Главната версия е, че Георги Тепавичаров е убиецът

Все още не са ясни мотивите за тежкото престъпление
Обновена: 22 яну 2013 08:04 | 22 яну 2013 07:00,
48
Главната версия е, че Георги Тепавичаров е убиецът
Снимка: Facebook

В дома на четиричленното семейство от Пловдив, което беше намерено мъртво вчера, не е влизано с взлом. Това съобщи за Dnes.bg говорителят на Окръжната прокуратура Галина Андреева. Това показва първоначалният оглед на апартамента. Полицията работи по версията, че 32-годишният Георги Тепавичаров е убил 28-годишната си съпруга Николина и двете си деца на 3 и 9 години. Те са живели на ул. „Трети март“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

Сигнал на телефон 112 подава съседка на семейството, която казва, че мъж плаче пред входа им. Оказва че това е чичото на децата. За последно той е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. В понеделник около обяд той отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си.

Още по темата

"Мъжът е от Нареченски бани, а жената от Чепеларе“, коментира началникът на „Криминална полиция“ - Пловдив Николай Кирков. До тялото на 32-годишния мъж е открито законно притежавано оръжие. Той е работил като военен в авиобаза „Граф Игнатиево“.

От прокуратурата са назначили балистична, съдебно-медицинска и химическа експертизи. Разследващите са взели и натривки от ръцете на жертвите, за да се докаже кой е стрелял. За момента мотивите не са ясни. Образувано е досъдебно производство за убийство на повече от едно лица, в това число и на малолетни. Полицията проверява дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции. Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

В същия квартал живее и небезизвестният Георги Енев – охранителят, който успя да открадне милион и половина лева от инкасо автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ ВИНОВНИ!!!! преди 11 години
МИСЛЯ ЧЕ МВР СА ЛЕВАЦИ И ЗА ПО-ЛЕСНО САМОУБИЙСТВО И ТО МАСОВО КОРЕНА НА ТОВА ЗЛО Е ДРУГАДЕ И СЕ НАРИЧА ГЕРБ И БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ ПЛАН РАН-ЪТ И ЕЛЕКТРОМАГНИТНО ОБЛЪЧВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ИМА ЛИ ТАКОВА??????? ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
17
0
 
2
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Нещо много зачестиха тези случаи напоследък! При това процъфтяващо управление на ГЕРБ?!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не не не,колкото и да си превъртял защо ще посягаш на най ценото-децата.това е изродско поведение
15
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 11 години
Да ме прощава Господ, ако греша, но това отчаяно, фатално решение да убие най-близките си, ако бащата е убиеца, може да се дължи еденствено на предателство от страна на най-близките му хора. Съпругата и брата. Съпругата напуснала работа, защото заплатата и била малка...във време на криза, по-скоро и е било добре да си стои в къщи...съпругът на работа...Брата с ключ...лошо, но се случва...има и други варианти разбира се...
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До НАроден ЛидерИ с палките и шутовете от страна на полицията разбира се
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Без взлом може да влезе всеки посредствен крадец
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Попитали дЯНКОФ защо българите не могат да усетят подобреното си положение от както гЕРП управлява - отговорът бил ,ами самоубиват се????В друга медия тИКВАТА обяснява че сме най-стабилната страна как -като нестабилните/поради кадърното и мутренско управление/се самоубиват и остават само "стабилните"/моите хора - мутрите.!!!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
да преди 11 години
Има нещо гнило тук...
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не го вярвам това аз има нещо гнило!!!!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да убиеш жена си и собствените си деца?Превъртял е нещо?!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Така е видял ИЗХОДА преди 11 години
Трябва да напусне жилището, защото е съкратен. Проста сметка- 2-стаен в Пловдив към 200-250лв. наем, тока зимните месеци за семейство с 2 деца отива на 150лв. ВЕДНАГА. Вода- около 40-50лв. Една такса за детска градина или ясла, две карти за автобусите... Кабелна + интернет+един домашен телефон. Опаааа минахме 500лв. Ако семейството е имало чист месечен доход от 1200лв. им остават по 150лв. на човек на месец. Или 5лв на ден! Нахрани се, облечи се, обуй се! Изхода в случая е куршума или въжето...
7
0
 
4
 
! Отговори
защо преди 11 години
Етническите българи са притиснати от немотия,безперспективност,отчаяние и безнадежност. В същото време пришитите към бюджета *** се радват на множество привилегии,много помощи и източване на хазната с 3,200 млд годишно. Кой и кога е упълномощил парите ни да се раздават на неработещи,крадящи и неговорещи български език ***. Представяте ли си,ако тези пари бяха умно разпределяни за поощряване на раждаемостта при българите и за пенсии какви щяха да резултатите
6
1
 
2
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Абсолютно недопустимо е от полицията да излизат с някакви изявления преди основно проучване и обследване на случая!!!Това че не е влизано с взлом и това че възможният извършител е намерен с пистолет в ръка, въобще не изключва възможността от маскировка на престъплението!Жалко за цялото семейство!Особено за децата!
5
0
 
3
 
! Отговори
RIP............. преди 11 години
МИЗЕРИЯ И БЕЗИЗХОДИЦА ГАРАНТИРАНА ОТ гербавите!БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!
4
0
 
3
 
! Отговори
NEL преди 11 години
...НЕ УБИЕЦ ...А ЖЕРТВА НА СИСТЕМАТА ОТ МИЗЕРИЯ БЕЗИЗХОДИЦА...
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако той е работил към военните и е хивял във ведомствено жилище, след напускане или съкращение от работа е длъжен да освободи жилището. Вероятно се бил притиснат от мисълта къде ще отиде с 2 деца без дом и без работа,В тези ситуации българската държава решава проблемите само на ***. Срам и позор !Бог да ги прости. Още четерима българи си отидоха от този свят.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не, не, не ни разправяйте хуморески! Два идентични случая за една седмица с работещи в авиобази? Това и с теорията на вероятностите не може да се обясни! По-добре търсете кой избива българските семейства.Жалко за младите хора и невинните дечица!Да почиват в мир!
1
0
 
1
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
Работата е сериозна. Нещо не се връзва тука, как брата влиза в апартамента. Като съм вкъщи и ключа е в патрона на вратат как ще отвориш отвън с ключ от външната страна. Никой нищо не чул тогава вероятноста жертвите да са ликвидирани на друго място е голяма. Логовете на телефоните къде са били последно. Родителите на убитите били ли са активни борци. Последните 10-тина години зачестиха убиствата на наследници на активни борци. Едвали някога ще разберем ... Неможе да се вярва на журналистите