Пак скандал: Деца поругават азбуката

Снимка предизвиква недоволство в социалните мрежи
Обновена: 3 дек 2012 14:35 | 3 дек 2012 10:25,
523
Пак скандал: Деца поругават азбуката
Скандалната снимка. Снимка: мРепортер

Пореден скандал с поругаване на български ценности се завихря във Facebook, наш читател ни сигнализира в мРепортер.

Снимка на две деца – момче и момиче, които показват среден пръст пред портрет на български будител, под който са изписани стиховете на Стоян Михайловски “Върви, народе възродени“, се разпространява в социалната мрежа.

Кадърът явно не е скорошен, защото учениците са в летни дрехи и все още не е ясно кога и къде е правена фотографията. Децата са доста по-мънички от тримата роми, които разбуниха духовете със снимката си с непристойни пози с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

“Това не е монтаж и гордите персонажи не са цигани. Те не са облечени зле. Те са добре отгледани, не са гладни. Те не са позирали за пари. Те не са неграмотни! Но те нямат ценностна система“, пише един от възмутените под снимката.

Още по темата
“На прост робски народ свободията му идва в повече. Резултатът се вижда не само от тази снимка, а е навсякъде около нас“, пише друг.

Снимката на двете българчета се появява само около месец след като фотография на трима роми, позиращи в непристойни пози с портрети на български възрожденци, взриви интернет.

Малко преди това пък снимки, на която се вижда как група роми оскверняват гробове в гробищен парк в пазарджишкото село Звъничево, разтърсиха за часове социалната мрежа Facebook.

Можете да ни споделята интересни за вас новини в рубриката ни мРепортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ,ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ МОНТАЖ КАКТО ПОВЕЧЕТО ТУК ГО ИЗКАРАХА.ПОЗНАВАМ ТЕЗИ ДЕЦА ЛИЧНО И МОГА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ СНИМКАТА Е 100 % ИСТИНСКА !! СНИМКАТА Е ПРАВЕНА В СЕЛО ГОМОТАРЦИ ОБЛАСТ ВИДИН !
370
5
 
6
 
! Отговори
фотограф преди 11 години
Монтаж 100 %! И кому е нужен? На новата етническа партия ли, на *** ли?
369
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
O, съжалявам, че не съм записвала и заснимала думите и поведението на учениците, малки и големи, по време на десетгодишното си учителстване. Слисана съм, че толкова хора си затварят очите пред това, което става в училище, пък и извън училище. Досега си мислех, че са наясно, но защитават поведението на децата, защото такива съм им понятията за възпитание. А те, милите родители и граждани, дори не подозирали, обявяват, че е недостоверно или някакви чужденчета са попаднали сред възпитаните ни деца
368
10
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Монтаж не монтаж няма знчение ,хората качват тази снимка за дакажат : ПИК-АЕМ ВИ НА ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА !!! ЩОМ ДОСТА НАЦ. ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА НЯКАКВА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ! НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ ИМЕНА ЗАЩОТО НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ МЕ ИЗТРИЕТЕ ,А МОЖЕ И ДА МЕ СЪДИТЕ ЗА ПОРУГАВАНЕ НА ВИДНИ БЪЛГАРИ !
367
6
 
8
 
! Отговори
До риболовец преди 11 години
Просто се *** тоя път и предполагам над 10000 човека видяха с очите си как се маниполира мнение.Има един даже се опитва да ги изкара познати ,аз 5 години фотография съм готов да и кажа сбогом ако това се окаже достоверно ,но в случая е един доста неграмотен монтаж.Любопитно е ,че тук е донаписана история от снимка която е до-редактирана.
366
7
 
10
 
! Отговори
Никулчо преди 11 години
Иде "Никулден" - виждам че шарани няма да липсват!!!
365
7
 
11
 
! Отговори
Риболовец преди 11 години
Виждам тука доста шарани хванати на кукичката с един НЕСКОПОСАН ФОТОМОНТАЖ !
364
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пробвах да ги открия ,но най-вероятно са взети от някоя рекламна картинка от гогле в което е написано деца с топка, за положението на ръцете и ,че е реклама съм сигурен.Облекло и аксесари също не отговарят ,да припомним ,че тук училището започва на 15 септвември- такива летни дрешки са малко прсилени.
363
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е бъдещето на България. Това е настоящето. Имам познати които ежедневно облъчват децата си (2-5 г.) с Фен ТВ и сочни псувни по съдията, или по съседа, или по света като цяло. Е какви да станат тези деца?
362
1
 
7
 
! Отговори
Уплашен преди 11 години
Кво става вече,БЕ?!
361
8
 
6
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Подозирам, че dnes.bg прибягват до подобни гаври по поръчка директно от масонската ложа в София - подозирам намеса в политиката на медията:"Как е възможно подобно поведение! Снимка: Гражданнин".Ей, джурналистчето, колко *** ти предлойижа масоните за тоя скапан монтаж???Ако беше по татово време, тоа джурналистин щеше да ходи немил-недраг с черния печат за дисциплинарно уволнение из канцеларийте в столицата,ако можеше да оживее след намесата на ДАНС и/или 6-то...
360
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простотията вече е най силната страна на тази държава. Каквито ни управниците, такива и децата.
359
2
 
7
 
! Отговори
бай иван преди 11 години
детска му работа, и аз като малък се опитах да запаля партийния дом на БКП в Дупница.Трябва да се търси виновника накарал ги да се снимат така, защото на 90% съм сигурен че някой батко ги е накарал
358
1
 
8
 
! Отговори
eдин преди 11 години
Израства непрокопсано поколение без ценностна система! Демокрацията се чете ,като слободия.
357
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега БХК ще вдигне патардията,че се нарушават прават на децата,че ги изтипосвате в мрежата.После овцете вкупом ще ревнат,че учителите са виновни с дежурната реплика:"на това ли ги учат в училище".Докато прехвърляме отговорността за възпитанието на собствените си деца върху държава и училище,ценностна система у децата няма да има.Децата се учат на обич,на зачитане на другите,на толерантност,на любов към семейството,рода и родината вкъщи чрез линия пример на родителя.Семйството гради личността.
356
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цитат от книгата на Г.Войнов "За министри на културата се назначават умишлено "недоразумения" като Емма Москова-еврейски произход,Божидар Абрашев,Нина Чилова-еврейка,зам министъра Бисера Йосифова_еврейка"а сега и Рашидов,унищожаване на българската култура с участието на световната банка и министерствата.Пренаписване на историята,Всичко това е насочено ,за да предизвика духовен упадък на населението.
355
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България 2012 година....
354
2
 
13
 
! Отговори
фен преди 11 години
Откъде са тези български деца? Родителите са за ....Леле, и с какво задоволство позират!Боже, опази България!
353
0
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
Децата са малолетни и следователно не са виновни, че ги възпитават така (с очевидно олигофренични родители). И ако това е бъдещето на България- тежко ни...Училището да си познае възпитаниците и да ги накаже подобаващо. СРАМ И ПОЗОР!!!
352
7
 
5
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Аз съм художник и не мога да повярвам че един студент от академията или ученик от худ. гимназия може да вземе тези кунтури за сянки. Сянките трябва да ходет по пода и стената по сложен и различен за фигурите начин. А "светлината" идва от дясно, не е от камерата, което би трябвало съвсем да усложни работата със сянките или въобще да ги няма - все едно снимката е без светкавица. Физиономийките им са не по български нагли. Всичко е като фотоматериалите от холокоста. Познат почерк.