Мъж се самозапали в Раднево

По непотвърдена информация – от безпаричие
Обновена: 26 фев 2013 19:08 | 26 фев 2013 18:53,
106
Мъж се самозапали в Раднево
Мъжът е откарлан спешно в болница. Снимка: архив Булфото

54-годишен мъж се е самозапали днес следобед пред сградата на Община Раднево, предаде ”Фокус”. Сигналът за инцидента е подаден около 15.00 часа в дежурната част на старозагорската пожарна чрез тел. 112.

Съобщено е било, че има пострадал гражданин в сградата на Община Раднево. Пръв на помощ се е притекъл гражданин.

След пристигането на пожарния екип 54-годишният мъж е бил транспортиран в болнично заведение в Стара Загора. По разкази на очевидци, мъжът е заявил, че му е било писнало в живота в България.

Това е третият случай на самозапалил се гражданин в България в последните дни.

Във Велико Търново, на 18 февруари, 26-годишен психично болен мъж, страдащ от параноидна шизофрения, се самозапали. Младият мъж се е полял със запалителна течност и се е запалил.

При разговор с близките стана ясно, че мъжът до края на 2012 г. е работел в радиозавода в града, но е напуснал работното си място по собствено желание. Изпаднал е в депресия и е настаняван за лечение в психиатрични клиники в страната.

На 20 февруари пред сградата на Община Варна се самозапали 36-годишният Пламен Горанов. Мъжът е с тежки изгаряния - около 80% по цялото тяло.

Откаран е във Военноморска болница в клиниката по изгаряния. Количеството бензин, което е излял върху себе си е около 3 - 4 литра. Към момента той е в тежко състояние в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е прав ! Щом иска да се самозапали защо не го направи в гората ?! Тея пийнали по 2 ракии и станали на публично място да се палят ,да стават герои правейки се на мъченици !!!
40
0
 
22
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Защо не се самозапалиш "безопасно", за да потвърдиш теорията си? Пък ние ще те изгасим? Това са действия на хора, изпаднали в пълна безисходица. И според мен, вместо ние да се палим, по добре е да подпалим чергата на мутроолигарсите в страната. 60 години тук управляващите живяха в нечуван комфорт...Да, ама стомната се счупи! Изпитват пълно презрение към тези, които ги хранят и ги имат за безмозъчен дообитък!
39
3
 
10
 
! Отговори
Боян Белинсон преди 11 години
След дълбок размисъл стигнах до извода че, столицата на българия трябва да бъде изместена от софия, правителство, народно събрание и всички министерства в друг град но не и в софия,Ще обясня защо : Комунистическата мафия пося най много семена в София. Днес тези семена пораснаха а някои от тях са вече и възрастни хора. Превилегированите хора на социалистическа България се концентрираха предимно в София. мафиотското съзнание е обхванало от висшите политици до последните глезени хулигани
38
0
 
17
 
! Отговори
Оногондур преди 11 години
Да бе,знаем ги ние тези напускания на работа по собствено желание.И съвсем доброволно си е написал и подписал заявлението за това.Горкият човек,дано да се възстанови.
37
4
 
7
 
! Отговори
чингене Сали преди 11 години
До УЖАСПишеш глупости ,"съвестта ви не позволявала да крадете като ***"!!! А банкоматите ,бензиностанциите и пр. как ги крадете ?!
36
0
 
18
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Чашката преля, търпението на народа изгоря, ако не си забелязал та рекох да ти кажа !
35
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
34, ми що не се самозапалиш и ти тогава? За да не те газят?
34
1
 
26
 
! Отговори
85 преди 11 години
Бойко и всички управници на прехода излизайте на улицата и си посипете главите с пепел. Аз не съм ви виновен че ви пиша този призив
33
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
za6to vse *** sa vi vav ustatata nima vie balgarite ne kradete bre zasramete se a i poglednete koi e vinoven za tiq krajbi ta ne napraviha li gi politiciter
32
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГУРБЕТЧИЯБЕЗПАРИЧИЕТО Е ЛОШО НЕЩО ,НО МНОГО СА МИ ЧУДНИ ТЕЗИ ХОРА ,КОИТО ИСКАТ ДА СИ СЛОЖАТ КРАЙ НА ЖИВОТА ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ НА ОТДАЛЕЧЕНИ ОТ ХОРАТА МЕСТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА ГИ СПАСИ ,А ГО ПРАВЯТ ПУБЛИЧНО ЗНАЕЙКИ ,ЧЕ САМО СЛЕД 2 МИНУТИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ХОРА ,КОИТО ДА ПОМОГНАТ ЗА СПАСЯВАНЕТО ИМ ?!
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано огън да ги гори Р, Овчаров, Костов и Станишев и тях и техните деца бял ден да не видят ! Рано или късно Бог ще накаже мръсните крадци! Ще се скрият от българския народ но от Бога немогат да се скрият. Ще ги преследва и в Ада 1
30
0
 
15
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
А по-добре ли е като нищо не правим и спим дълбок сън? Децата ще ни съдят един ден ако не правим нещо.
29
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
27, в какво биха се изразили "немирните" протести? Да чупите на хората колите, да ритате кофите, да плашите и притеснявате обикновените хора? Ще запалите нещо, колкото да направите беляга, а щетите, лични и общински, ще плащат пак нормалните хора. Плюя ви на протестите.
28
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП ПОБЕДА
27
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И по-добре ли са сега? Решиха ли проблема с безпаричието
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
STIGA BRE HORA , STIGA SA PALITE . S TOVA GORIVO ZAPALETE POLITICITE BRE . NA KOGO OT TQH 6TE NAKRIVITE 6APKITE . TE NE MOGAT DA RAZBERAT TOZI VA6 PROTEST . ZAPALETE GI VIE , STAP4ETE GI KAKTO TE VI TAP4AT I PALQT DOMOVETE VI S TQHNITE ZAKONI I PRAVILA V KOITO SA SE OKOPALI . RAZBIITE OKOVITE V KOITO VI OKOVAHA S TQHNITE PRIZIVI ZA SPAZVANE NA PRAVILATA . A NALI TQHNITE PRAVILA NI IZKARAHA NA ULICATA . KVA TOLERANTNOST ISKAT OT NAS . KADE E TQHNATA TOLERANTNOST KAM NAS
25
0
 
15
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
А вие не се ли усещате, че тези тапири само от дърво разбират.
24
9
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Каквъ режим на Буда, бе душко. Човекът оняден си подаде оставката.
23
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ БЕ ТАПИРИ , ЧЕ ВРЕМЕТО НА МИРНИ ПРОТЕСТИ ИЗТИЧА !!!
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако някой ще посяга на живот то нека да е на тези които са виновни за положението , правят на тапи и се мотат , сякаш в страната има нещо дребно незначимо за решаване проблемче - показват какво означава народа за тях - време е народа да им покаже какво значат те за него !