Ученици снимат пародии на Догановата драма

Зевзеци измислиха нова песен - Dogangnam style
27 яну 2013 18:25,
37
Ученици снимат пародии на Догановата драма
Снимка: Youtube

Случилото се с вече бившия лидер на ДПС Ахмед Доган на Националната конференция на партията в НДК продължава да е повод за интернет веселие.

Този път инцидентът е попаднал в полезрението на учениците, които са качили няколко пародийни клипчета, в които театрално пресъздават случилото се в НДК.

Още по темата
В снимачна площадка е превърната класната стая, а актьори са самите ученици.

Най-популярно е 19-секундно видео, в което момче с очила чете пасаж от учебник, когато изневиделица към него се отправя друг ученик и насочва пистолет към главата му. Мигове по-късно останалите момчета от класа, изпълнявайки ролята на делегатите от конференцията, се нахвърлят върху клетия си съученик и му нанасят, поне привидно, страхотен побой.

По информация на "24 часа" актьорите в клипчето са десетокласници от СОУ "Христо Ботев" в Белоградчик.

Друго клипче пък е заснето в Строителния техникум в Пловдив. В него първоначално играещият ролята на Доган се втурва да участва в линча на съученика си, който играе ролята на Октай, но впоследствие явно се сеща, че трябва да е жертвата и бързо-бързо напуска полесражението.

Интернет зевзеци са направили и Dogangnam style версия на покушението. Те са пуснали скандалните кадри от конференцията на фона на изключително популярната песен "Gangnam style" на корейския рапър Psy.

Клипчетата с истинския 'атентат' продължават да събират изключително много гледания. Няколко са клипчетата в YouTube от опита за покушение, като най-популярното вече е гледано около 4,5 млн. пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябваше да му смъкнат и гащите. Аматьорчета. Поне децата ни са по-интелигентни от башибозука, който гледахме в действие по TV. Злобни ***. Чак сега проумявам наистина какво се е случило в Батак.
25
1
 
3
 
! Отговори
Мила преди 11 години
Не проумявате ли, че въпросните клипчета са страшен резонанс от политически манипулирана агресивна нагласа?! И най-важното - защо Конституционният съд не забрани съществуването на етническата партия ДПС, която е в разрез с Конституцията на Република България? Защо въпросният съд вече 3-то десетилетие не свърши най-важната си РАБОТА? На кого, с каква цел служи този "съд"?
24
0
 
4
 
! Отговори
до 21: преди 11 години
Споделям патриотизма ти, но аз виждам нящата и от ьгъл:- България ще я има само ако има ДЕМОГРАФИЯ, или по-просто ако всяка жена ражда поне 2 деца- ако мразим политиците, значи мразим всички, който са ги избрали, т.е. себе си и българите като народ- на БЪЛГАРИЯ, нашата мила и безценна родина и трябва чудо, за да просъществува. Аз знам, обаче, че чудесата се случват на тези, който ги заслужават. Нека сме достойни, отговорни и единни и да се МОЛИМ за спасението на Родината ни.
23
0
 
3
 
! Отговори
НЕ НА НАСИЛИЕТО преди 11 години
Добре е, че има хумор. Дори и без да осъзнават обаче, учениците са хванали основното (особено втория клип) - насилието и зверщината на тълпата. Силно се надявам този случай да не стане модел за поведение в обществото, затова тази само разправа трябва да бъде наказана от съда.
22
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
Този Доган наистина трябваше да бъде убит. На гърба на тези, които се смятат за турци в България той забогатя. Осъзнайте се вече.
21
0
 
5
 
! Отговори
до "т" преди 11 години
Преди няколко години по Евронюз в рубриката "без коментар".пуснаха клип на които показаха група жени държащи някакви плакати на 8-ми март.Те бяха пребити от турската полиция по много жесток начин.Ето защо уважаеми "т" Турция евросъюза ще го гледа през много дълъг,изключително тънък и ужасно крив макарон!Особено ако клипа го е гледала Ангела Меркел.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май трябва да прекръстим Доган на многострадалният Геновев.Много ще му тича!
19
0
 
7
 
! Отговори
герб преди 11 години
добре се посмях :)
18
0
 
4
 
! Отговори
евала преди 11 години
:D :D :D :Dхахаха
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
брао
16
0
 
18
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
алкохолизирания *** се *** за последно
15
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да станеш за смях и на децата е много показателен факт. Браво на подрастващите. Това, което ние, техните родители изтървахме, надявам се, те ще поправят. И ще докажат, че въпреки всичко България ще я има. Напук на лукановци, костовци, догановци, станишевци, царисти, нихилисти, герберисти и т. н. шайка от предатели. Все пак ние сме българи и обичаме България. Тя е като майката и ако мразим някого, то е политиците, а не Родината.
14
26
 
1
 
! Отговори
т преди 11 години
Майтап да но защо обиждате. Тая държава заради това е изостанала и 20 години няма да се оправи молете се Турция да стане член на ЕС и полза от това ще има единствено Германия и България. Запомнете това
13
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Октай беше убил Доган щеше да го превърне в герой. А така го направи на езил пред българи и турци. Един човек стане ли за мезе пиши го бегал.
12
0
 
46
 
! Отговори
Жорж Ганчев преди 11 години
ХахахахахаНе знам тоя дрисък доган как изобщо ще се появи сред хорахахахахахаха
11
0
 
30
 
! Отговори
До Димитрова преди 11 години
А може би Доганова или Демироглу. Защо не разкриеш истинската си същност? Какво лошо има в това, да се разобличава пошлостта в живота. Или и тези ученици са партийни членове. Или и те са манипулирани. От кого? Смешна партия, смешен лидер и съответно осмиване даже и от учениците на България. Това само може да служи като сигнал за събуждане на заспалия български народ, който търпи този цирк вече 23 г. Радвам се, че поне младите мислят разумно и дават някакъв шанс на България.
10
1
 
20
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААА.... преди 11 години
ТА*АААААААААААААААААААК , БАТЕ ...ГОООООООООООЛЕМГРАМАДАНСКИ И ДОГАНСКИ...!
9
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BG PROSTOTIQ.PAZI BOJE!!!!!!!!
8
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е вследствие от неглижиране на случая от управляващите. Днес включиха и адв. марковски в омаловажаване . Човек , който е защитавал пострадали от газово оръжие да твърди че е безобидно е абсурдно. Той трябва да знае , че газовото оръжие е за самозащита, но когато се превърне в нападение става опасно и в страната има десетки инциденти на самоубийства и убийства на лица. Не защитавам никои , но в такива случаи трябва да бъдем обективни. Браво на Елена Йончева беше много ясна и категорична.
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Драматурзите на театъра искаха да има друг ефект, но не помислиха, че в ерата на интернет ще бъдат разкоспирирани за минути!