Краткотрайни валежи в Западна България, слънце в останалата част

Преобладаващото хубаво време ще се задържи и във вторник и сряда
5 май 2013 17:50,
1
Краткотрайни валежи в Западна България, слънце в останалата част
Снимка: Bulphoto

През нощта над по-голямата част от страната времето ще бъде ясно. Временни увеличения на облачността ще има над западните райони. Североизточният вятър временно ще стихне. Минимални температури между 10° и 15°.

Утре над страната ще преобладава слънчево време. Въздушната маса над Западна България ще бъде неустойчива – ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. След обяд и преди полунощ на отделни места там ще паднат краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици.

Ще се появи слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури – между 23° и 28°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще се появи до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха - 20°-23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Във вторник и сряда ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от изток и североизток. Минималните температури ще са предимно между 10 и 15°, максималните - между 21 и 26.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
агент пита агента преди 10 години
Има ли приятели Борисов или няма?