Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля че са нужни силни неизвестни досега водачи но честни които да ориентират правилно тълпата иначе се разединяват.А хората не очакваха това.Исканията се размиват и май никой вече не им обръща внимание...
109
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля си все пак че ни липсват силни и честни водачи като Левски и Ботев които да ориентират правилно тълпата.Не може без водачи изключавам досегашните известни.Иначе се вижда че протестът се разединява а хората не очакват това.
108
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОЛИЦЕЙСКА РАБОТА ЗА ПОЛИЦАИ, А НЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ, ФИЗКУЛТУРНИЦИ ИЛИ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ УЧИТЕЛИ ПО ТРУДОВО ОБУЧЕНИЕ НАЗНАЧЕНИ ПО НЕ ЗНАМ КАКВА ЛИНИЯ В МВР И ДР. ТОВА, ЧЕ НА ЦВЕТАНОВ ЖЕНА МУ Е РАЗУЗНАВАЧ КЛАС V В ДАНС ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЦВЕТАНОВ СИ ИМА НЕШО ОБЩО С ПОЛИЦЕЙСКАТА РАБОТА.
107
2
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Тука сте толкова глупави драскачи, че работите против вождовете си без да искате!!!! Визирам коментар 112, който едва ли е целял от коментара му да се разбира, че повече няма да подкрепя герб! И за форумни писатели не ставате дори!!!
106
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Но ние няма да повторим грешката и вече никога няма да изберем гроб... Е такива фурнаджийски лопатки като тебе най - ги мразим! " Никога вече", а???? Избрахте си го 1 път, после мрънкате!!! Като си гласувал за някой, ще си траеш до край, ако не друго поне от срам!
105
2
 
9
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Издигането и подкрепата на криминални престъпници във висшите етажи на властта, покриването на всички далавери на предишните правителства, политическите репресии, монополизирането на медиите и превръщането им в подмазваческа клика на послушни манипулатори....Добре си описал исканията на "залятият с кафе"!!!!! Евала!
104
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата-буда си е отвсякъде най-голямата грешка на природата... Но ние няма да повторим грешката и вече никога няма да изберем гроб...
103
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Смятах, че правителството на Борисов се движи в правилната посока и България се превръща в остров на стабилност в Югоизточна Европа". Само един *** може да смята подобно нещо. Жалко, че такива хора продължават да изказват мнения като говорители от най-висша инстанция.
102
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България е в черния списък за Шенген, класифицирана е твърдо на първо място по бедност и корупция в ЕС. По свобода на словото сме се сринали след Косово и Того. Населението ни пада неумолимо и краят на нацията е предизвестен. Това е резултатът от управлението на Борисов и ГЕРБ , чиято креатура е той самият и от чиято утроба се е пръкнал.
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на гласове, издигането и подкрепата на криминални престъпници във висшите етажи на властта, покриването на всички далавери на предишните правителства, политическите репресии, монополизирането на медиите и превръщането им в подмазваческа клика на послушни манипулатори, банковият произвол, унищожаването на целия малък и среден бизнес в страната и т.н и т.н.
100
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плодовете и делата на ГЕРБ по разграбването на държавата и раздаването й на престъпни и олигархични обръчи са налице. Техният "черен ПР" е незаконният погром срещу природните паркове, разпродаването за стотинки на дюните по морето, невижданото до момента чудовищно и безпощадно изсичане на вековните ни гори от 4 г. насам, разпродаването на Морската градина във Варна, издигането на ***, КТБ, Цеко, Котараците, Емил Димитров и т.н в ранг на държавни институции, действащи над законите и обществото, купуването
99
3
 
11
 
! Отговори
Историята се повтаря преди 11 години
Тия "организатори" са вдъхновени от Ивайло Свинаря! Но забравят, че той стана цар, но си умря като свинар, а пък историята мн обича да се повтаря!!!
98
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ=гроб Ама вий тиквичките миризливи, миризливи още комунистически от гроб, не искате да го разбрете това, нали, на мама бокл*уците...
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата-буда си е отвсякъде най-голямата грешка на природата... А привърженичетата на тиквата-буда като #3 и #6 още повече... И *** безутешно, че тиквата-буда се търкулнала със страшна сила и цопнала в пом*ийната яма, където и е мястото... А след нея скочили и всичките й привърженичета...
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
доходите са никакви, но цените на тока са абсолютно умишлено надути. Значи в Германия се плаща по 200 лева за ток, а тук последните сметки бяха от порядъка на 350 и нагоре, и то при известни икономии. Цената е висока и всички разбрахме защо. така че причината не е само в ниските доходи ,а в комбинацията цена на ток-доходи. При водата, лекарствата ,храната, горивата картинката е подобна, защото схемата на формиране на цените им е същата и както виждаме никой от управлявалите досега не я е пренебрегнал.
95
0
 
6
 
! Отговори
666 преди 11 години
Бързо на организаторите да им се подхвърли нещо!!!! Я апартаментче, я земичка, може и парички.....като няма друго и наркотици става!!!
94
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто няма как хората да са толкова *** и промити, или има? Сигнализирахте за неуместен коментарAааа, как да няма!!!! Има и твоят "коментар" е доказателство за това!
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До мизерия ни доведе най-вече БСП, ндсв и ДПС, а кой ще ни оправи - разбира се улицата
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За ужас на народа си добре !!! то няма нормален и трезво мислещ човек да те обича. Що пипна изсъхна. Здравеопазване Икономика Образование Земеделие Енергетика Промишленост Туризъм Транспорт само хазарта остави с ниско ДДС да можете да перете парите от контрабандата на цигари и петрол с физкултурника.
91
3
 
5
 
! Отговори
Веселин преди 11 години
Сигурен съм, че жалките коментарчета с които се оплюват протестиращите са на един-двама платени драскачи на ГРОБ и политическата мафия! Просто няма как хората да са толкова *** и промити, или има?