Комисар Попов - ченге под прикритие в министерство?

Петър Стойчев е министърът, когото всички сме виждали по гащи
13 мар 2013 17:02,
66
Комисар Попов - ченге под прикритие в министерство?
Комисар Попов е новият министър на културата. Снимка: Под прикритие

"Много е умен, за да е министър в МВР. На културата ще е супер!", възкликва във Facebook фенка на комисар Попов от хитовия български сериал "Под прикритие".

Реакцията й е в отговор на обявяването на актьора Владимир Пенев за министър на културата в състава на служебното правителство на президента Росен Плевнелиев.

Роденият през 1958 година актьор играе ролята на комисар от МВР в сериала "Под прикритие" и затова при представянето на служебния кабинет вчера президентът Плевнелиев си позволи да се пошегува: "Първо мислех да назнача Владо Пенев за министър на вътрешните работи, но той ще се справи много по-добре в Министерство на културата".

Още по темата

В социалната мрежа Facebook на фен страницата на сериала беше поместена снимка на комисар Попов още преди Пенев да бъде обявен за новия министър на културата. Някои от феновете веднага заподозряха конспирация и започнаха да се питат: "Новият министър на културата?", а други отговаряха: "А, дано!".

След като назначението на Пенев беше и официално обявено, в интернет започнаха да се появяват хумористични реплики и подмятания, свързани най-вече със сериала.

"В момента по телевизията дават предлога на 4-ти сезон на "Под прикритие": Внедряването на инспектор Попов като ченге под прикритие в Министерството на културата" и "Попов имаше проблеми с Джаро и Иво Андонов, дали ще се справи?"

Разбира се, огромната част от феновете на сериала и актьора са изключително доволни от назначението на Пенев. И все пак образът на комисар Попов е твърде силен: "Евала, Попе! Много се зарадвах, като чух новината! Макар че повече щеше да му отива да е вътрешен министър, а министър на културата няма кой друг да бъде освен Косъмчето."

Някои от феновете поискаха смяна на президента: "Куката за президент!", пише с големи букви един от потребителите във Facebook.

В интернет зевзеци не подминаха да пуснат някоя шега и за новия спортен министър - плувеца Петър Стойчев. "Той е единственият от министрите, когото съм виждал почти гол - само по плувни гащи."

"Желая му успех, Стойчев е готин!", пишат някои от феновете на плувеца, а втори допълват: "Твърдо "За"! Голям и достоен българин!".

Други обаче не са толкова позитивни в коментарите си - обвиняват Стойчев, че не знае какво ще прави като министър, че не е правилният избор и че няма даденостите да е министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Под Прикритие най-добрият бг сериал!
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След пияницата гъзолизец вежди всеки е по-добър за културен министър.Правителството на Борисов беше съставено от неграмотни хора без нужното образование и ценз.
50
3
 
0
 
! Отговори
белия преди 11 години
Искам КОСЪМА за министър-председател
49
1
 
4
 
! Отговори
гошко преди 11 години
Искам резултати Попов!!!!!!
48
2
 
4
 
! Отговори
Куката преди 11 години
Иво, братле стигна твърде далеч
47
1
 
6
 
! Отговори
Чавдар преди 11 години
догока разни спортисти актриси и бизнесмени ще стават министри и ще се занимават с политика за бога СТИГААААААААААААААААААААААААААААА!!!!
46
2
 
4
 
! Отговори
Иво Андонов преди 11 години
До 52: ШИ ТЕ СМАЖА!!
45
2
 
1
 
! Отговори
Петър Туджаров преди 11 години
Крайно време беше да те преместим, за да не ни се прачкаш, колега...
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво!!!!!!
43
2
 
3
 
! Отговори
Миленски преди 11 години
Аз, съм за !!!
42
4
 
5
 
! Отговори
до Никоя преди 11 години
За да запомниш роля трябва да влезеш и в театър. А там той има не една и две. Обаче лесно е да плюем!
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да е директор на театър, тъй като има забрана министър да е бивш член на ДС
40
4
 
8
 
! Отговори
5t5 преди 11 години
EГАТИ ДЪРЖАВАТА ......ЕДИНИЯ ПОНЕ ДА БЕШЕ ДИРЕКТОР НА ТЕАТЪР ...А ДРУГИЯ ПОНЕ ТРИНЬОР НА ДВЕ ДЕЦА ...А ДАНО АКО НЕ СВЪРШАТ РАБОТА ЗА ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА ПОНЕ ДА НАУЧАТ КЪДЕ Е ТОАЛЕТНАТА ....ЛОШО Е ЗА ПРОСТАТАТА ДА СЕ СТИСКАТ...
39
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименКомплексарчеееее...
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изключетлен човек, той и Стойчев са единствените на които имам вяра
37
1
 
24
 
! Отговори
Да преди 11 години
Владо Пенев освен добър актьор е и изключителен човек. Всеки, който го познава ще потвърди. Изключително компромисна личност и ще е добре приет от всички хора, които се занимават с култура, а това е най-важното в случая. Какъв министър ще е? Ще видим! Със сигурност обаче заслужава мястото!
36
0
 
17
 
! Отговори
Теди преди 11 години
Изглежда свестен човек.
35
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веждито може да е световноизвестен но на нас не ни трябва световноизвестен а български министър а не турски
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 35 Веждито е световно признат а комисар Попов е признат само от *** като тебе.Иначе страхотно си играе ролята в серияла нямам думи за това.
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУКАТА - ПРЕЗИДЕНТ !!!