Почина и 16-годишното момче, пило течност за чистачки

Това е втората жертва след злополучния купон в с. Падеш
Обновена: 15 мар 2013 14:34 | 15 мар 2013 10:00,
97
Почина и 16-годишното момче, пило течност за чистачки
Снимка: архив Булфото

16-годишното момче, което изпадна в кома, след като се отрови с течност за чистачки, е починало, съобщиха от “Пирогов“.

Още по темата

Кристиян Чучков е починал снощи от полиорганна недостатъчност. Той беше в кома 30 дни, през които лекарите се бориха за живота му.

На 4 март почина и 18-годишната Даниела Апостолова, която също се отрови с течността за чистачки в благоевградското село Падеш.

Общо шестима младежи на възраст между 16 и 22 години пострадаха, след като пиха от отровната течност на купон, мислейки я за ракия.

Първоначално те бяха настанени в  Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград. По-късно бяха транспортирани в „Пирогов“. Другите четирима бяха изписани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
n преди 11 години
трагедия
86
2
 
3
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Чета и се чудя, може ли толкова *** хора да има на тази земя. Явно може, тя затова и държавата ни е на такъв хал. Някакви платени и неграмотни пубери плюят под всяка статия ББ, дори и да става въпрос за Марс. Другите пък пият течност за чистачки и не могат да се усетят... Мъка, мъка.. няма оправия... Естествения подбор и него го няма никакъв - маса пари се дават за да живеят ***, които не го заслужават.
85
11
 
5
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Бих се трогнал, ако новината беше "Починало дете на 2 годинки, защото изпило течност за чистачки".ЗАЩО го пишете въобще стига сте разстройвали обществото с тез ***
84
0
 
12
 
! Отговори
ъъъъъ.... преди 11 години
Най-лошо е че като умреш е за постоянно!
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен трябва са се слага нещо гадно или горчиво на вкус във всякакви отровни течности.
82
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЗАТВОР ЗА БОЙКОКакво е виновен Борисов,че децата са пили течност за чистачки(въобще нормално ли е деца да пият алкохол),а ти си пий хапчетата редовно,че като ти чета глупостите май си за Карлуково.
81
15
 
2
 
! Отговори
ЗАТВОР ЗА БОЙКО преди 11 години
УЖАС !!! СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА БОЙКО ТИКВАТА, КОЙТО НИ ДОКАРА ДО ТАМ ДОРИ И ДЕЦАТА ДА СЕ САМОУБИВАТ ОТ ОТЧАЯНИЕ И МИЗЕРИЯБОЙКО КАК СПИШ БЕ МУТРА НЕЩАСТНАЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И АЗ ЛИЧНО ЩЕ ТИ РАЗМАЖА ГРОЗНАТА МУТРЕНСКА ФИЗИОНОМИЯ БЕ *** БОРИСОВ - КОЛКО ДЕЦА УМРЯХА ОТ ТВОЙТЕ АМФЕТАМИНИ И КОЛКО НАРОД УМРЯ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ САМОЗАПАЛЕНИ ОТ ОТЧАЯНИЕЕЙ ТИКВА, КАЖИ КЪДЕ СЕ КРИЕШ БЕ МИШОК *** - ЩЕ ТЕ РАЗМАЖА БЕ ДРИШНЯР ДЕБЕЛОВРАТ
80
0
 
4
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Дано повече електорат те разбере!
79
0
 
14
 
! Отговори
До 19 преди 11 години
До 19Много си се объркал за нормалните страни. Там достъпно е да се храниш нормално, да си плащаш сметките, да се обличаш, да ти е топло, да спортуваш. В Европа е достъпно образованието и здравеопазването (в САЩ не е така).Да ходиш да се забавляваш по заведения е много по-достъпно в България, отколкото в нормалните страни (то оттам идва и т.нар. алкохолен туризъм).Така че е много грозно за сметка на трагедията на хората да прокарваш тъпите си политически идеи.
78
0
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Не, тя не е толкова вкусна течността за чистачки, както и между впрочем и алкохола не е вкусен... и двете неща имат отвратителен вкус, обаче младежите преди това са били изпили по няколко бири, а течността за чистачките е била сипана в 3 литрова пластмасова туба, а те са я взели за домашна шльокавица, и така е станал сакатлъка...
77
0
 
9
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Е, как да го върнат към живот, като трябва да му сменят бъбреци, черен дроб, панкреас... И непрекъснато да му сменят кръвта...
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Инцидентът стана вечерта на 22 август на пътя за село Падеш. Движещият се с мотоциклета на баща си Чучков, който бил неправоспособен и употребил алкохол, блъснал и убил на място 59-годишния велосипедист Георги Шаламанов.
75
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя на 15 вече,пак пиян,убива велосипедист с мотора си...к`во го жалите бе,д..ба и *** СЕЛСКИ,спестил е на някого да не си изцапа ръцете с него,защото ако това беше моя дядо тоя нямаше да доживее до чистачкин ден
74
3
 
8
 
! Отговори
д-р Причкапов преди 11 години
Мир на душата му ! Чудо щеше да е да го върнат към живот и то в българска болница след такова натравяне . Това за мен си е чисто самоубийство да се наливаш с такова нещо а те колкото и да са били пияни са мислили . А къде са били родителите им защо като имат такова лошо пиянство не са ги вразомили ?
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на душата му!
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами алкохолици цял живот пият,къде добро,къде менте пиене и като одъртеят и хванат тежка болест питат:Защо стана така???
71
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
плаши ме общото настроение на съчувствие и усещането, че май повечето пишещи по форумите симпатизират на факта, че младежи на тази възраст се забавляват с пиене на алкохол, едва ли не оставам с впечатлението, че това не е проблем....впрочем и в Европа алкохолни натравяния сред деца и непълнолетни не са рядкост, и се обсъжда въвеждането на наказателна такса за родители, чиито деца попадат в болница по тази линия, просто като напомняне за задълженията им към собствените им деца
70
0
 
12
 
! Отговори
мария преди 11 години
Каква нелепа смърт!! Във България като че ли всички "смърти" са нелепи и абсурдни ,как може такива неща да се случват,акъла не ми ги побира..Нека да почиват в мир
69
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много тъжно.Спомням си като малък - родителите ми на всички шишета лепяха лепки-етикети, където с ОГРОМНИ БУКВИ БЯХА НАПИСАЛИ - ТОВА Е БЕЛИНА НЕ ГО ПИЙ ! ТОВА Е ОТРОВА ЗА *** - НЕ ГО ПИПАЙ. ТОВА Е КИСЕЛИНА - НЕДЕЙ ДА ПИПАШ, ОТРОВНО Е !Явно хората са имали едно на ум, какво е можело да стане на купоните, които правех у нас.
68
0
 
0
 
! Отговори
Име преди 11 години
Фамилията на момичето е Постолова...