел Милър и с техните деца, съответно на 2 и на 17 години.

Вчера представител на британското посолство пристигна в курорта, за да успокои разгневените семейства. Говорител на британското министерство на външните работи подчерта, че персоналът на британското консулство в България е във връзка със семействата и им дава съвети и препоръки.

Българската полиция твърди, че мъжът е посегнал на децата в пияно състояние и е глобен за хулиганските си прояви. Ченгетата настояват, че нямат достатъчно доказателства, за да го пратят на съд. Но вероятно може да се предприемат допълнителни действия след среща на полицаите с представители на британското посолство, твърди в. "Сън", цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
bg преди 11 години
Angli4anite ne davat pravoto na sina im da stane gei.
38
1
 
2
 
! Отговори
bg преди 11 години
Bulgarskija Helzingski Komitet da zashtiti pedofila 4e sreshta nerazbirane i mu se potupkvat osnovnite 4oveshki prava v durjava 4lenka na ES.
37
1
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
Ukrainskija pedofil e privurjenik na Julia Timoshenko i Viktor Ush4enko,i iska Ukraina da vleze v NATO-OTAN,taka 4e angli4anite da mlukvat vednaga.
36
2
 
4
 
! Отговори
ddd преди 11 години
НЕКОМПЕТЕНТНИ ПОЛИЦАИ - ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ ПОКАЗАХА! ДОКАТО ТЪРПИМ ТАЗИ СИТУАЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПЕРФЕКТНА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ТЕЗИ ПЕРВЕРЗНИЦИ! НЯМА ЛИ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ОГРОМНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, КОЯТО ЦАРИ В БГ ПОЛИЦИЯТА?!
35
3
 
2
 
! Отговори
Пед(офил)ал преди 11 години
Това се казва толерантност към различните.
34
2
 
4
 
! Отговори
Чикатило преди 11 години
Толкова съм мил с децата.....не знам какво са се заоплаквали ?!?!?
33
4
 
10
 
! Отговори
Wee преди 11 години
Педофили,наркомани,мутри тип бай ***,полуграмотни индивиди,евтини жени,фалшив алкохоли чалга в изобилие у наше черноморие!
32
2
 
16
 
! Отговори
dan преди 11 години
Къде си, хан Крумееее, къде си?!!
31
2
 
3
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
а ако се върнеш достатъчно назад във времето, ще видиш, че това си е стара практика.например така и не можахме да се отърсим от "българската следа", защото Агджа наистина е пребивавал у нас многократно ... и то по времето, когато пътуването в и от страната не беше свободно, както е сега.Така че не търси под вола теле, Цветанов е некадърник, но други това го правят съвсем умишлено.
30
2
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
...ама си не-умен. При предишните правителства в странат ни пребиваваха всевъзможни украински, сръбски, арабски и прочие бандити, под фалшива самоличност разбира се, но пък многократно и необезпокоявано. Дори охранявано.Не е като да нямаме и политици, застреляни във входа, именно заради покровителстването на корпоративни интереси и свободата на действие на подобни "извън закона" индивиди.
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... а ние какво да кажем за британските педофили, които напълзяха по селата ни? Да не са един и двама?
28
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***. Какъв педофил? Тоя си е жив ***. На 15 и 17 не са деца а юноши. Педофилия се смята под 14 годишна възраст. Ако не ги е изнасилил за нищо не могат да го пипнат.
27
5
 
5
 
! Отговори
престъпното баздейст преди 11 години
В България, благодарение на престъпното баздействие на Цецо Апартаменто, безгрижно се разхождат терористи и атентатори, а британците смеят да се оплакват от някакъв си педофил!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Законът ни е калпав и не може да бъде осъден за деянията си, но все пак има достатъчно мотиви да бъде ескортиран до границата и да му бъде бит шута да си оди у дома
25
5
 
23
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Британците решават проблемите си с камъни.Взема се един камък и се размазва главата на най-близкия барман...
24
7
 
10
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
28 - Ооооо ... Тулски, да не да те е ритнал коня ти бе баце?! Как стана така, че за първи път в близката история на човечеството, мазен *** като тебе се съгласява с мнението на един мазен турчин като мене!? Вау ... все още ставали чудеса по света!
23
9
 
14
 
! Отговори
аФ преди 11 години
Когато през 1876 Великобритания финансираше геноцида на Турция среЩу българите турският башибозук също изнасилваше деца и жени.Малко им е на изпедерастената английска ***!
22
11
 
6
 
! Отговори
Българин от България преди 11 години
Еииииии,няма ли кой да ми каже -Честита баня. Не съм се къпал от седмица.
21
2
 
16
 
! Отговори
абв преди 11 години
*** полицейски семки в сл. бряг работят само когато някой им се обади от високо.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха ха. Фъркатия турчин искам да е съдия и да гледа само дела с педофили. Хихихи... ега си кефа.