Това е държавна собственост – било е застава

Сградата не се охранява, цари пълна разруха
Обновена: 12 ное 2012 21:56 | 12 ное 2012 21:55, Елка Василева
64

Снимка: Impact Press Group

 

Заставата „Асен Илиев“ не фунционира повече от 10 години. Там в момента цари пълна разруха.

Сградата е държавна собственост, която е неохраняема и всичко е разграбено. През 1952 г. заставата е носила кодовото име "Орел". По-късно е преименована на името на войник, служил в нея и загинал в бой с бандитска група на връх Сарабурун на 31 март 1952 година. Той се е казвал Асен Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Соцреалност ....През онази работа ми е . Щом искат да ходят да мият чинии и *** .
51
4
 
1
 
! Отговори
Соцреалност преди 11 години
До tato. Така е ,като експлоатираше безплатния робски труд на целия народ.Заради неговото построено което не може да се боядиса --- през 1990г. стотици хиляди българи напуснаха страната.И няма да се върнат.
50
1
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Поздрави на кемафите от 36140 Хасково и специални за Божидар Георгиев-Македонеца. 1988-1990г.Мъже бяхте пичове.
49
1
 
4
 
! Отговори
пешо преди 11 години
Поздрaв за всички тaнкисти служили в тaнковaтa школa в Шумен септември март 87 88годинa
48
2
 
3
 
! Отговори
неизвестен преди 11 години
последица от новият световен ред.вчерашните/гърция и турция/ врагове вече са приятели.за тях бяха приготвени много военни летища за неутрализация,които сега някои хора ползуват за мотописти,вместо самолети-мотоциклети.имало е световен идеал-кой да бъде по напред и за това са били двата лагера.наистина нашите държави постигнаха първите резултати по отношение на космоса,завещано от по-предните поколения хората да видят Земята от космоса.първата ракета е на Съветският Съюз. символите ми свършиха.
47
1
 
7
 
! Отговори
пешо преди 11 години
Милaтa ни родинa се е хвaнaлa зa пaлците .Въпрос нa време е някои дa и го нaхендри
46
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в това състояние са абсолютно всички военни съоръжения. в това число - летището в долна митрополия, поделенията в Плевен, Свищов, и много други. цялата военна сила на България е умишлено унищожена. от кого и защо на всички е ясно.
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повечето военни застави са изоставени и окрадени, наскоро ходих в едва до боровец където още стоят на стените нарисувани схеми за разглобяване на ракети и тактики за противовъздушна охрана от времето на соца. А сега няма никой, всеки си обикаля и взема каквото иска, сече се масово дървен материал пред базата без разрешителни, а някой беше взел един от хангарите за ракети, които сега са празни, и си е сложил катинар и заключил храна за животни вътре. Животните се разхождат из базата... България..
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поздрав за всички 72 набор служили в поделение 32730 Сливен
43
1
 
20
 
! Отговори
Атанасов преди 11 години
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ СЛУЖИЛИ НА АСЕН ИЛИЕВ 73-75год и на ЧАНКОВ от КОЗОВСКИ
42
1
 
18
 
! Отговори
Виц преди 11 години
Някъде по Турската граница. Пълзи нашенец през КСП-то , но го спира страшен граничарски вик. - Стой, не мърдай! Накъде пълзиш? - Към Съветския съюз. - Там е Турция! - А-ах каква грешка щях направя!
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поздравявам всички мъже, които служиха през 1990-1992. Винаги ще ми липсват онези години момчета!
40
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руши се, защото не се използва и трябва да се събори. Из страната има стотици такива ненужни постройки, като деца ходехме на лагери в Габровския балкан и спяхме в запустели училища по разни малки селца. Кога беше, сега съм на 63, изоставени са не по Тошово, ами по Вълкочервенково време. И още сгради ще пустеят, бивши фабрики и заводи, складове и военни бази. Ами ракетните площадки на Хрушчов и Брежнев, паметници на човешката глупост. Сега пък тия Молове, ама поне са измислени лесно разглобяеми.
39
3
 
33
 
! Отговори
Нали това е целта преди 11 години
После, че го купим за 50 стинки и е НАШЕЕЕЕ. Те това е демакрацията: кот моиш заграби, ако моиш без пари.
38
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каквато е държавата такава е и собствеността
37
30
 
6
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
Абе вие, ако някой ви каже, че петела снася яйца , а отелената крава е мъжка и ще вземете да му повярвате! Аз на история, писана от комунист, не й вярвам. Те тогава и петилетката взимаха за година, ама никой не работеше, от 10 работници 9 се дръгнеха по мъ.де.те. Сигурно и вярвате на приказките, че ятаче се отбранявало само с тояга от рота немски картечари?
36
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Добричките" бандюги обучавани в Гърция как да отровят водата на язовирите. Сега пишещите по-долу "демократи" можеше и да не се пръкнат за да ни дават "акъл" !Каква разлика между тези момчета, които са дали живота си за защита на държавата и сегашните поплювковци, които са готови на момента да я изтъргуват......................
35
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, които през живота си не са построили един *** ,с лека ръка разтуриха държавата.
34
1
 
108
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
служил съм на тази застава ,жалко за разсипията по добре да бяха я дали на гърците те сигурно щяха да я запазят,дедите ни са воювали за всяко късче земя-позор за сегашните ни политици
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
smart na kapitalizma cocializma ,samo taka zashtita na rodinata ot banditizma ,vse oste sega senamirat pleveli koito rabotiat v yshtarb na balgaria i to dosta .