Канал 3 си запазва визията, Диков остава директор

От есента медията ще има нови предавания
Обновена: 24 юни 2013 13:57 | 24 юни 2013 13:56,
26
Канал 3 си запазва визията, Диков остава директор
Сашо Диков Снимка: архив, Булфото

Новите собственици на "Канал 3" запазват визията на телевизията, обяви на пресконференция Мария Опренова - основен акционер в "Медийна инвестиционна организация" АД, която придоби медията.  

Опренова обясни, че "Канал 3" ще продължи да се позиционира като кабелен канал и като една от основните напълно обективни и независими от политически и икономическия влияния телевизии. Сред новите цели тя открои увеличаването на младежката аудитория.

В програмно отношение каналът ще се обогати в посока към развлекателни предавания, като няма да се купуват чуждестранни формати, а ще се разчита на български продуценти. Сашо Диков запазва поста си на програмен директор и остава основно лице на "Канал 3".

"Поставих условие, че ще остана в телевизията, ако тя запази характера си и не слугува на никакви интереси, и получих гаранции за ненамеса в работата ми", заяви Диков на пресконференцията.

От есента медията ще има нови предавания, визия и графика на канала, нови студиа. Търсят се и нови лица за публицистика.  Спортът и в частност българският футбол остават във фокуса на "Канал 3".

Мария Опренова отрече слуховете, че продажбата на телевизията е станала с финансите на Делян Пеевски или на Бойко  Борисов, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
555 преди 10 години
Опреновааа,ти унищожи Канал 3! Откакто дойде телевизията не е същата - за съжаление стана по-лоша! А може би това беше целта?
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
еххх и тоя се продаде....
18
0
 
10
 
! Отговори
Тити преди 10 години
Продължение:Ами ако на следващите избори,да предположим предсрочни, тези интелигентни граждани не са представени, защото тяхната партия не влезе в парламента, те отново ли ще излязат на улицата? До сега не можаха да артикулират каква промяна в Конституцията и в Изборния кодекс искат(не съм сигурна дали изобщо са ги чели!). а най-смешното е, че ГЕРБ искат нов изборен кодекс, след като само преди 3 месеца си приеха такъв?!
17
2
 
11
 
! Отговори
Тити преди 10 години
Да коментирам и аз протестите. Първо - не са всенародни. Защо показват само в София, да не би това да е България? Второ, защо никой не коментира съботно-неделните прииждания с автобуси от страната на "честни,смели и интелигентни" граждани?(само от Русе от площада пред храма "Света Троица" тръгнаха 10 автобуса, платени от ГЕРБ). Трето - може ли 20 хил.протестиращи(допускам с голямо въображение тази цифра), да променят вота на 3,5 млн.български граждани?
16
1
 
5
 
! Отговори
titi преди 10 години
До dimhrХубаво е да се чете малко по-вече, а не да се коментират слухове. Увеличението на обезщетението за отглеждане на дете от 1 до 2 години е за майките, които са били осигурявани преди раждането на детето. В тази група определено не попадат преобладаващата част от ***.
15
2
 
5
 
! Отговори
БГ преди 10 години
МЕДИИТЕ НОСЯТ ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ И ТЕ ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! НЕКА ДА СИ СПОМНИМ ЗА ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ,ЗА МАНИПУЛАЦИИТЕ,ЗА СРС-ТАТА,КОГАТО ИМАШЕ ПО-ВАЖНИ ТЕМИ ТЕ НИ ЗАНИМАВАХА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР СЪС СРС-ТА,ПОДСЛУШВАНИЯ! нЕ ХАРЕСВАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА ДИКОВ МАЛКО МИ Е НАГАЖДАЧЕСКО И ЛИЦЕМЕРНО,НО ЗА БАРЕКОВ НЯМАМ ДУМИ! ТРЯБВА ДА СЕ ОПОВЕСТИ КОИ МЕДИИ НА КОЙ СА,ОТ КОЙ КУПЕНИ!
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
фурнаджийска лопата
13
1
 
10
 
! Отговори
Шегобиец преди 10 години
Сашко , сашко незнам резбата ти каква е , но определено професионалната ти резба е турена на фурнаджийска лопата.. Не мога да си отговоря на въпроса думичките чест и достойнство фигурират ли във вашия професионален речник, или те са за лошия материал да се утешават с тях.
12
5
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Канал 3 е...слагаческа телевизия.Беше време,когато се слагаха на БСП,на ДПС,на Трактора,на царя.Сега се...слагат на ГЕРБ.Обслужват ги ден и...нощ;за ноща...отговаря Петя.
11
2
 
11
 
! Отговори
beni преди 10 години
Нa фонa нa товa,което се мъчaт и прaвят сa лепнaли чaсове някaквa еротикa или кaк дa я нaрекa не знaм.Но!!!!!Г-н Диков,нa зaпaд гледaме със 7 чaсa рaзликa и трудно обяснявaме нa внуците кaкво прaвят тези кaки!??И aз питaм същото !
10
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като от 18 до 24 ч предават само протестите но 5-6 хиляди души в София (които според тях са поне 50 000) и от това как ти коментират става ясно кого точно обслужват .Изтривам го Канал 3 от менюто на телевизора си.Станаха като ония гербаджии от ТВ Европа,които показаха анкета ,че хората не одобряват социалните мерки на Правителството-не одобряват вдигането на парите на майките от 240 на 310 лв.Не одобряват и свалянето на тока с 5 % вместо вдигането му с 40%.Смешковци
9
7
 
25
 
! Отговори
хуйо преди 10 години
Диков, продаде се и ти за тридесет (30) сребърника !!! Да не казвам на кого :)))))
8
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
червени боклюци
7
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Върнете Вучков в Канал3.
6
3
 
14
 
! Отговори
компир преди 10 години
какво здраво лае,нали го гледам.........ако може тук нещо по пикантно да кажете,че телевизията ще фалира,*** помияра
5
15
 
18
 
! Отговори
запазва визията преди 10 години
Канал герб-3 си запазва визията, Диков остава директор
4
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
След като си запазва визията, за какво я купуват? :)
3
15
 
6
 
! Отговори
СССРейчо преди 10 години
Закупена с пари изпрани добре, май...... Кого да питаме ? Сашо Диков е като Вален Сидеров, но с тази разлика, че по-малко слугува, но в замяна на това доста се изхвърля. Мислите му са неговото наказание.....
2
1
 
34
 
! Отговори
DD преди 10 години
И да вземат да си купят ново оборудване и нови камери, че с това VHS качество са за ***...
1
2
 
24
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
А с чии капитали е закупена, ако не е тайна? :)