Предизвикателствата пред майките с увреждания

Различията не са пречка за добрия старт в живота на децата
17 авг 2012 19:45, Екип на Dnes.bg
17

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: майки с увреждания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
баджаци преди 11 години
До Анонимена кой *** ще осинови такъв вид майка? че аз родно дете да имам ако е инвалид ще го оставя в дом.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A zashto ne osinovqvat takuv vid majki?
10
5
 
3
 
! Отговори
Да,пречка е преди 11 години
Едва ли има нещо по егоистично да създадеш живот ,като жената във видеото и да не си способен даже да се затичаш след детето си да го защитиш от нещо,в крайна сметка разчиташ други да го отгледат.Няма нищо героично в това,всичко е политическа некоректност за *** на човешкия род,мъка за децата и възможно наследяване на уврежданията.Колкото и да съчувствам на сакати хора,тази във видеото е егоист,за който нямам капка съчувствие,да създава дете,което не може даже да носи.
9
2
 
7
 
! Отговори
мариана генчева преди 11 години
Това ,че имаш някакво увреждане,не те прави по-различна жена,и е хубаво да имаш дете.Единствено изключение е когато увреждането е наследствено,не е неоходимо да натоварваш и детето си.Аз съм с ревматоиден артрит-не е наследствен ,но не се реших да имам дете,единствено и само защото ме е страх ,че ще е предразположено за някои болести,между които и коварния артрит.Но понякога съжелявам.
8
3
 
11
 
! Отговори
Стига вече! преди 11 години
До до 3Много ясно , че да бъдеш родител е най-голямата отговорност!Но, не мога да приема за нормално разсъждение твоето изказване.Престъпление е, ако тормозиш детето си, ако го родиш и изоставиш на произвола на съдбата, не сме ние съдниците за тези неща.Няма нищо странно и престъпно в това ,сляп или куц човек да роди дете, щом има силите, волята, любовта да го отгледа.
7
4
 
20
 
! Отговори
ама ха преди 11 години
Георги Ламбуров, жалко,че практиката ,която предлагаш не е била приложима по време на бременността на *** с теб! Абе ей,вие за богове ли се помислихте!??? Кого съдите? Не ви ли се струва възможно вие или вашите деца да застанете от другата страна!? Тогава едва ли така ще разсъждавате!Физическото , а дори и психическото увреждане е нищо в сравнение с ДУХОВНОТО ви!
6
5
 
7
 
! Отговори
читател преди 11 години
Много от уврежанията са наследствени.Особено психическите.А при наличие на тежки физически увреждания бременността не е ясно как ще завърши и колко ще тежи на обществото.В името на какво?Самоцел? За която ще плащат други.
5
1
 
11
 
! Отговори
Jivot !!! преди 11 години
Vseki ot tija , pone vidimo "NEUVREDENI" ili tehnite deca i blizki mogat vseki moment po edna ili druga pri4ina da se prevarnat v hora s uvrejdanija !!!! Jivotat e nepredskazuem! Vajno e edna jena da bade DOBRA mayka !
4
8
 
15
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Да бъдеш родител не е право , а ОТГОВОРНОСТ И ДЪЛГ към потомството!!! И не мога да разбера защо кьорово, куцо и сакато е тръгнало да се размножава, без да се замисли какъв живот ще осигури на детото си ?! За да съм по- точен - на какво точно ОБРИЧАТ тези хора децата си?!Хайде замислете се, отговорете си и тогава изкарвайте подобни хора герои!А може би са престъпници, а!?
3
3
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До АнонименАбе ти нормален ли си бе?!?Да не би да си някакъв вид и****?!? Ти изобщо имаш ли представа какво означава увреждане бе?!? Защото аз имам.Аз съм точно такава майка с увреждане и моят син е напълно нормално двуметрово момче ,което вече е на 21 години.
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки има право да стане родител, да бъде майка!Това, че един човек е с увреждане не значи, че ще роди дете с увреждане.Здрави жени раждат болни деца, животът е непредсказуем...Нека всеки човек има шанса да отгледа и направи Истински Човек детето си!
1
1
 
17
 
! Отговори
Mayki ! преди 11 години
Maykite s uvrejdanija 4esto sa konfrontirani s dosta trudnosti, no moi vpe4atlenija sa , 4e po4ti vinagi te sa luba6ti i vseotdayni istinski mayki! Za razlika ot mnogo "neuvredeni "....