Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ,НЕЕЕ НАПРАВО ОРГАНИЗАТОРИТЕ МИНАВАТ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ
9
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами ако ги преджобиш тия пуберчета мислиш ли че няма да намериш дрога.
8
5
 
40
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Най големят враг на властимащите и бизнесмените е българският народ -той трябва да е кротък да не протестира .да работи за стотинки и да се радва на платени проучвания на МБМД с организатор Цветелина Бориславова -че българите били най щастливият народ ,но не го знаели ! След като Бг е тотално разпродадена сега на тезгяха останаха 6 мил роби за продан , Най бедни сред бедните и най отчаяни сред отчаяните - а политиците се борят за властта която след 02 2013 ще бъде най несигурната в близко бъдеще
7
16
 
16
 
! Отговори
Оффф преди 11 години
Тези много на сериозно се взеха вече.
6
4
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 11 години
Много си наивен бе човек.Знай че наивността е простотия,кон с капаци.Крайно време е да прогледнеш действителността.Смешен си като мислиш че мутрите не подхождат по тоя начин.Някой мафиотски филм не си ли гледал,да видиш маниерите им какви са.Лошото е че нашата мафия задмина италианската.
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОСТАВКО МИНИСТЕРСКА: ТЕ В СЛИВЕН НЯМАТ НАРКОТИЦИ,ДИШАТ ЛЕПИЛО ''КАЛЕ''.ТАКА ЧЕ НЕ ПЛАШИ ХОРАТА Г-Н ЦВЕТАНОВ
4
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Манипулациите са стари полицейски методи още от 1930 г.,но тези на ЦЦ са нови от типа мутренско - гербаджийски инквизитори,но не се притеснявай МОМЧЕ защото си в момента НАЙ ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН,даже по голям и от президента плевнелиев !!!!!!!!
3
9
 
39
 
! Отговори
Българин преди 11 години
В такава мутренска държава друго не се очаква.Някой задавал ли си е въпроса защо само мафиоти гонят,толкова са прозрачни-ами разчистват си терена.Защо битовата престъпност , досега премина всяка граница,не виждана до сега-ами това не пречи на техния бизнес.Какво ги интерисува народа-ами да се трепят,колкото по-малко останат толкова по-добре за тях.А сега народа като надигна глава пак с техните мутренски номера.
2
35
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Цветанов е новият лидер на ГЕРБ и обединител на нацията... - Борисов остава почетен председател...
1
21
 
39
 
! Отговори
d преди 11 години
Цветанеее, Цветане. Недодялан *** такъв. Продължавайте да обиждате народа, мутрофашисти смешни. Признаваш си значи за София, където всеки знае за дилърските бригади на София-Запад, ама нали точно вие им плащахте за да провалят протестите?! Я кажи и във Варна ли дилърите и "оперативно интересните" водиха протестите? Кух популист. Бита карта сте, народни предатели!