Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов

Малкият Симеон-Хасан също ще взима гражданство
1 фев 2013 15:30,
319
Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов
Княгиня Калина и Бойко Борисов. Снимка: МС

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски княгиня Калина поиска да вземе български паспорт. Тя се надява и синът й Симеон-Хасан също да получи българско гражданство.

Княгиня Калина обяви днес намеренията си на среща в МС с премиера Бойко Борисов.

Пред него тя  е изявила и желанието си да се състезава за страната ни в турнири по конен спорт.

На срещата в Министерския съвет са присъствали още съпругът на Калина – Антонио Хосе Китин Муньос Валкарсел, правосъдният министър Диана Ковачева и началникът на политическия кабинет на премиера - Румяна Бъчварова.

Калина и Китин Муньос от години живеят в Мароко. Синът им Симеон-Хасан е кръстен на дядо си и на неговия близък приятел, покойния крал на Мароко Хасан Втори.

Единайстият внук на Симеон Сакскобургготски се роди в България на 14 март 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
2
 
! Отговори
муньос преди 5 години
Ехо виждам красивата ми женица
242
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако тая грозотия е княгиня то аз съм принц Чарлз
241
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас още крадци
240
0
 
3
 
! Отговори
ели преди 11 години
Ако Европейския съюз стане федерация всички монарси ще паднат.Народите няма да ги хрантутат тези ***.Та и Симо -паразита ,краде България и сън сънува да царува,няма да му стане играта.
239
0
 
2
 
! Отговори
katy преди 11 години
Хайде мпадежи, направете сайт, нека се противопоставим на тая продажба на достойнството ни!!!!!
238
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До днес бг.ако обичате върнете се в училище.България е република и по конституция няма цар.симеон никога не е коронясван и калина не е принцеса.ако обичате господа *** не обиждайте българският народ като титуловате някакви хора .това е противоконституционно.а тази мързелива млада госпожица ако обича да не се бута и нея да храним.стига вече.
237
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Е България защо трябва да носиш това тегло.тези *** кобургите трябва да им се забрани да влизат в България.трима управници от тях 3 национални кризи.ами сега и изчадието което на човек не прилича иска с хасанчо българка да става.я да се махат крадливите кобурги те не са българи защото никога не са защитавали българските интереси.марш .
236
0
 
4
 
! Отговори
хубаво преди 11 години
Този много ми прилича на един служител от паспортната служба.Щото мислех , че подобно право има само Президентът на Р.България, после пък Вице Пеезидентът,пък то излезе.....чиновничето!!!!
235
0
 
9
 
! Отговори
KOKO преди 11 години
За тия 6 месеца дето осават на бодигарда ще направи много глупости.Тая не е българка бе бокоооо
234
0
 
7
 
! Отговори
AHA преди 11 години
Ало вие май забравихте че след като нямаме цар не би трябвало да имаме и княгиня..Да си вурнат ограбеното,те не зминаха на запад чинии да мият а c парите на дедите ни.Крадлива унгарска ***
233
0
 
8
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Тая какво ли е замислила?
232
0
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Уважаеми журналисте, ощастливил ни със сензационната публикация, защо наричате дъщерята на г-н Сакскобурготски княгиня? За мен тя е нещастна кокошка, омъжена за безделник и авантюрист. Татко й е цар, колкото аз съм император, с императрица баба ви Ташунковица. Белезникавото моме иска да се състезава от името на България, за да можем да й поемем разходите при този скъп спорт, за евентуални успехи нека да не говорим...
231
0
 
9
 
! Отговори
до286 преди 11 години
До 286,за да си цар трябва да те коронясат,а на Симо този ритуал не е извършен.Та за цар и княгиня няма да ми говорите.Децата и те се правят на принцеси и принцове.Тази фамилия няма държава и се лута насам-натам,ако Симо се смята австро-унгарец или италианец,що не живее в тези държави, що няма паспорт от тези държави на неговите деди,защотоникой не му признава потеклото серсемско,знаят че е агент.
230
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен-Борисов е български премиер - наше момче. Може да е в най-лошия случай-бай ***, ама станишев не е българин въобще- с баща руснак и майка руска еврейка
229
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен-*** вие не си вирете носа толкова, защото с вашия референдум показахте на българите , че ако не гласуват, ще загубят и докато Европа се развива, ние ще слушаме глупостите на станишев и овчаров и ще гледаа ме напудрената масларова. А Пирински що не се е изказвал - е тоя е номер едно. Направо е човека-глас.Говори , а в думите му - смисъл няма
228
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Българин- княгинята си е княгиня, комунистите са си комунистии, а другарят георги димитров е казал, че колелото на историята се върти.
227
0
 
2
 
! Отговори
НИКЕ преди 11 години
Империализма и комунизма са едно и също нещо при което националноста няма абсолютно никакво значение а е важно само лоялноста към монарха!Вземете например Руската,Британската,Австроунгарската и прочие империи които по-своята същност са били нещо като комунистически държави в която няма значение националноста ти а лоялноста към монарха!Заради това и Кобургите ще превърнат България която ще остане без българи в монархия и ще се титолуват царе на *** и турци!Боко им топли местото и не му дреме..
226
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен- Кобурга трябваше да си вземе и другите имоти вместо да подарява имоти, които после приватизират *** като иван костов и руски хора като станишев
225
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименмасларова - тя е кралица на красотата- не , не, тя е королева , нали сте съветски поданици -
224
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КРУМ СРАШНИ-а, в същност *** са гнусните съветски ***