Фидосова и Цветанов изкадруваха Комисията за конфликт на интереси!

Явно съм неудобен, ще обжалвам, заяви пред Dnes.bg Емил Димитров
Обновена: 27 апр 2013 19:42 | 3 апр 2013 14:47, Веселина Йорданова
62
Фидосова и Цветанов изкадруваха Комисията за конфликт на интереси!
Емил Димитров Снимка: Булфото, архив

Искра Фидосова и Цветан Цветанов изкадруваха Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси като инструмент за репресии срещу неудобни, лаконично коментира депутатът от ГЕРБ в 41-вото НС Емил Димитров пред Dnes.bg решението на комисията.

Още по темата

Институцията вижда конфликт на интереси по два сигнала, подадени срещу Димитров във връзка с внесени от него законодателни промени по Закона за лова и опазването на дивеча, Закона за здравето и Закона за тютюна и тютюневите изделия. Промените облагодетелствали фирми на майката на Димитров.

„Явно съм неудобен с това, че критикувах методите им на работа и това е основната причина да си тръгна от политиката“, каза още Димитров. Тъй като е решил да не участва в политиката, той  не смята, че оповестената от комисията информация обслужва и предизборен интерес.

Просто последваща саморазправа, обобщи бившият гербер. Емил Димитров е категоричен, че ще обжалва решението, защото смята, че Комисията няма основание за установяване на конфликт на интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
4
 
! Отговори
Бисерна преди 11 години
Лека-полека всичко ще си кажат. Имат много за казване. Точно толкова много, колкото и крадоха.
46
0
 
6
 
! Отговори
Summer преди 11 години
Мали, малииии, тия били много лесни бе! Щом понатиснат някого малко и той започва да издава четата! Само такива кадри ви трябват, смели герберски момчета. Ама пък има и какво да издава - те се самозабравиха от крадене и грабене. Ето затова за тях втори мандат няма да има
45
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Фидосова изреза всичката частна гора в землището на село Трифоново Монтанско и товари тирове с дърва
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вади вади герберски мръсни ризи, давайте сами трябва да се изядете, както изядохте България.Гнусляци от ГЕРБ.
43
8
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ-ероумник преди 11 години
Браво Цвък. Все така. Мачкай комунистите.
42
2
 
13
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Всички от ГЕРБ са мошеници и хайдути!
41
0
 
18
 
! Отговори
за 36 преди 11 години
То цялата герберска градина е само от плевели!Това ли е голямото достойнство на ГЕРБ!?НАЗНАЧАВАТ ПОГОЛОВНО "КАЛИНКИ", А СЛЕД ТОВА ГИ ПРЕМАХВАТ И СЕ ТУПАТЕ В ГЪРДИТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ КОЛКО СТЕ"ДОСТОЙНИ И ПРИНЦИПНИ"!От всякъде смърдите на зла воня!
40
2
 
17
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Не бъди Фидосова, а хармоничен. Бъди желязната лейди, а н е жената мъж- Цецка. Работи и обичай работата си, а не се влюбвай на на работнотното си място итака да прогресираш. Не бъди неграмотен. Не подражавай на Бойко. Не бъди от ГЕРБ- бъди смислен.
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До OLAFНе е лошо ОЛАФ да се поразрови по това какви ги свърши Миро и какво точно прави Черепа по магистралите, а не да пише глупости по форумите.
38
1
 
11
 
! Отговори
Абе смърди преди 11 години
Която и институция/комисия се разрови в някой от ГЕРБ И ЗАПОЧВА ДА МИРИШЕ НА ГНИЛО И ПАНДИЗ.Миро Найденов,Емил Димитров изгърмяха....сега на Цецо в задния двор се ровят 10 прокурора .Дано остане някой до изборите в техните листи до изборите, а пък какво ги чака след изборите
37
0
 
8
 
! Отговори
Господ преди 11 години
А яде кюфтета и би на белот премиера- ни рева
36
17
 
2
 
! Отговори
OLAF преди 11 години
Дружинката от Позитано 20 доста се е развихрила тук, гледам.
35
17
 
1
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
КРАДЕЦ е другото име на СОЦИАЛИСТ.нЕ СЕ АБИ
34
5
 
6
 
! Отговори
Джовани фалконе преди 11 години
Преди ГЕРБ, Емил Димитров беше донор за предизборните кампании и на СДС, и на НДСВ, и на Първанов и БСП и сега за пореден път гледа към кого да се закачи....
33
3
 
27
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Цялата ви градинка е само бурени!Полезни растения в градинката /ГЕРБ/ -НЯМА!!!Двата най-големи, Бойко и Цецо трябва да ги вадят с булдозери!
32
1
 
11
 
! Отговори
СОЦИАЛИСТ преди 11 години
До баща му...:БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЗАВЛЕЧЕНА ,ПРОДАДЕНА И ЛИКВИДИРАНА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ ! ФАКТ НЕУСПОРИМ ,ЗАЩОТО УКАЗИТЕ НА ЖЕЛЮ "ПРЕЗИДЕНТА " СА НАЛИЦЕ И МОГАТ ДА СЕ ПРОЧЕТАТ !СЕГА ВИЖДАМЕ ,ЧЕ СЪЩИТЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ УПОМНЯТ ОТ УДАРА ,КОЙТО ИМ НАНЕСЕ НАРОДА В *** ! БЕ ИМЕНАТА СИ СМЕНЯХА ,БЕ ПАРТИИТЕ СИ СМЕНЯХА И КАКВО ЛИ НЕ ,НО И СЕГА Е ФАКТ ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ УПОМНЯТ ! ЧЕ И В ГЕРБ СЕ ВЛЯХА И ТЯХ ЗАМЪКНАХА КЪМ СМЕТИЩЕТО ! ВЪОБЩЕ ,ДЕСНИ РАЗБОЙНИЦИ !
31
5
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Ти ко искаш да правят да го държат като другите партии и да го прикриват ли.Плевелите трябва да се отстраняват от градинката ,а не като другите партии да ги поливат
30
4
 
27
 
! Отговори
панчо преди 11 години
Долу ГЕРБ!!!
29
2
 
5
 
! Отговори
Metro преди 11 години
Ще го хванат за шлифера. :-)
28
3
 
32
 
! Отговори
пик преди 11 години
Невероятно е бишата дясна ръка на ЦЦ и Фидосова да ги обвинява, че го репресирали... Смешно и нелепо е, че той не е очаквал Комисията за конфликт на интереси да реши очевадното! Тъй като основно е облагодетелствал себе си, а ГЕРБ трябваше да даде някого курбан за изборите, то сега виждаме резултата...