Бягство към ада

На тях просто не можеше да им се случи
13 окт 2012 13:11,
69
Бягство към ада
Анна и Мария вече вървят по нов път. Снимка: архив Reuters

Анна и Мария са отгледани в щастливи, относително заможни и подредени семейства. Получавали са всичко, от което са имали нужда и повече. Никога не са били лишавани от нищо.

Анна и Мария са отличнички, готвещи се за кандидатстване в университети и перспективното си бъдеще. Те не се познават, но историите им си приличат.

Анна е отраснала в голям град, а родителите й заемат ръководни позиции в относително големи компании. Майка й Силвия е динамична, съвременна и носи солидни доходи. В живота й има един основен приоритет  - Анна. Бъдещето на дъщеря й е начертано, графикът й със занимания е готов за седмици напред.

На 18 години Анна започва работа във фирмата на майка си за лятото. Целта е малката да бъде постоянно под контрол и да не попадне под лошо влияние. Една вечер Силвия трябва да остане до късно, за да приключи всички важни проекти, които движи. Затова вика такси на Анна, което я откарва вкъщи. На врата я чака баща й. Анна влиза в стаята си, но на сутринта я няма.

Още по темата
29 сеп 2012 09:25
29

Докато родителите й се чудят къде е, Анна пътува с любовта на живота си към Австрия. Там те ще си наемат жилище, ще си намерят работа и ще могат да бъдат заедно. Майка й никога не би одобрила избора й за мъж, но Анна просто знае, че е единственият. Пък явно и той го усеща – все пак й обрисува толкова красиво съвместното им бъдеще...

Анна нямаше как да знае, че той е трафикант. Тя не беше от момичетата, на които може да им се случи да попаднат в канал за трафик на хора.

18-годишното момиче дори не можеше да повярва каква трансформация претърпя “любовта на живота й“ след пристигането им в Австрия. Започват системни побои, психически тормоз, а от разказите за щастливото им бъдеще не остава нищо. Бягството от златната клетка се оказва път към ада. Отличничката и бъдещата висшистка е принудена да стане проститутка.

Анна успява да се спаси бързо, свързва се с майка си, тя пък веднага сигнализира институциите и е изведена от канала. Прибра се вкъщи и се обвинява за глупостта. Майка й пък се обвинява, че не я е контролира достатъчно. Защото ако програмата на Анна беше достатъчно уплътнена, нямаше да има време да срещне трафиканта.

Мария живее в село. Семейството й има стопанство – не голямо, но достатъчно продуктивно, за да им осигурява добър стандарт за живот. Готви се да кандидатства във ВУЗ. Никой не се съмнява, че ще успее – Мария винаги се е справяла добре с уроците.

Симбиозата между нея и майка й Кристина е уникална. Баща й е починал, когато е била малка, и Кристина се омъжила повторно. Мария и пастрокът имали нормални взаимоотношения, но никога не успели да станат достатъчно близки. Наложило се майка й да заеме мястото и на двамата родители в живота й.

Постепенно младото момиче до такава степен се сближава с майка си, че губи идентичността си. Тя просто не може да бъде самостоятелна и няма представа какво значи да носиш отговорност за себе си.

Никой от семейството й не усеща кога се появи трафикантът и как успява да я подмами. Никак обаче не му е трудно да я убеди в чистите си намерения за светлото им бъдеще в чужбина. Лъжата, че му се налага да замине на гурбет, за да припечели средства за бъдещето им семейство, подейства като магия. Мария е толкова наивна, че се хваща на всяка дума.

Не е трудно да се пречупи психиката й. Боят и психическия тормоз бързо дава ефект и тя излиза на магистралата.

Мария също успява да избяга. Също като Анна се свърза свърза с майка си и я изкарват от канала.

Анна и Мария все така не се познават. Те живеят в различни части на страната. На тях просто не можеше да им се случи. Нямаше начин от подредените си семейства те да  избягат към ада.

Свръхконтролът на майките им обаче изигрва силна роля. Двете момичета просто не удържаха импулса си да направят нещо различно, да кривнат от начертания път. Анна и Мария слабо познаваха света, бяха виждали малко извън “саксиите“, в които ги отглеждаха.

Методът lover boy сработи идеално при тях. И двете досега не се бяха влюбвали и лесно повярваха в бъдещето, което им се обрисуваше. Мъжете, които влизат в тази роля, са идеални психолози, въпреки че нямат дипломи. Те просто знаят как да накарат жертвата да им се довери, да се влюби и да вярва на всяка тяхна дума.

Анна и Мария се измъкнаха благодарение на близостта са семействата си. Имаше кой да ги потърси и да откликне на зова им за помощ.

Днес Анна има свое семейство – малко дете и добър съпруг. Мария пък продължава да живее в стопанството и прави планове за бъдещето си, но вече не вярва толкова лесно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
36
 
! Отговори
Хервундер преди 11 години
Ако на трафикантите се налагаше справедливата присъда - публично изкормяне, нямаше да има такава "професия". Не е жестоко - справедливо е! Госпожите и господата, които смятат, че на тях не може да им се случи предизвикват висшите сили да им дадат урок. След това нито вой, нито бой оправя нещата.
29
23
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даже не го дочетох. Поредния роман за запълване на място. С други думи талаш. Кой знае от коя сапунка ги измислят тия "разкази" анонимкиПоредната партенкаЧакам с нетърпение следващата серия за *** или Мария или Ферхунде
28
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
просто консуматорското общество и стремежа към лесен и безметежен живот ражда все повече неосъзнати ***
27
4
 
43
 
! Отговори
Коментар 14 преди 11 години
също е много правдив.Има безскрупулни момичета,на които няма да им мигне окото, когато става въпрос за пари,изкарани по сравнително лесен начин.После, ако не се разчуе какви ги е вършила, ще се прави на най-почтената и ще се намести за съпруга добро място.Но не за такива *** става въпрос, а за глупавите наивни пикли, които могат да си съсипят живота,само защото вярват в измишльотини.Наистина, да си родител е отговорна задача -трябва да ги предпазиш,хем да не ги амбицираш да вършат гулпости
26
11
 
29
 
! Отговори
майка преди 11 години
Вчера когато четях коментарите за нахапаното дете от куче-майките бяха виновни че са безотговорни!Сега пак чета че те са виновни!Абе майка да не си на този свят-особенно с тези деликатни и чувствителни дечица!Гледаш хем да им угаждаш-хем да не им нараниш чувствата защото не знаеш на къде ще избие!
25
1
 
30
 
! Отговори
Коментари 26, 4, 15, преди 11 години
20 и написаното от гаргата са коментари,които карат човек да се замисли.Непрекъснато се случват гадни истории и не всяка се досеща, че става въпрос за проституция.Има големи наивници точно сред тийнейджърките -може да има много знания в различни области, но все още си въобразява, че някой ще си изгуби ума по нея още от пръв поглед, даже и само по скайпа, и ще сложи света в краката й. Иска й се да е така и е готова да хукне след първия срещнат тарикат, стига да е млад, красив и да говори приятно.
24
1
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
ОК- мир:-))))
23
3
 
1
 
! Отговори
до Ангел преди 11 години
извинявай, не беше за тебе, а за 17
22
2
 
1
 
! Отговори
Радо преди 11 години
До Ангеллинк към творчеството на градската нямаш ли?
21
7
 
15
 
! Отговори
CHOVEK преди 11 години
Mnogo momicheta si mislqt a che rabotata e samo sex i eventualno svirki a tova e samo priqtnata chast.Tazi profesiq ne e za gnuslivki.Nqmam da kazvam kakvi sa zadaljeniqta na edna pchelichka che shte vi se izpravqt kosite a i klientite im ne sa mladi maje sas stroini tela s sa invalidi i vmirisani pensii v smisal nai chesto nad 50 godishni koito ne si padat po seksa a po malko po hard izpalneniq.Nemu e mqstoto tuk za konkretika ama e gnusno.
20
3
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
До до 18Що бе- нещо да не те жегна отвътре??Акъл не ще да е- ясно:-))
19
1
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
скрий се ти бе суекмного правилно си го е написал човека
18
4
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Даваййй- историята звучи обещаващо:-)Може сега да се започне и екшън сюжетна нишка След като не го пускат законно решава да обърне гръб на ЕС и прави опит за бягства преззелена граница..Турските граничари го залавят..
17
1
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
скрий се ти бе суекмного правилно си го е написал човека
16
3
 
8
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Къде са Супер Б и Супер Ц???
15
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Свръхконтролът на майките им обаче изигрва силна роля. Двете момичета просто не удържаха импулса си да направят нещо различно, да кривнат от начертания път.Анна и Мария слабо познаваха света, бяха виждали малко извън саксиите, в които ги отглеждаха." -ето това изречение обяснява и обобщава всичко.Има и още нещо неизказано.Явно майките и на двете са били някакви строги цербери и отдавна са загубили човешката връзка "родител-дете" несъзнателно са преминали на "господар-собственост".
14
3
 
53
 
! Отговори
Писател преди 11 години
Следващата седмица очаквайте разтърстващата история на Мусаибе - плод на кърджалийски *** и проституираща *** от Централна Гара. Мусаибе се влюбва в 10 години по-възрастния Али. Двамата бягат към Турция, защото Али преследва мечтата си, да продава локум на Капалъ Чарши. Двамата обаче не успяват да преминат турската граница, защото Мусаибе се оказва необрязан........
13
29
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
До Retroи що се изумяваш бе пич- на колко години си?:-)))Акъла на една женска е колкото на една ***.С възрастта може и да стигне до този на пуйка- но само в добри условия!
12
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ узакониха трафика и проституцията с узаконяването на милиони фирми за туризъм и стриптийз, както и с поддържането на висока безработица.
11
0
 
34
 
! Отговори
Retro преди 11 години
Хора, в един роден сайт, където нашенци търсят мнения и съвети по разни техни си проблеми, няма да повярвате колко често се срещат теми стил: "Във фб ми писа едно прекрасно младо момче, влюбена съм в него, иска да отида в страната Х и да живеем двамата. Да отида ли, той е невероятен?" И като казват, че 99% става въпрос за проституция, ония се пенят и се почват обяснения колко се обичат. Изумявам се какви глупави момичета има...