Сладка дрямка в Осло

Спи ли Борисов или пише SMS-и на церемонията за Нобеловата награда за мир?
Обновена: 10 дек 2012 18:24 | 10 дек 2012 16:47, Екип на Dnes.bg
391

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спящата красавица! ... АААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА ... :))))Congratulations, Sleeping Beauty! :))))
232
2
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ - Пирати преди 11 години
От IP адреса на ПП ГЕРБ се свалят масово торенти и се използва eDonkey ;)Не искам да казвам, но явно ГЕРБ се подготвят д астанат следващата Пиратска партия в Парламента.Всъщност се чудя защо Явор Колев вместо сега да си бърка в носа и да пие кафе и д амляскоти пица през няколко офиса, не направи една проверка в централата на Партията Майка и да лъснат кирливите ризи, че ГЕРБ използват ПИРАТСКИ СОФТУЕР и най вече че го разпространяват.Аз чистосърдечно си казвам - пазя си кожата и работата ;)
231
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
невероятно-точно приятел който живее в осло ми звънна да ми каже как всички камери и всички телевизии в момента предават нашето момче което даже и на първия ред са го сложили-е как да ни вземат на сериозно е как да ни зачитат за хора ама кои сме ние -така представени не очаквайте нищо добро хората ще спрът и субсидиите защото на такива *** като нас просто не им трябват
230
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Матряла пък се и обижда.Какъвто е коментирания,такива сме си и ние-Хора без достойнство и гордост,без самочувствие и обич.Ако бе обратното отдавна да бяхми спряли да се гърлим по форумите и да вземем нещата в своите ръце.Ама пусти страх...То и Иисус е казал,перафразирам -,,Не това ,което влиза през устата,а което излиза от нея е важното,защото излиза от сърцето''.Прочитите отново какво излиза от сърцата ни.Омраза.
229
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев е лош,той е виновен пак,че Боко си го мести от крачол , вкрачол!
228
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурен съм,че до изборите до година Бойко,ще се опази от страшния Станишев ! След това,каквото народа реши ! Обаче съм сигурен , че не ще може да се опази от самия себе си !
227
3
 
29
 
! Отговори
Пурко преди 11 години
Той не спи! Станишев, Костов и тройната коалиция му направили постановка!В момента мисли за филия с мас.
226
2
 
13
 
! Отговори
New SQL преди 11 години
Нова заявка за заличаване на членството в ПП ГЕРБ на:МАРТИН КИРИЛОВ СЪРБЕВИВАЙЛО ЙОРДАНОВ БОЖАНОВГЕОРГИ КОСЕВ КОЛЕВ(to be continued)
225
2
 
9
 
! Отговори
GERB преди 11 години
gerb.bg:8081 /phpmyadmin/ ;) inject succeed (playground for kiddies) gerb.bg:8080 ISP configLeak The All ;)Има и по вътрешната мрежа няколко отворени SIP към MaxTel, но то Красимир Стойчев винаги е бил близък до властимащите, а и Макс Телеком бяха в същата сграда където се помещаваше ГЕРБ преди да стане партия ;)Очаквайте интересна Коледа ;)Не се занимавам да съм Анонимен, просто съм гражданин ;)
224
4
 
39
 
! Отговори
Пак излага България преди 11 години
Няма такъв *** като този, хванат от гората, дебелокож, дебеловрат, без възпитание, Бай ***, който ежедневно ни излага където се появи. Може ли на първия ред,на награждаване на Нобелова награда, да се забиеш в телефона? Единствен от цялата зала! . Единствен, с криминално минало, за което се знае навсякъде, избран от *** за министър-председател! Още м. юни 2009г.в."Монд" писа за него:"Него го интересуват само футболът и кучетата." Той никъде не е канен ОФИЦИАЛНО,заради репутацията си
223
2
 
37
 
! Отговори
Magnavox преди 11 години
Безпрецедентна простотия. НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА ДЪРЖАВНИК ОТ ТАКЪВ РАНГ, КОЙТО ДА НЯМА ГРАМ ДИПЛОМАТИЧНО ДЪРЖАНИЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ГОВОР. Функцията на Министър Председател на България за този човек, е просто поредното лоно, в което търси изява налагайки грозен, просташки и първобитен начин на държание. Срам за мен, срам за теб, срам за нас, срам за вас, срам за целият български народ. Всички се срамуваме от най-безсрамния лидер за всички времена в България. ПОЗОР...
222
3
 
16
 
! Отговори
GERB DB преди 11 години
Странно в тези мразовити зимни дни постъпват някакви SQL заявки за заличаване на регистрация в ПП ГЕРБ на следните екземпляри:СТАНИСЛАВ СТОЯНОВ ИВАНОВИВАН ЙОРДАНОВ БОЖИЛОВДОБРОСЛАВ ДИЛЯНОВ ДИМИТРОВВсички те са от листата на ГЕРБ и са депутати, не мога да разбера само защо аджеба искат да се покрият и какво ли са направили.Единият май беше помощника в изборната нощ, с чувалчетата с бюлетините ако не се лъжа, но не мога да се обоснова.Скоро пълен leak them all на ГЕРБ!
221
13
 
11
 
! Отговори
отново от 245 преди 11 години
Може във всичко да сгреши,но за едно е прав- за матряла.
220
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спи Бойко, спи, ти не си виновен, защото когато те избрахме спахме.
219
2
 
19
 
! Отговори
СМС-а преди 11 години
От М-Тел може да са всичко, но поне има хора с топки и СМС-а гласи:Как са нещата?Отговор:Амчи-и-и не знам, не им разбирам!Разпечатка, както и други интересни разговори на г-н Борисов очаквайте в следващите избори!
218
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,,Не сме народ,а ***''П.Р.Славейков.Ами какъвто народа,такъв и водача.
217
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както и да гледам или дремуца или пише СМС няма да споря, кое е по просташко, фактите са че г-н Борисов успя да шокира и Холандският Премиер, а иска да сме в Шенген, е не става така Баце, да те светна, че Нобел не е само откривателя на динамита, понеже ти само това знаеш за него откак беше главсек в МВР и употребявахте изобретението на Нобел за щяло и нещяло.
216
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скука брато !!! Не ножица ,ами и нокторезачка не ми дадоха да вкарам !
215
2
 
29
 
! Отговори
exp преди 11 години
Няма ли кой да го пита от журналистите, какво е било толкова важно, че в цялата зала на едно престижно международно събитие, той си позволява да си рови из телефона!!! Няма такъв *** честно ....
214
3
 
31
 
! Отговори
Гатанка преди 11 години
Много крадливо, много пестеливо, спи наволя и се охрани от народа, що е то?!