Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
7
 
! Отговори
акуд преди 11 години
с това си изказване Янко Петров направо ми каза, аз съм цценарии на станишев ТРАКТОРА и доган И тримата не са БЪЛГАРИ
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки честен трябва да застане зад протестиращите и да не се влияе от милиционерските опити за компроментиране!Да - внедряват провокатори, да - има всякакви, то и в един мол събота, половината от хората са всякакви, но протестите се борят за полож. промяна. От другата страна е само мафия, бранеща статуквото!
48
0
 
12
 
! Отговори
ddd преди 11 години
До 53 Ние като нация се провалихме много отдавна... просто сега го осъзнахме, но обвиняваме някой друг, защото така е по-лесно
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О,ако това продължи се обзалагам,че "организаторите" сериозно,ще си изпатят от хората,които "представляват". Тогава,ще запеят химна на родната полиция,но не знам дали ще ги опази.
46
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Янко голям всезнайко бе, направо да го избират за министър председател.
45
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тея се взеха много насерьозни и особено тоя пич Петров. Все пак протестиращите са един много малък процент от народа - да не се самозабравят и да не говорят от наше име и като последна инстанция. Да си гледат тамд а си оправят финансовото положението на семействата и да не се месярт в неща дето не разбират че достатъчно обърнаха държавата с хастара навън. накрая пак те ще си изпатят май от хаоса.
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Усещате ли,какво се получава?Едно голямо нищо.С всеки изминал ден се появяват нови "лидери"с нови искания.Няма да се разберат тези хора.Дори и президента да отиде при тях и да им каже:ето хвърлям оставка и ви давам цялата власт-те пак ще продължат да протестират и да искат.Уникално не ориентирани хора и меко казано глупави.
43
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека уточним, за бащата дето хвана убиеца на сина си - убиецът е пуснат заради провал на цветановата прокуратура! Тук съда няма нищо общо! Герб - българоубийци!
42
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов и Цветанов са готови на всичко за да останат във властта! Милицията няма да се даде! Хора не се подлъгвайте! Внимавайте!
41
2
 
6
 
! Отговори
суверен преди 11 години
Точно затова протестите не трябва да зависят от шепа организатори, ами да са в ръцете на все по-широк кръг хора - цял народ, които сами да решават какво се иска и какво се прави. За целта стига с тия кръгли маси и щабове, ами координационни съвети по места и един национален, напълно открити за всеки и не подменящи, а подпомагащи изразяването волята на гражданите на цял народ. За това да се констиуираме по-бързо в повсемеместни форуми, открити за всеки активен човек.
40
1
 
17
 
! Отговори
. преди 11 години
Милиционерите си пазят престъпническия рай ...
39
10
 
4
 
! Отговори
Името преди 11 години
*** най на края и аз се почувствах мотивиран да ида да протестирам, току-виж някой ми подхвърли бала, две, с изсушен висококачесвтвен indoor отгледан коз. Разбира се няма да се оплача и на разфасовка висококачествени амфети (макар че от тях наистина ще си строша зверски здравето ако ги издрусам) или дори не смея да мечтая някъв кокаин (които до сега така и не съм пробвал, не е като да не искам, ама качествения е трудно-достъпен и 120 лева грама...), те и те няма да имат толкова китаж...
38
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре бе Янко, я ми кажи,като няма кой да ви изпълни исканията,какво правите.Бунтове,метеж?Защо никъде не чух за откриване на работни места,за РАБОТА.Искаме да не плащаме ток,искаме пари,но не искаме работа.Ревем по тв.по цял ден вместо,ако сме безработни да търсим работа и да натискаме яко за това.Какво стана с такси пренос и достъп?Или закона за изборите е по-важен?Той и работа ще намери(закона де)и таксите ще махне(за тока де).Ей,така подлъгахте хората,но всичко с времето си.Не искам анархия.
37
4
 
20
 
! Отговори
протест преди 11 години
даваи янко с теб сме
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато хората с дебели портфейли не изкарат влоговете си от 35 милиарда които са закотвили в банките за лихви работа няма да има.Всички зависим от париимащите.Властимащите са управлявани от париимащите.Един велик политик казваше приземяване.......приземяване така и БСП ще приземи протестиращите сега .
35
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мръсни са милиционерските номера на Цецо, но за съжаление много хора им се връзват. Мафията си брани статуквото със зъби и нокти.
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На протестите има различни хора.Един дори откри убиеца на сина си сред протестиращите.Голяма част от хората ще бъдат излъгани и тогава ще се вдигнат ,но следващите ,които ще ни управляват ще им отговорят /со много кютек/
33
0
 
10
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Никакъв процес не тече, при първите съмнения ще има ответен удар от Европа и упражнен натиск над институциите. Много хора се опитват да яхнат протестите, но множеството на улицата се събира по съвсем различни причини.
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъкмо щях да напиша "гузен негонен бяга" и гледам, че някой вече го написал. Янко Петров да каже за кого работи като се прави на толкова почтен, а да не крие, понеже взеха да излизат нещата. Ангел Славчев (другият най-известен от организаторите) поне сам си призна, че е начело на "Русофили".
31
17
 
8
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
"Гузен негонен бяга" Е така както си вървиш и протестираш, някой ти слага наркотик в джоба... СМЕХ...горе-долу като случая с Боевски :)И тия ми били водачи на некви протести-смешници!