Пак скандал: Деца поругават азбуката

Снимка предизвиква недоволство в социалните мрежи
Обновена: 3 дек 2012 14:35 | 3 дек 2012 10:25,
523
Пак скандал: Деца поругават азбуката
Скандалната снимка. Снимка: мРепортер

Пореден скандал с поругаване на български ценности се завихря във Facebook, наш читател ни сигнализира в мРепортер.

Снимка на две деца – момче и момиче, които показват среден пръст пред портрет на български будител, под който са изписани стиховете на Стоян Михайловски “Върви, народе възродени“, се разпространява в социалната мрежа.

Кадърът явно не е скорошен, защото учениците са в летни дрехи и все още не е ясно кога и къде е правена фотографията. Децата са доста по-мънички от тримата роми, които разбуниха духовете със снимката си с непристойни пози с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

“Това не е монтаж и гордите персонажи не са цигани. Те не са облечени зле. Те са добре отгледани, не са гладни. Те не са позирали за пари. Те не са неграмотни! Но те нямат ценностна система“, пише един от възмутените под снимката.

Още по темата
“На прост робски народ свободията му идва в повече. Резултатът се вижда не само от тази снимка, а е навсякъде около нас“, пише друг.

Снимката на двете българчета се появява само около месец след като фотография на трима роми, позиращи в непристойни пози с портрети на български възрожденци, взриви интернет.

Малко преди това пък снимки, на която се вижда как група роми оскверняват гробове в гробищен парк в пазарджишкото село Звъничево, разтърсиха за часове социалната мрежа Facebook.

Можете да ни споделята интересни за вас новини в рубриката ни мРепортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
1
 
1
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Децата не осъзнават за какво са използвани от ***,който ги е заснел.
430
0
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Един здрав бой им трябва на тия ***!!!
429
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Почти съм сигурна къде е направена снимката и кои са децата.Познавам и тях и родителите им.Мисля , че децата са снимани поне преди няколко години и не съзнават какво правят.Искренно се надявам да се поправят и да осъзнаят грешката си.Все пак се страхувам,това отношение и поведение да не повлияе и на моите деца.
428
1
 
0
 
! Отговори
mangalska преди 11 години
insinuacia v otgovor na istinskata mangalska gavra..ama nema sapun s hubav aromat veche..spriaha d ago praviat
427
3
 
2
 
! Отговори
Браво, браво преди 11 години
Друго не се и очакваше. Виновни са учителите, тъкмо те - петдесетгодишните учителки опорочават децата, учейки ги на псувни и всевъзможни цинизми. Давайте смело, охулете хората, от които децата могат да поемат по-висши понятия за нравственост и духовност, които ежедневно, неподкрепяни почти от никого се борят за опазването на крехките детски души от чудовищната помия, заливаща ги всички страни. Учителите няма да отстъпят от вечните български и общочовешки ценности. А вие? На чия страна сте?
426
1
 
2
 
! Отговори
МладЕж преди 11 години
Всички гилдии плашат, че ще напуснат страната и хвърлят оставки! Веднага се реагира от страна на правителството. Само учителите не го правят, защото не могат да са учители в чужда държава. Но не забравяйте едно - САМО УЧИТЕЛИ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ВНЕСЕМ ОТВЪН, ВСИЧКИ ДРУГИ СА ЗАМЕНИМИ!!! Всички забравиха, че в държавата има и други професии освен депутати, държавна администрация, полиция, лекари и митничари. За лошото възпитание са виновни всички те!!!
425
4
 
4
 
! Отговори
M преди 11 години
До АнонименТа нали точно вие, *** такава, докарахте децата ни до тук! Причините са в семейството..ФАКТ! Но даскалите да спрът да мрънкат за заплати..понеже и това, което вземат им е МНОГО!!! сАМО ОСАКАТЯВАТ ДЕЦАТА НИ! нЕ ВСИЧКИ...ИМА И ДОСТОЙНИ УЧИТЕЛИ..НО ТЕ СА МАЛЦИНСТВО!!!
424
3
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
До Анонимен 456 ."Тези деца показват какво е състоянието в семейството . Бащи алкохолици .."!А твоите деца също показват какво е състоянието в семейството .Бащи и майки манипулирани и все лъгани с българските ценности ,а те горките вярват ли вярват ! Вие сте коне с капаци ! Тези деца на снимката ясно показват ,че са деца на непримирими хора ,търсещи начин да накажат онези ,които визирайки "ценностите" манипулират и ограбват народа ! А вие сте рая покорна ,ако ви кажат ,че 2+2=9 ще се съгласите!
423
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
465, як расизъм те гони! Когато *** обругаваха български символи естествено никой не казваше, че някой ги е подучил или че не разбират за какво става дума! Когато български деца направят същото веднага обръщаш грамофона и вече не са виновни, а някой ги е подучил!
422
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оф престанете! Ясно си личи, че децата са подучени да позират по този начин, от човек, който прави снимката (по-голям ученик, *** или каквото ви дойде на ум). Много удобно точно сега да излезе този фотос след скандала с *** - ето и българчета го правят. Айде скрийте се...
421
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива сцени са ежедневие в нашето училище и вече дори не им обръщаме внимание! Единственото към което се стреминм е да няма насилие :(Едно време поне можехме да им издърпаме ушите или да им зашлевим един шамар, но днешно време родителите ще ни линчуват ако го направим :(
420
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистината хората и най-вече родителите си затварят очите за това какво става в училищата.Живея на 10 метра от една от най-елитните гимназии В СОФИЯ и мога да ви кажа,че тука е като бардак.Неслучайно сме си изградили плачевен образ за учителите,които целодневно са подложени на този стрес.Проблемът е не само в хормоните,начинът на обличане и чалгата-езикът на комуникация е вулгарен и най-долен,а самочувствието-до Бога!
419
3
 
7
 
! Отговори
Кемо преди 11 години
Преди време се пееше една песен "Върви народе възродени" на площада пред училището в което учих. Носеха се плакати и венци с облика на Кирил и Методи и ясно се набиваше в главите ни що е азбука. Ето това е един грозен пример, за какво са се правили тези неща!
418
2
 
6
 
! Отговори
koko преди 11 години
Моя въпрос е: Защо Българите "трябва" да умират?Според мен: ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ! Уиндоус е продукт на НСР, а на Джордж Сорос, Дейвид Рокфелер и Родшилд просто НЕ им обръщайте внимание!ЗЛОБАТА от наша страна е храна и упование за тях...Айде - сполай Ви!С уважение!
417
3
 
6
 
! Отговори
koko преди 11 години
Най-напред гробищен парк,а сега - азбуката.Някои ще кажат: "***...", други: "Турчулята...",трети: "Антихриста..."Аз ще кажа:някой,който иска да протестира срещу ГРОБ и сие, заради водената от тях поръчкова политика под давлението на Луцифер (Родшилд,Рокфелер и Дж.Сорос)Призива ми е:"Дами и господа!НЕ обръщайте внимание на тенденциозните снимки в пресата електронна/хартиена и пр. Това са същите тези господа, които преди време бяха се изтървали в БНТ ефира:'Българите ТРЯБВА да УМРАТ!'"
416
5
 
10
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Сега кажете,че само *** се гаврят с родните ни символи.
415
3
 
5
 
! Отговори
112 преди 11 години
Това е резултат от безхаберието което СЕМ проявява към това което се излъчва по електронните медии. Те възпитават и формират поведение, начин на живот, ценностна система. Не трябва да се допуска пипълметрията да е водеща в това какво се излъчва по телевизиите.
414
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До GRaК'во е това бре, крети?
413
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези деца показват какво е състоянието в семействата им. Бащи - алкохолици и майки - с по 200 клиента, Да са честити рогата на бащите им. Нямам предвид бащите по закон...И на майките хламидите и гъбичките пак да са им честити.А дечицата дано се развият от нещастни идиотчета към нещо по-читаво...
412
3
 
10
 
! Отговори
annie преди 11 години
Как може деца на такава крехка възраст да се занимават с просташки неща. Аман от родители, които не познават децата си или одоряват такива грозни постъпки. А и съм почти убедена (все пак не ги познавам децата), че тези деца са мили и смирени агънца пред своите родители, а се държат като малки и.иотчета сред приятелите си ! Смятам, че трябва трябва да бъдат наказани подобаващо, но все пак трябва да им бъде простено, защото са деца. Дано да разберат, че това поколение е бъдещето на България !