Всяка прилика с действителни лица е случайна

Работещи с лаптопи и една кокошка за разкош пред НС
Обновена: 10 юли 2013 14:45 | 10 юли 2013 14:44,
236

Протестиращите пред парламента подхванаха днес нова инициатива – "БЕЗработен ден на открито!". Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
8
 
4
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
До АнонименСами си го плащаме. А ти щом не можеш да си представиш как може с един лабтоп да се изкарват пари значи не живееш в нащо поколение. Това правителство направи грешката да изкара на улицата единствената работеща сфера, а именно ИТ сферата. Аз например за да работя ми трябва само интернет, лабтоп и служебният токен. Ако не знаеш какво е токен провери в гугъл. Ако и гугъл не знаеш какво е тогава питай офчарят до теб.
102
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !
101
6
 
7
 
! Отговори
До 114 преди 10 години
А, бе умник!А какво ще кажеш за СДС, които оградоха България?А нещо да коментираш за Борисов, партиен член и "репресиран" "десен" политик, който остави населението на хляб и вода, само и само да може да прислужва на задграничните си господари.А нещо за останалите *** и американски агенти като тебе, дето искат избори, за да се похарчат още 30 милиона и да се повтори същото Народно събрание.Айде у лево, че много си си повярвал колко си велик и умен!
100
3
 
5
 
! Отговори
до 102 преди 10 години
Това не е хоризонтална структура! Това си е чисто брауново движение! Математическото му очакване е равно на нула. Както и очакването от протестите е равно на нула! Това го знаят и самите протестиращи, и затова са фрустрирани (излъгани от самите себе си в своите очаквания)!
99
4
 
3
 
! Отговори
az- преди 10 години
До viktor.stoichev"54% от БВП на България се генерира в столицата."Хи-хи-хи като си некомпетентен що плещиш глупости :))). Знаеш ли как се изчислява БВП?Не, нали. Джокер:Формулата е GDP= C+It+G+Xи това G ти е government purchases - правителствени разходи. При добро желание мога да ти генерирам 80% от GDP да ти е в София и кво от това?
98
4
 
0
 
! Отговори
do 110 преди 10 години
До АнонименAz ne gi podkrepqm! a ti si dokazal se glupak s dumite si !
97
5
 
1
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"ГЕРБ е ТОЙ и неговите 96 превъплъщения в парламента."Аз виждам голям проблем за демокрацията именно в това, но щом останалите избиратели не ги притеснява...Иначе принципно, парламента е замислен хубаво - събират се хора, изказват гледните си точки, убеждават се един друг и гласуват по съвест. Реално - събират се, плюят се и гласуват както им е повелила партията или както им е платено... Кофти тръпка, но за съжаление няма как да се реши ефективно подобен проблем.
96
8
 
7
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
До ozzyАми интервюта с протестиращи има много по различни медии. Не видях нито един, който да "гледа умно" в смисъла, който влагаш в тази реплика. Напротив, от както ходя по протести (разбирай от 90-та насам), това е един от най-смислените и интелигентни протести във всеки един смисъл. Това са същите хора от големия митинг на СДС на Орлов мост в началото на демокрацията. Или по-точно казано, това са наследниците на онези хора. Спор на тази тема не ми се води с хора, които очевидно не са стъпвали на тези протести. Отидете и вижте хората, вижте и посланията.
95
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия с лаптопите, като ги гледам така... явно са се скъсали от работа, докато са там...Интересно кой им плаща масрафа - по телевизията казаха, че някой им платил Интернета и масите, питаха някакви хора, казаха, че неизвестен благодетел им плаща пътя, та от провинцията да пътуват за протестите...Явно някой е платил и на медиите та да обикалят и хвалят, да съдействат за разгласа на цялата работаСериозна работа, спонтанен протест, няма що
94
10
 
3
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Дами и господа,на социалистите им е внушавано, още когато са учили по руските гимназии или в МГИМО-то, че България им е бащиния, а народът им е слуга. И те така се и държат: дойдат ли на власт, веднага старата родова номенклатура се урежда на ключови позиции. За тях вие сте просто един електорален ***, как не го проумяхте за 24 години?
93
6
 
5
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До ГостБах маму!Как общината ще разрешава на некви хора да си работят в кафене?Че и да ползват wifito на кафето или недай-боже личен.Бой, затвор и белене за тея
92
4
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
А Тиквата може да го разцепят само в ЦЕРН - единственото място на Планетата, където разцепват елементарни частици!
91
5
 
5
 
! Отговори
НЕ МОДЕЛИРАН преди 10 години
ПЛАТЕНВИТЕ УШЕТА ДНЕС СА С НОВАТА ТЕХНОЛОГИЯ-ДИЖУРЪТ НА СМЕНИ И ТОВА КОЕТО НАРОДА КААЗВА НЯМА КАКР ДА ГО ЗАГЛУШАВАТ, НЯМАТ АНТЕНИТЕ...- ПАДНА ЖЕЛЯЗНАТ ЗАВЕСА И СОЦЛАГЕРА Е РАЗРУШЕН. ТА МЛАДЕТЕ ИМАТ ПРЕСТАВА КАК Е ЗАПАДА-"ГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗАМ" НАРИЧАН ОТ БКП. ПЪРВИ ОТИДОХА ДА ГО МЕРИШАТ. ПАЗИ БОЖЕ ОТ ЧЕРВЕНИ ***.
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ ще се разцепи, когато се отцепят настоящи депутати. Местни и/или бивши депутати отцепници не е проблем, защото ГЕРБ не е партия по дефиниция! ГЕРБ е ТОЙ и неговите 96 превъплъщения в парламента.
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Стара *** поговорка: КОГАТО УСЕТИШ, ЧЕ ЯЗДИШ УМРЯЛ КОН, СЛЕЗ ОТ НЕГО!!!
88
6
 
1
 
! Отговори
ozzy преди 10 години
Може да си слагате червените отметки ,но това не променя нещата .Гадничко и не ви харесва ,но е истина;)))
87
5
 
9
 
! Отговори
вход свободен! преди 10 години
Днес протестиращите ще изнесат лекция на тема: Как да покажете на света, че сте най-големите *** и не можете да свалите за 26 дни едно правителство! За всички самозадоволяващи се, вход свободен!
86
2
 
1
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н ozzy,ако смятате, че са нарушени правата Ви, пишете до общината, Ваше право е. Колкото до другото - много сте в грешка :)
85
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
,,Безделници,, - Б.Борисов
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Are da ne umuvash mnogo, che ne ti otiva, vmesto da gi imetem tezi kradlivi urodi, takiva neorientirani filosofi kato tebe sa golqma prechka za stranata veche 20 g...