Ражда се ново могъщо движение

Енергията е по-голяма от 3-4 партии, смята Михаил Неделчев
27 юни 2013 07:26, Петя Славова
102
Ражда се ново могъщо движение
Михаил Неделчев. Снимка: Булфото

"Ражда се ново могъщо движение", казва в интервю за "Преса" проф. Михаил Неделчев, депутат от групата на СДС във ВНС и в 36-ия парламент.

Той е убеден, че сегашният политически цикъл изисква не просто механично обединение на т.нар. десни партии. Енергията е много по-голяма от енергията на три или четири партии.

Политическата система на България трябва да преживее голям трус, който може да означава и преутвърждаването на нова политическа система.

Могъщото движение, което трябва да се роди, ще има своите нови лидери, а досегашните партии от десния спектър трябва да се присъединят, да се влеят, без да се разпускат. Те трябва да търсят своето лидерство в една по-голяма общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
novo diasno,novo liavo.borba za lapane.da gi slaga VALIO TANOV na testa za loialnost,no koi shte gleda rezultatite.pak sme si tam.
67
1
 
5
 
! Отговори
heybg преди 10 години
Това са общи приказки на един от кръглата маса на БКП и ДС! Провален "политик", който изпълнява поръчката на Партията. Прокламира нещо като "Отечествен фронт".
66
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига стари муцуни са давали акъл. Когато им беше времето видяхме ги какво направиха. Аман!
65
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
Могъщо, могъщо, колко да е могъщо и до кога, докато си напълни гушката!
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кой ще ни остави хора без парици да правим движения и да управляваме лъвовете с милиарди???още има много утописти!
63
1
 
29
 
! Отговори
Пфууууу преди 10 години
Замириса на Мухъл,аман от тия псевдо-,,демократи,,!!!!!!!
62
0
 
3
 
! Отговори
elena_d преди 10 години
И още: :Член е на Съюза на българските журналисти и на Съюза на преводачите в България.
61
0
 
2
 
! Отговори
Елена преди 10 години
Председател е на Сдружението на български писатели (от 2000 г.).[11]Член е на Настоятелството на фондация Ресурсен център.Михаил Неделчев Член е на Съюза на българските журналисти и на Съюза на преводачите в България.Във вестник Век 21 публикува статии по проблеми на либерализма и радикалдемокрацията.Участва в създаването на публицистичните сборници Полски политически пейзаж, Холандски политически пейзаж, Европейско гражданско образование и др.
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като се размъти водата и веднага изплуват стари муцуни с болни амбиции
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Само БСПMi ako Buda wi e bil donosnik, znachi ste ot edna cheta. SHto go neshtete be Drugarcheta? Mai ne se wrazwa logikata. A shtom zametene, zapochnahme wi weche, i skoro niama da wi ima was i zalkite wi metlichki.
58
3
 
16
 
! Отговори
ило преди 10 години
Защо този *** ми прилича на клоун,от цирка балкански?
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 46 ГеоргиNeka se obedinat w diasno, no bez starite mucuni i korumpiranite priwatizatori. Neka Gerb sashto izhwarli nai-diskreditiranite si politici i neka naprawiat programa i prawitelstwo. I TO WEDNAGA! Towa e edinstwenoto reshenie, ako ne iskame da chakame na now Mesia ili oshte dalgo za da kristalizira nowa partia. TRIABVA DA SE DEISTWA BARZO, DOKATO UPRAWLIAWASHTITE NE SA SE OKOPALI
56
3
 
20
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Този човек е забравил да си изпие хапчетата. Какви могъщи движения го гонят?)))
55
2
 
9
 
! Отговори
Декстър преди 10 години
Досега в България е нямало дясно правителство. Всички, дори и правителството на Симеон, спечелиха с леви и/или популистки лозунги. Абе всички сме неграмотни ненормалници, след като по същество лява партия като Атака прокарва крайно дясна икономическа политика (кейнсианство) в съчетание с призиви за национализация. Това вече не е абсурд, а просто национална глупост.
54
1
 
21
 
! Отговори
До 46 Георги преди 10 години
Нито Бойко нито сегашното правителство се ползват с доверието на хората. Това управление не заслужава шанс, защото е същото като преди ГЕРБ. И ГЕРБ не заслужават, защото на предишните избори им се гласува безрезервно доверие, което те безспорно не оправдаха. И въпроса не е защо сега, а не при Бойко. Въпроса е защо не се случи още с т.нар. идване на демокрацията, с което нищо не се промени и хората останаха по-излъгани от всякога.
53
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къв е тоя мъртвец бе?
52
1
 
28
 
! Отговори
Добре, че умря дядо преди 10 години
Честно!На 9.IX.44г., дядо ми Васил, с какъв акъл, излязъл с пушка срещу руснаците.Докато беше жив все мечтаеше АМЕРИКАНЦИТЕ та АМЕРИКАНЦИТЕ.Не дочака " демокрацията " завалийката. Почина през 1988.Дядо, дядооооо, добре, че умря по-рано. Иначе при тези "ДЕМОКРАТИ" патроните нямаше да ти стигнат да ги гърмиш.За такива десни ли бълнуваше дядо?Ако станеш сега, сигурен съм, че бързо-бързо пак ще скочиш в гроба.Почивай в мир!
51
3
 
22
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Писна ми последните дни да гледам някакви стари *** които са били преди депутати или министри от панти века да се исказват постоянно по телевизията или вестниците...
50
19
 
19
 
! Отговори
Само БСП преди 10 години
Само БСП, ще ви изметеме десни *** както направихме със СиеДиеСие време е и ГРОБ да се разложи,а доносник Буда ще гние в затвора !
49
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГеоргиЗащото сегашното правителство за 1 седмица успя да раздаде министерствата на олигарси, министри с деца от министри, министри с осъдени на първа инстанция съпрузи, спортни министри, които не са виждали топка. Да му дадем 1 година доверие да видим докъде ще стигнат в наглостта си ли?Защото сегашното правителство се плод на връзката между една етническа партия и една партия, която ни управлява 3 пъти и постигна Лукановата зима и Виденовата зима.ББ не е цвете, но тези са 100%престъпни