Кафето от нас, оставката от вас!

За поредна сутрин граждани започнаха деня си с протест пред НС
Обновена: 12 юли 2013 10:36 | 12 юли 2013 10:36,
67

Снимка: БТА

За поредна сутрин граждани пиха кафе пред парламента в знак на протест срещу кабинета "Орешарски". Протестно велошествие пък обиколи днес центровете на властта и партийни централи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно. Аз не съм от София, но искам да протестирам. Само че никой не ми предлага да ме замъкне с автобус там :( Но благодарение на всички мои приятели, които живеят в София, мога да следя протестите от първа ръка, защото те всеки ден са там и качват снимки. Вижте, тези пенсионери на контрапротеста е ясно, че ги возят с автобус всеки ден. Даже има видео.
31
2
 
8
 
! Отговори
Муцинката преди 10 години
Я, тукА да не правят кастинг за ВИП БРАДЪР? НЕма лошо: като няма хляб за едни - да гледат чер' хайвер и зрелища!
30
6
 
17
 
! Отговори
възмутена преди 10 години
От известно време се питам кой и как е разрешил перманентен протест в центъра на София по кръстовища и улици, които търпят промяна в последния момент? Законно ли е това?
29
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 39Откъс от телевизионо предаване.Чудесата на социализмаВсички имаха работа.Независимо,че всички имаха работа,никой не работеше.Независимо,че никой не работеше,планът се изпълняваше 100%Независимо, че плана се изпълняваше 100%,в магазините нямаше нищо.Независимо,че в магазините нищо нямаше,всички имаха всичко.....,че всички имаха всичко,всички крадяха.....,че всички крадяха,всичко стигаще за всички.....,че всичко стигаше за всички,всички бяха недоволни,....,всички гласуваха "за"
28
3
 
8
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"българия" която иска съветски съюз за да ни крадат Хехехе :) Ето, хвана ги. СССР никога не се е разпадал, това е една лъжа. Разкажи ни още за конспирацията и най-вече - как я разкри? Вероятно КГБ те издирва. Ти си българската версия на Сноудън!
27
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е прецедент в историята - очевидно малцинство да протестира от името на цялата държава. Поне заменете думата "България" с "ГЕРБ" и вдигнете портрета на драгия лидер. Защо се срамувате от парията си и човека, който ви плаща разходката от един месец насам?
26
5
 
13
 
! Отговори
бургазлия преди 10 години
Дами и Господа-Другарки и Другари.... всички простестират,но 1 няма да кажа за какво протестирада падне правителството...и като падне какво,,,ще дойде друго подобнотрябва да се протерстира за незабавни мерки...инвестиции няма една серйозна инвестиция през последните 23 години....няма едни предприятие....станахме обслужваш персонал на европейците и тук и на запад,,,,
25
13
 
7
 
! Отговори
Разделени преди 10 години
Само с кафе и викове няма да стане ние сме в България но тези са в Съветския съюзБългария е разделена на две България която иска ред и "българия" която иска съветски съюз за да ни крадат
24
7
 
11
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
До БУДАНе си прав човече, че не дават и пет пари за тия. Продължават да дават, че и повече, по 50-чка на калпак.
23
7
 
16
 
! Отговори
иадсмо преди 10 години
4-5хиляди човека искат оставката на правителството .избирателите които не протестират са около 3000000 по малкото са народа а останалите кои са.народа не искал правителството .писна ми
22
16
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН от СВОГЕ преди 10 години
НЕКА ДА ИЗГОНИМ ----ДПС и АТАКА ,..................ОТ ГНЕВА НА НАРОДА !ТОВА СА ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ !---ЕВРОПА СЪЩО ,...НЕ ГИ ИСКА !
21
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До писна миГЕРБ и БСП са си кръвни роднини, които в момента просто не си говорят.Една и съща им е маята и произтичащите от нея качества - некадърност, арогантност, простащина.В един хубав момент ще се сдобят, ще плеснат с ръце и ще се прегърнат и жална ни майка тогава..
20
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мале,мале! Станах милионер покрай тия протести. 50 000 + платени *** излизат всяка вечер на протест срещу антибългарското правителство. Направо не мога си преброя парите. Много ме забавляватe като говорите,че хората по протеста са платени. :)
19
10
 
12
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
НОРМАЛНО ЛИ Е ,....АНГЕЛ НАЙДЕНОВ /НОВИЯТ ''МЪЖ''/ НА МАЯ МАНОЛОВА ,....ДА СЕДИ НА ЕДИН СТОЛ В Бг-ПАРЛАМЕНТ ------6 МАНДАТА ,ТОВА СА ----24 години ??????КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕДИН ---ЗАКОСТЕНЯЛ, ИЗОСТАНАЛ ,ИЗХАБЕН ,БЕЗРАЗЛИЧЕН ВЕЧЕ ,КЪМ ----КАКВИТО И ДА БИЛО ЦЕННОСТИ ???????НОРМАЛНО ЛИ Е,НОРМАЛНО ЛИ Е ???????ПРОМЕНЕТЕ СЕ ,...ДРУГАРИ ?ЗАТОВА НАПУСНАХ ----БСП !
18
3
 
17
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
До ГенадиГенадчо, гадинке мамина, я ми кажи ГЕРБ за цялото си управление колко кокаин хванаха по границите? Ъхъм. И защо откакто Орешаро дойде, за няколко дни хванаха количество, по-голямо отколкото за цялото 4 годишно управление на ГЕРБ? Логика, интелектуалецо, логика.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
aferim be platenite protestira6ti kafe s raxat lokum ot sutrinta o6te
16
9
 
15
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
БСП/ДПС ,..също НАМАЛЯВАТ !!!ПРЕПОРЪКА към БСП :ДПС МНОГО ВИ ТЕЖИ ,ИЗГОНИХА ВИ ЕЛЕКТОРАТЪТ ,И ВИ РАЗДАВАТ СОБСТВЕНАТА БАНИЦА -20г.--ЗА 20Г. ДПС построиха 1820 джамии с народни български пари.--За 20г. А.Доган въртеше на пръста си,ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА -Р.Б.--За 20г. в министерството на земеделието се говореше само на турски език--За 20г. Емел Етем заграби БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ,ОТ БЕДСТВИЯТА И АВАРИИТЕ --За 20г. министър Кабил и Дикме замениха ЧЕРНОМОРИЕТО за магарета и кокошки !НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ -???
15
5
 
4
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Преди промените през 1989 г. някои комунисти обичаха да плашат - тая власт с кръв сме я взели и само с кръв ще я дадем. Поне буквално не се случи така. Но метафорично - България намаля с близо 2 милиона души. А метастазите на миналото са още тук.Всъщност сдадоха ли властта комунистите, или само я пребоядисаха?
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кафето от Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев, оставката от Цветан Василев...
13
8
 
17
 
! Отговори
78 преди 10 години
ГЕРБ КУПИХА БРОНИРАНИ КОЛИ ОТ СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ...СКОРО ЩЕ СВЪРШАТ ПАРИТЕ ЗА КАФЕ