Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
2
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Правилно 800 лв - не са пари, но трябва да се заработят и трябва да има кой да ги даде, а това са фирмите, които докараха тук Доган, БСП, НДСВ и т.н., и сключиха договори с тях, само че забравиха да поставят едно нещо в тези договори, а именно заплащането и ето какво се получи.Иначе си прав
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ddd 54Много правилна констатация.1989 година когато почнаха да гонят турците,изгониха и духа на единството,защото дотогава се работеше с дух а несамо с пари.А от тук на сетне няма как да го върнете този дух.Както пишеш ти приятелю,анджак сега се осъзнава.Жал ме е за България.
68
4
 
0
 
! Отговори
животно преди 11 години
До Човек800лв заплата много ли е?Хората в Германия с какво са по добри от нас та заплатите им започват от 5000лв?
67
1
 
4
 
! Отговори
янко преди 11 години
пролетарии от всички страни съединявайте се!
66
3
 
7
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Дано никой не се хване на сценария на БСП. Те направиха всичко много добре-все пак са столетница. Само че накрая отвориха кутията на Пандора и от нея изкочиха Румен Овчаров, шулева, Масларова и всичките останали, които са за затвора.Вярно е, че електората им е твърд и ако хората не гласуват ни чака отново по-страшна коалиция ДПС и БСП. Защо се махна Доган,защо Станишев "не иска" да е министър-председател? За да ги изберат пак. Гласувайте моля Ви, гласувайте!!!!!
65
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имигрантите подкрепиха справедливите протести срещу завишените сметки за ток, но не подкрепят "контингента" който се шляе като муха без глава по улиците и отправя всевъзмажни "гумени" искания !
64
1
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Какъв провал като си е признал,но престъпниците имат право да обжалват и бавят влизането в затвор.Днес прочетох,че това хлапе се е отказало от жалбата и влиза в бойчиновци да си излежава присъдата.А ти или не знаеш закона или просто ти отърва да пишеш глупости.
63
1
 
4
 
! Отговори
до акауд преди 11 години
Ще ти кажа защо.Защото бсп има изключително твърд електорат,които въпреки всичко ще гласува за тях,дпс също.Остават другите партии на които елректората не е такъв,като на предходните две.Някои ще гласуват,други не и накрая с най-много депутати ще бъдат дпс и бсп.Кой каквото иска да говори електората им е бетон.
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Янко- виновен Цветанов-виновен Борисов-виновен.Протестиращите и те виновни после разбира се Доган и БСП и т. н. Кои са тези които ще ни оправят тогава.Нови парламенти нови лица и модели.Какво да сменим че да тръгне икономиката земеделието а не да внасяме всичко и кой на този етап ще ни повиши доходите че да си плащаме сметките без да мрънкаме...
61
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варненските момчета, които умилиха и разплакаха цяла България с творението си да напишат БЪЛГАРИЯ с човешки тела в морската столица, са били арестувани вечерта на 2 март срещу грандиозния протест на 3 март във Варна
60
8
 
6
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Правих някакви сметки и излиза, че протестиращите са по около 2% от всеки град. С какво право говорят от името на всички не знам. Сигурен съм, че има и честни хора сред протестиращите, но я погледнете исканията - 800лв заплата, неплащане на данъци, неплащане на сметки, а какво да правим тези които плащаме. Да спрем и ние ли. Човек,който от 10-15 години е безработен как да го наречем- имаме двама трима такива в блока-пари за пиене обаче намират, а сега ги видях и на протестите. Много е лесно така
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе.Защо не искат работа?Много странно.Управление,власт,пари но не и работа.
58
1
 
6
 
! Отговори
акуд преди 11 години
станишев и компания правят всичко възможно да откажат Българите да гласуват МАСОВО, ЗАШО ЛИ???????
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 50 Ами излез ти бе разбирачев. Ти ако си от *** с добро финансово състояние ние сме от онези 80% с недобро ,но ако постигнем нещо положително и ти ще се облажиш. Или тогава такива като теб май трябва да обърнем с хастара навън та да видим кое ти дава право да плюеш и заплашваш.
56
4
 
5
 
! Отговори
Бачкатор преди 11 години
Тези "протестиращи" всичко искат !,... с изключение на наркотици и РАБОТА !
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти пък,къде видя 1 млн.Сложи си очила,но не розови.
54
0
 
2
 
! Отговори
еци преди 11 години
Вчера, около 18.30 часа, залата на втория етаж в билдинга на КНСБ. Вътре около 50 граждани и представители на неправителствени организации. Тече кръглата маса на организаторите на протестите. По-точно на групата на онези, които наричат момчетата Ангел Славчев, Янко Петров и Дончо Дуков. До мене седи Мариана. Тя е моя колежка от някогашния всекидневник Демокрация, но отдавна не е в България. Била е на работа в ООН, после в Амнисти Интернешънъл, а сега е в офиса на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа. Долетяла е от Варшава, където е един от офисите на организацията. Ту
53
5
 
9
 
! Отговори
копи-пейст преди 11 години
ЕКСКЛУЗИВНО! ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ОТКАЗВА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ 25 КОРАБА ЗА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, А КУПУВА 5 ЗА 65 МЛН.ЕВРО. ПОЗНАЙТЕ КОЙ ВЗИМА КОМИСИОННАТА!
52
6
 
7
 
! Отговори
стефанова преди 11 години
ЦВ ЦВ Е УЖАСНО НАГЪЛ! КАК МОЖЕ ДА ИЗКАРА, ЧЕ 100000 БЪЛГАРИ ПРОТЕСТИРАЩИ И ПОДКРЕПЕНИ ОТ ЕМИГРАНТИТЕ В ЧУЖБИНА, ПРОГОНЕНИ НАСИЛА ОТ БГ БИЛИ НАРКОМАНИ И ***! А ЧЕ ИМА ПРОВОКАТОРИ ОТ ВЛАСТТА КОИТО ПУСКАТ КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ Е ФАКТ!
51
3
 
6
 
! Отговори
ей сега преди 11 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЦВЪКИ ЦВЪКИ ЦВЪКИ ех само да ми паднеш някой ден, ще правиш физ зарядка физ зарядка физ зарядка