Полицейски протокол за протестиращ пред НС

Мъжът прескочил загражденията: Няма да ни спрат!
11 юли 2013 10:45,
33
Полицейски протокол за протестиращ пред НС
Снимка: архив, Булфото

Полицията отведе един от протестиращите пред сградата на Народното събрание, защото прескочи загражденията около парламента.

Униформените провериха документите му за самоличност и му предоставиха да подпише предупредителен протокол, че няма да нарушава обществения ред.

Още по темата
Пред журналисти протестиращият Ясен Атанасов каза, че единственото нарушение, което е направил, е преминаването му през огражденията и един протокол не може да спре нито него, нито неговите приятели.

"Търпението ни започва да се изчерпва, по-малкото количеството на събралите се днес не означава край на протестите, защото все пак хората работят", отбеляза той.

Около 100 души продължават да протестират срещу управляващите около сградата на Народното събрание.

И тази сутрин протестиращите се разделиха на две групи, като едната застана до служебния вход на Народното събрание и освиркваше идващите на работа депутати, другата бе пред парламента.

Полицейското присъствие в района остава засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ!!! А НА ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ КАЖА - МИ КАТО ЗАВИЖДАТЕ ЕЛАТЕ И ВИЕ НА ПРОТЕСТА И НА ВАС ЩЕ ДАДЕМ.....- КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ И ВИЕ НИЩО ЧЕ СЕГА НЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ
23
4
 
2
 
! Отговори
глас преди 10 години
И на тези които не протестират търпението им се изчерпва. Гледам баби дядовци с байряци протестират защо не протестираха когато за четири години не получиха един лев увеличение на пенсиите защо не протестираха когато на децата им и внуците нямаше никакво увеличение на доходите.Защо не протестираха когато на болниците им бяха орязани парите с 30 % и цените на тока се увеличаваше по два пъти в годината и много други неща. И тези не са цвете за мирисане оставете ги да видим какво ще направят .
22
1
 
5
 
! Отговори
mimcho1727 преди 10 години
скочи ли там ще го съдят по техните закони...а те не са като нашите... айляк!
21
5
 
12
 
! Отговори
Ни жив, ни умрял! преди 10 години
Този защо не вземе да прескочи оградата на американското посолство, или на британското? Няма да излезе от там! Ни жив, ни умрял!
20
5
 
4
 
! Отговори
На Ясен, с погнуса! преди 10 години
Вдъхновение или въжделение изпято в куплет -прескочи заграждениеи ставаш поет.
19
2
 
2
 
! Отговори
Константин преди 10 години
До 22Пробвай да нахлуеш, ако ти стиска.
18
3
 
1
 
! Отговори
- преди 10 години
До Константинтам умнико заграждения няма ,бил ли си виждал ли си особено на второто което си посочил достъпа е свободен
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сините политически *** и герберската масовка се давят в собственото си безсилие. каква прекрасна гледка!
16
6
 
17
 
! Отговори
Константин преди 10 години
Предлагам на този набеден интелектуалец Ясен Атанасов да се пробва да прескочи загражденията пред английския Парламент или пред Конгреса на САЩ. Ама не би стискало, щото отлично знае, че няма да му се размине като тук.
15
9
 
17
 
! Отговори
такса от 50 лева преди 10 години
Протестиращите предизвикват огромни разходи с действията си за охрана, за отклонения на потоци от автомобили, за затваряне на цели улици, за ***, които оставят след себе си! За да се компенсират тези разходи, трябва веднага да се въведе такса от 50 лева за протестиращ! За времето разрешено за протести всеки ден от 18.00 до 22.00 часа! Протестиращите ще получават касови бележки. Който протестира без касова бележка, трябва да бъде глобяван по 200 лева!
14
13
 
13
 
! Отговори
mirorim преди 10 години
Народът не ги иска, ама те си се щат!
13
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това правителство постигна целта си ! Разкри 10 000 нови добре Платени работни места ! ...... ако така вървим кризата ще избяга от нас ......
12
7
 
15
 
! Отговори
гербист на заплата преди 10 години
Е какво лошо има в това че ни се плаща за протестите?И ние сме хора, защо да не изкараме някой лев? Хич не ме интересува дали ГЕРБ, БСП или ДПС ще ни управляват. Който ми дава повече пари, нека да е той, а ГЕРБ имат достатъчно пари събрани през последния мандат и не са скрънзи.
11
19
 
15
 
! Отговори
ААА преди 10 години
До 10, 11, 12Абе отворете си очите. Откъде знаете, че тези не са платени от комунистите да плюят против Герберите. Само за инфо не съм от ГЕРБ. Комунистите са се доказали като най-умелите в компрометирането. Другите могат само да се учат от тях!
10
17
 
24
 
! Отговори
AAA преди 10 години
Народа не ги иска, ама те си натискат парцалите. Абе на това животно "комуниста" само със сила може да му изтръгнеш властта. Как не се наядоха вече .........
9
5
 
8
 
! Отговори
Гражданска позиция преди 10 години
Ех, Ясене, Ясене! Не се научи, че броят е измерител за група от елементи (в случая хора), а не количество. Все пак, какво означава количество протестиращи?
8
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко е най-достойният човек управлявал България за тези 23 г.Затова *** го мразят толкова много,те мразят всеки който е кадърен и си върши работата.Да е жив и здрав още дълги години!!!!!!!
7
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мърльовци на протест
6
15
 
22
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Всеки нормален млад човек, който иска да остане в тази държава и да се развива (да живее нормално) е против олигархичното правителство! На мен ми писна от тая мизерия, нищета, безработица и безхаберие! Управляващите въобще не им пука за народа, продължават да ни обират и гаврят. Докога? Докато напуснем всичките или докато измрем?
5
17
 
10
 
! Отговори
протестиращ гербист преди 10 години
Един фърчащ протокол няма да ни спре. Ние няма да спрем с протестите докато не се стигне до съгласие за предсрочни избори, на които ние да си върнем ГЕРБ обратно на власт за да управляваме.Всички виждат колко много хора протестираме, вярно само в столицата, но ние столичаните сме цвета на нацията. Ние си искаме Бойко, който се грижи за нас, и Тракия ни направи за да ходим до море, и Дунав мост 2 за Румънско, че и Люлин че да си ходим до Перник.