Мирно, но силно мина вчерашният протест

Около 6000 - 7000 хиляди поискаха оставката на правителството
Обновена: 16 юни 2013 10:35 | 16 юни 2013 09:00, Петя Славова
116
Мирно, но силно мина вчерашният протест
Снимка: БТА

Няма задържани в СДВР след вчерашния протест в столицата, съобщи Агенция "Фокус". Протестът е минал без инциденти и провокации от страна на участниците в него. По данни на СДВР около 6000 – 7000 души са се включили в него.

Още по темата

Втори пореден ден хората излязоха по улиците. Недоволството бе предизвиканото от внезапния избор на правителството Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Въпреки, че премиерът Пламен Орешарски обеща, че това няма да се случи, хората продължиха да скандират оставка на правителството.

Митингът започна от площада пред Министерски съвети и след 19.30 часа тръгна към сградата на парламента. Движението за автомобили на Орлов мост беше блокирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
14
 
! Отговори
Maртин.Димитров преди 10 години
Леле дали пък няма изпростели хора? Не знаели хората защо протестират? 98, 99, цялата държава гръмна от кадровата грешка на Станишев и Орех? Как си представяте разследван от ДАНС да стане шеф там? Как ви звучи, че ДПС малко по малко окупира ключови структури във властта? МАРШ в Анадола!!
83
16
 
2
 
! Отговори
niakoisi преди 10 години
50% от тези,които протестират незнаят за какво протестират,а останалите 50%,които знаят за какво протестират трябва да знаят, че скоро това,което искат няма да се сбъдне. А коментарът на кооперативен /98/ е много добър.
82
23
 
5
 
! Отговори
Коопертивен преди 10 години
Нормално е 6000 - 7000 хиляди поддръжници на финансово засегнатити лапачи, да са недоволно разгневени и да искат оставката на правителството,след като новото правителство, справедливо взе решение по инициатива на Волен Сидеров, за премахване на финансирането и държавните субсидии, необходими за съществуването на наплодилите се десетки паразитни квазиполитически лидери и техните партии и да се пренасочат средствата в социалната сфера за издръжката на тежко болните и крайно бедните пенсионери !
81
5
 
16
 
! Отговори
333 преди 10 години
Най-добре ще е да се върне служебното правителство.
80
7
 
29
 
! Отговори
лили преди 10 години
Това правителство трябва да си иде. Трябват нови избори. И всички да гласуваме. Трябва да влязат десните партии с нови лица и идеи. Някой трябва на следващите избори да удари шамар на столетницата, за да стане истинска лява партия, а не партия на олигарсите и червените бабички.Срам ме е за десните. И сега стоят и се озъртат, без реакция. Помните ли как пълнехме площадите? Имахме кауза. Десни, събудете се!
79
7
 
27
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Така е, защото протестират нормални, интелигентни хора, за които бъдещето и това на децата им е не им е безразлично. Не случайно на тези протести ги няма платените от олигарсите фашизираните пубертети, идиотчетата от футболните агитки, качулатите и маскирани наркомани. Гордея се с хората от тези протести. Те показаха, че в България има и хора, които милеят за Родината си.
78
7
 
34
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Оставка за Станишев!!!
77
5
 
36
 
! Отговори
До власта е болест преди 10 години
Наистина бяха само готини интелегентни хора а не наркомани с качулки и без зъби алкохолици и кредитни милионери които искаха пак да фалират банките. Протестите найстина са много различни. Онези бяха купени за по една доза и 5 лв. Сега хората излизат защото не искат гея, бея и лудия да решават съдбите на поколението им.
76
5
 
27
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
Прави ми едно единствено впечатление от малкото актуални снимки на този сайт - и то, е че няма лошо облечен човек , няма плачещи хора със сметките за ток в ръката - няма ги онези изстрадали лица , който водеха протеста ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ ВИЕ ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ А кой от каква партия е - на мен ми е през ... Фактите говорят сами за себе си !
75
4
 
30
 
! Отговори
Соц. Нерез преди 10 години
А къде се скри сестра галева? Изведнъж стана много тихичка. Сега не можем да чуем гласа на палавницата моника станишева.
74
9
 
28
 
! Отговори
Женя минчев преди 10 години
Серго качвай се на транвая. Натовари си сидеров и местан с теб. Последна спирка ***.
73
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече ги няма червените провокатори и протестът минава мирно.
72
5
 
44
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Да, не пишат, че протестът продължи от Орлов по канала, блокира движението до НДК и България и продължи в посока Витошка. Бяхме толкова много, че Витошка беше пълна, а скандиранията бяха оглушителни. Ще изринем тези ***, те бяха достатъчно глупави и нагли да се изхрачат в лицето на суверена чрез назначението на Пеевски. Но той беше само върха на айсберга, черешката на тортата, надолу е толкова гнило и прокажено, че е страшно. Горд съм, че нямаше никакви вандалщини.
71
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДС си отива, народът се събуди.
70
32
 
5
 
! Отговори
Атакис преди 10 години
Спрете да протестирате защото ще сложим качулките.
69
4
 
26
 
! Отговори
Олигарски преди 10 години
Правителството и парламента са обречени. Моника станишева ни подведе.
68
3
 
11
 
! Отговори
Prosto az преди 10 години
Гражданите в тази държава с право на глас за съжаление сме много повече от 10 хиляди души... А граждани на тази държава , които да са на едно мнение май за съжаление няма... Разделяй и владей са казали хората , и така и ние сме разделени и владяни...
67
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снощи в София, около 22.20 ч., по бул."Витоша" мина солидна манифестация, скандираща "Чер-ве-ни ***!" Скандирането беше толкова мощно, че звънтяха стъклата на прозорците и в съседните улички.Това е достатъчно показателно и за числото на протестиращите /като се има предвид, че около 21.00 ч повечето се разотидоха/, и за напражението в душите на хората!Чашата преля!
66
7
 
37
 
! Отговори
Ариана преди 10 години
Около 8.00 часа имаше 20 000 души, стига сте манипулирали, червени бо*луци.
65
3
 
28
 
! Отговори
com преди 10 години
Сценария с ДАНС е следния: Стъпка 1 - назначава се човек, срещу който със сигурност ще се вдигнат всички. И хора и политици. Всъщност този човек е само бушон. Стъпка 2 - управляващите казват че са сгрешили и го сменят с истинската пионка, която да "върши работата". Това всъщност ще е предварително избран и удобен за тях човек.Така че сега насочете внимание към следващия който ще предложат.