Уволнение в "Балкантурист" заради гафа с планините

Снимката от Колорадо беше взета от сайта на туристическата фирма
Обновена: 3 яну 2013 22:07 | 3 яну 2013 18:29,
183
Уволнение в "Балкантурист" заради гафа с планините
Снимка: скрийншот Youtube

Гафът от новогодишното обръщение на президента Росен Плевнелиев доведе до уволнение на служителката на "Балкантурист", която сбъркала Скалистите планини с пейзаж от България. Това потвърди пред bTV директорът на туристическата фирма Нели Сандалска.

В новогодишната реч на държавния глава Росен Плевнелиев се появи кадър от Колорадо, когато той говореше за красотата на българската природа. Оказа се, че снимката е взета от сайта на „Балкантурист”, който рекламира с нея Пампорово.

Още по темата
Фотосът беше свален и стана ясно, че там снимката е попаднала след грешка на служителката.

Междувременно в няколко чуждестранни издания вече се появиха иронични статии за объркването и последвалата сконфузна ситуация.Потребители във Facebook разкриха, че оригиналната снимка е от Скалистите планини в Колорадо и често е ползвана из туристически сайтове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
Виктория преди 10 години
Никаква служителка не е уволнена - просто физически няма как да стане - всичко кадърно и читява е отдавна уволнено, а тези кьорфишеци ги пускат за "потушаване" на недоволството - стар ченгеджийски номер на уволнявашата! А тя къде е спала - значи не знае и какво има на сайта на Балкантурист!?! Да не говорим през колко очи и кухи мозъци е минала след това въпросната заемка и никой не е видял!!!Хвнала на държавните ни тунеядци!!!
160
0
 
6
 
! Отговори
Румка преди 11 години
Аз пък не мога да разбера защо трябва да се уволнява служителката от "Балкантурист", затова, че някой от екипа на президента е спал и не си е свършил добре работата. Освен това цялата работа е просто смешна, не виждам нищо чак толкова потресаващо. Не обръщаме внимание на истинските гафове, а пак търсим сеира /за съжаление/
159
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Уволнена служителка от "Балкантурист".Каде е гледало пресаташето на Плевнелиев?и куп президентски служители около него-все протежета.
158
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пък трябва да се уволнява служителката на "Балкантурест", да не би тя да е направила клипа за президентската реч? А къде са всичките пресаташета и служители в президентството те защо са проспали тоя гаф?!
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив 176, точно това се замисляме и не сме съгласни.
156
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички плюят президента ама не се замислят че президента е върха на нацията. Щом президента ни е такъв смятай колко са *** в низините. Е сега ще скочат всички да протестират ама замислете се малко. Плюейки президента двойно оплювате себе си.
155
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо да уволняват служителка от Балкантурист трябваше да им треснат една солена глоба за лъжа, кражба и морални загуби, но как, като са направили същото.
154
0
 
18
 
! Отговори
lubimec_13 преди 11 години
Уволнения трябва да има в президентството, заедно с извинение от президента или някой от хората му. Още повече, че снимката не е избрана от никой от Балкантурист, а от хората на Плевнелиев и БНТ. Така, че това уволнение отново е проформа и за да се замаже положението.
153
1
 
19
 
! Отговори
Катя преди 11 години
Ех, как замазаха срама на Плевнелиев! Тъпо!
152
2
 
15
 
! Отговори
didoo преди 11 години
В крайна сметка заради Плевнелиев си замина тази жена. Много гафове взе да прави този човек и не трябва изобщо да търси вината в някой друг. Просто е прекалено това което направи на новогодишната нощ.
151
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се уволни чистачката!
150
1
 
10
 
! Отговори
idiot_ преди 11 години
Ами добре, хубаво са уволнили жената, която е била доста некомпетентна, но защо Президента мълчи и не излиза да се извини на нацията за този сериозен гаф?! Той носи най-голяма отговорност за грешките не екипа си!
149
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За това правителство и президент си има точен термин "лаици". Повече няма какво да се каже!
148
3
 
18
 
! Отговори
plug_n_play преди 11 години
Не бива да се подценява важността на този политически гаф, който направи Росен Плевнелиев. Сега заради него, за дето той и неговия екип не са си свършили качествено работата, има уволнен човек. А трябваше именно Росен да напусне поста си съвсем доброволно.
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ABE DOBRE,4E NQKOY OT HALITE N E SA UVOLNILI !!!
146
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало вие какво искате това е България,иначе как ще ги зарибяваме туристите.Искате да правим реклама и после ни обвинявате какви снимки да сложим крави кокошки а.Президентството ги мързи да работят и правят копи пейст от сайта на туристическа фирма и после айде да се уволняваме.Накрая фирмата виновна разбира се
145
0
 
21
 
! Отговори
читател преди 11 години
От текста става ясно, че Балкантурист(сборище на ченгета) рекламира България с пейсажи от САЩ.От изказването на президента става ясно, че той , кабинетът му и цялото президентство не знаят какво показват.Толкова могат ченгетата, толкова и правят, друго не могат, освен да папкат.
144
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да уволнят и фотографа
143
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бе да уволнят целия интернет направо, кво сега, разни картинки има дет може да се обърка човектам уволнили, а в президентството задрямалите - кога ?
142
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До дедо Ташунко, да ги осъдят , да си платят, но не от нашите пари, а от собствения си джоб, да не е спал президента, и сега да рови кой бил виновен, единствено той си е виновен!!!