Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко може да се очаква от тези червени престъпници.Не само наркотици могат да подхвърлят,ами могат да стигнат и до убийства!А парите...ще има съд и откраднатото ще се върне до стотинка!А сумата е огромна..над 100 000 000 000(сто млрд)долара са откраднати,от 1985 до днес!Трябва ревизия,на последните 70 години,конфискация и доживотен затвор за тези гадове!
129
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хъх... най-отгоре на страницата една до друга седят новините: "Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици" и "Всеки четвърти ученик у нас пие, пуши или се дрогира"... ми то кво да каже човек....
128
2
 
7
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Видяхте ли как господа протестиращи ви метнаха...вместо да питате за Р.Овч. и как са откраднати милиарди от Белене Вие си представяте България без партии и си мечтаете за честни избори.Хайде събудете се! Некакъв пропаднал тип от Орлов мост ми говори за триединство и Дънов...Я по добре помислете как парите от банките да ги раздадем на хората от Орлов мост и...проблемите са решени
127
0
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 години
НИКОЙ НЕ ИСКА ПАРТИИ, БЕЗ ДА ОБЯСНИ - КАК ПРАКТИЧЕСКИ ЩЕ СЕ ИЗБИРАТ ДЕПУТАТИТЕ. ПО КВАРТАЛИ, ПО РАЙОНИ. КОЙ ГИ ПРЕДЛАГА, ТЕ САМОПРЕДЛАГАТ ЛИ СЕ, КАК СЕ ИЗБИРАТ НАЙ-ДОБРИТЕ. КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ КАТО ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА БЪДАТ КУПЕНИ ОТ КОГОТО ТРЯБВА ЗА КОЛКОТО ТРЯБВА. КАК НА ПРАКТИКА СЕ ПРАВИ ПАРЛАМЕНТ ОТ УЛИЦАТА ? АКО ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ИМА ПАРЛАМЕНТ, КОЙ И КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. УЛИЦАТА ЩЕ ИЗДИГНЕ ЙОЛО ДЕНЕВ И ТОЙ ЩЕ НИ ВОДИ КЪМ СЕВЕРНА КОРЕЯ.
126
4
 
3
 
! Отговори
До 139 хх преди 11 години
Ти що не спиш бе момче,санитарите отдавна ти казаха да заспиваш.Хайде да се пиеш успокоителните и бързо в леглото,иначе пак в усмирителната риза.Ама как се докопа до компютъра бе.Брей луд народ!
125
1
 
3
 
! Отговори
AcOrP преди 11 години
Политическата и икономическа мафия са впрегнали всички възможни средства и медии да работят против народът. Аз съм от 3 дни на палатка, нямам доверие на никой. 3 Вечери спах на студа, през деня обаче панайра е пълен, медиите си идват организирано интервиурат и снимат хора с които са се разбрали предварително. А хората които спят там са просто статисти а палатките декор-а. Идват всякакви хора все пак протеста е на всички протестиращите нямат лидер и водач. ПАРАНОЯ от всички от-до.
124
3
 
4
 
! Отговори
До ввсички преди 11 години
Всички да излезне и да си купим по една туба бензин и пакет кибрит! от утре!
123
5
 
20
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Не съм вярвал,че Бойко Борисов и Цветанов могат да паднат толкова ниско,мразя ги!Какво ли не говореха срещу протестиращите а и медиите застанаха срещу протеста,двама се скарат и те цял ден това въртят а че хиляди не са се скарали няма значение.Прав беше днес игумена на Бачковския манастир,като каза че медиите се продават за жълти стотинки.
122
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам под статиите свързани с протестите да правим форум: "Къде е най-успешно да имигрира нормалният българин" Жалко за пропиляната енергия на народа.
121
9
 
5
 
! Отговори
пфффф преди 11 години
Хвана ги шубето лицата на протеста и то ЯКО ШУБЕ.Като те е страх от мечки не ходи в гората.И то за какво?За неделни разходки.Вече ни ми се пише........
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всички "протести" само един беше истински,този на 19.02.Всичко друго са разходки със знаменце.Така,че да говорите за "протестиращи" e несериозно,това са по-скоро скучаещи хора.Ако с такива мирни протести се постигаше нещо сега Тибет щеше да е свободен,а Индия 2-ра икономическа сила след Китай.Така че когато нещата станат по-радикални пак ще се включа.
119
1
 
6
 
! Отговори
buntar преди 11 години
да те пази господ от българска демокрация
118
2
 
12
 
! Отговори
Жорж преди 11 години
Неуморната социоложка Мира Радева призна, че и нейния син участва в УЛТРАЛЕВИЯ протест на Орлов мост. И той е с леви разбирания. Това призна тя в тв-предаването Комисията Павлов по ТV7. Според нея на тези протести за първи път на Станишев му излезли отляво, а иначе най-много от тях печели Волен Сидеров. Нали бяхте безпартийни бре, Янко, Ачо и този с двата пръсти чело, *** Дончо?! И се борехте за нас и нашите права?! Хайде да вървите на майната си, говедари с говедари! Затова ли сринахте правителството и тичахте като пощръкляли волове до НС и президентството, а сега се борите за високи
117
12
 
14
 
! Отговори
не син преди 11 години
"Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици " Да бе,да ! Иска им се !
116
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Буда рече,Да додат тракторите
115
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Довечера всички на протеста пред парламента Бойко ще яхне протеста
114
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по 200лв е давала Фидосова на хората от Монтана където ходиха на митинга за покрепа на Бойко за протокола е това само
113
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов е майстор на фалшификатите. Ще се пробва за последно.
112
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсистенция ли ги гони вече. В хотела в Радомир другарите ви бяха доставили достатъчно а сега няма. Обърнете се към Алексей Петров и ще ви достави кой каквото ползва.
111
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля, че народът пак се остави да го излъжат. Но този път не политиците, а "псевдовадачите" му!