Втора катастрофа за ден с трамвай №6 в София

Джип отнел предимството на трамвая
23 ное 2012 16:54,
116
Втора катастрофа за ден с трамвай №6 в София
Снимка: архив, Булфото

Втора катастрофа с трамвайна мотриса по линия №6 стана днес в следобедните часове на изхода от паркинга на „София сити център”. 

Според очевидци джип „Тойота”, излизайки от паркинга, е отнел предимството на трамвая, който се движи по булевард „Арсеналски".

Още по темата
Пострадали при катастрофата няма.

Преди обяд стана друга катастрофа - пак с трамвай по линия №6, стана в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: трамвайкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
3
 
! Отговори
Величко преди 11 години
Както кмета на София Фъндъкова правилно отбелязва: -Навлеците от провинцията никога не са виждали такова чудо на техниката, а градът ни е препълнен с тях и комичните случаи са ежедневие.
88
0
 
1
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Къде ще се мериш с трамвай бе ? Все едно за играеш СУМО с фиданка Фидосова ! Аммма ха !
87
0
 
2
 
! Отговори
... преди 11 години
Японски джипове -Трамвай номер 6 : 0 - 2
86
1
 
6
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
да не се окаже че ватнанът е един и същ и си дебне колите по улицата , как да ги изчатка?
85
0
 
2
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Ватмана бит ли е.Обикновено след подобни леки катастрофи така се случва в бг.много ми е интересно НСО с предимство ли е или на ЖП прелез.
84
1
 
5
 
! Отговори
Хайде стига! преди 11 години
Хайде турбоспециалистите да са малко по-умерени. Дайте сега да го/я изядем, защото кара джип. Освен световната конспирация, която е разработена от ЦРУ, КГБ и МОСАД специално, за да унищожи трудолюбието на ***, не мисля, че има кого да виним, че караме някоя кофа с гуми втора употреба. Аз самият карам Рено на 15 години и нямам проблем с това. Като си изливам злобата по хората с хубави коли моята по-нова ли ще стане?! От избиване на комплекси по пътищата резултатът го има на табло до ВМА.
83
6
 
4
 
! Отговори
Пипи преди 11 години
Ние сме единствената държава в Европа, в която трамваят дори да се движи по улица без предимство е с предимство! Направо уникално решение на КАТ. Добре, че нямаме чужденци в движението в Софето.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой им е дал книжка на тия те ситуацията не могат ли да я преценят, че се блъскат върху трамвая.Виждат че немогат да минат преди него и пак отгоре му ходят.
81
0
 
23
 
! Отговори
мутреса преди 11 години
С предимство сме мутресите с джипове и мутрите!Пазете се трамваи,идваме!!!
80
1
 
23
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Зъл трамвайАма го е сплескал, чиста работаНа някоя кифла моладжийка ще да е
79
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ С ЖИПКИТЕ ЧЕЛИ ЛИ СА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ? СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ДАЖЕ НЕ СА ГО ОТВОРИЛИ ДА РАЗГЛЕДАТ ПОНЕ КАРТИНКИТЕ. ЩЕ ИМ КАЖА ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА ТРАМВАЯ ДАНО Я ЗАПОМНЯТ ЧЕ КАТО ЗНАМ КОЛКО СИВО ВЕЩЕСТВО ИМАТ В КРАТУНИТЕ СИ МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ. ТРАМВАЯТ Е РЕЛСОВО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО КОЕТО СЕ ПОЛЗВА С ПРЕДИМСТВО ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МПС. ЗАПОМНИХТЕ ЛИ ЖИПКАЖИИЙТЕ ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ГО НАПИША ОЩЕ 1 000 000 ПЪТИ?
78
0
 
18
 
! Отговори
фен преди 11 години
Давайте ватмани!!! Ние сме с вас!
77
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трамваи : джипове -- 2 : 0
76
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
според мен, шофьорът на втория джип просто е приел предизвикателството.
75
1
 
9
 
! Отговори
AUUUU преди 11 години
VARVI IM NA TRAMVAITE OT TAZI LINIQ.
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
София е избрана за столица защото някога там е трябвало да бъде центъра на България от Охрид до делтата на Дунав ,но в момента е в единия краи без релно икономическа или дори географка обосновка защо.Ако се говори за претенции то най-логично е първата остъпка да е била спряна ,а имано в Добруджа.Столиците винаги са е променяли ,дори са били много ,но по централизирани маи никога не сме били.В момента един съ-столичен град няма да е лоша идея но всичкото тарикат се засели там за парите и власт
73
0
 
11
 
! Отговори
Julian преди 11 години
Мдам седнеш ли в джипарата придобиваш безсмъртие..
72
3
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Не е ли време тез кметове да са замислат що им е на хората в градат да карат тез големи джипки бе,то да си возиш задникат в джип колкоз две коли и половина си казва,че си пълен с комплекси кат магаре с пръдня бе,пък и що тез с големите коли дет земат много место плащат на паркингат колкоз и тез с малките,а?! Ей,да му са невидито кат стане некой по-напреде от другите и се гледа първо колата си смени с джипка па после и жената със щерката на некой свой наборпа и таквиз ги избират дет и те са спали га Господ раздавал акълат,ама то пък други нема им са вържат деМа инак кат са сберем в кръчмата ротата и земем са косим зарад неправдите,Киро се вика-Абе айде оставете ги бе,те кат искат да са се отпреде-айде ша ги пущим и на оня свет да върят пред нас бе,то ний простите бърза работа немамето от тех и без туй файда никакваЕййй умен си е наш Кирчо
71
0
 
1
 
! Отговори
Malakova преди 11 години
balgarski maje li sa tesi chauffeuri?!
70
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора стига глупсоти бе, София е има няма 2000 човека ,сравнена с Русчук или Пловдив е не градче ,а патагонско селце.Краиморските също са на едно ниво Балчик-Варна-Созопол-Несебър 5-10 хиляди ,Бургас още е бил в нечия фантазия.И понеже има архиви поразгледаите ги що за гола нива е изобщо местноста,за същите години вижте Русе и малко ще се светнете ,но ...Градъ щеше пак да е замряла работа ако не беше правешката чета ;)