Стотина протестиращи завардиха отпред и отзад НС

Мъж с мегафон "захапа" влизащата в парламента Мая Манолова
Обновена: 12 юли 2013 09:44 | 12 юли 2013 09:40,
103
Стотина протестиращи завардиха отпред и отзад НС
Снимка: БТА

Около стотина души се събраха на пореден протест "На кафе" пред парламента. И днес хората са се разделили на две групи – една пред централния вход и една пред служебния.

Отпред хората са доста по-спокойни, докато отзад са доста агресивни – най-вероятно заради влизащите депутати.

Още по темата

Чуват се отново свирки и биене на барабани. Протестрищате носят и плакати: "One way ticket", "Този път обаче заминавате вие, а ние оставаме", "Оглушарски, кой ще връща новия заем – вие или народът".

Виковете отново са дежурните: "Оставка" и "Червени боклуци". Хората посрещат с освирквания всички влизащи в сградата на парламента, обидни думи полетяха към чистачки и към други редови служители на Народното събрание.

Мъж с мегафон пък крещеще: "Госпожо Манолова, вие хубаво влизате, ама как ще излезете?"

На протеста се забелязват и дежурните амбулантни търговци, които продават свирки и знаменца.

Вътре парламентът събра лесен кворум. 126 депутати се регистрираха в пленарната зала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
0
 
! Отговори
МАЙНА преди 10 години
ТИ СИ НЯКОЙ ДЪРТ ОЛИГО*РЕН-ЗАПАЗИ СИ КОМЕНТАРИИТЕ ЗА СЕБЕ СИ! И АТЕИСТ СЕ ПИШЕ БЕЗ Й!!!!
75
3
 
1
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН ОТ МАЙНАТА преди 10 години
ТОЗИ ГОСПОДИН-МАЙНАТА МУ:-ВИЗИРАЩ МНОГО ВИДЯЛ И ЧУЛ, ЧЕ НЯМАЛ 3 КЛ. ЗАЩО НЕ ЦИТИРА ...БЕЗ СЪД... А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕО, ТА ВИЕ ОТ БКП ИЗДАВАХТЕ ПОВЕРИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ДО УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ-...ЛИЦЕТО Е ОТ БОГАТО СЕМЕЙСТВО И НЕ ТРЯБВА... КАКВО ЩЕ КАЖЕШ МАЙНА. ТАВА ЛИЦЕ ЗНАЕ И ЗА ЛАГЕРИТЕ, ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА И БЕЗБРОЙ МЪЧЕНИЯ, ОБЕСВАНЕТО НА НИКОЛА ПЕТКОВ. ИСКАМ ТВОЯ КОМЕНТАР СКЪПИ АТЕЙСТ МАЙНАТАТИИИ. ЧАКАМ ОТГОВОР-ОГРУЛЯНИКО СТЕРИЛЕН.
74
2
 
2
 
! Отговори
Мхайл Миков преди 10 години
Видяхте ли кокошчицата Мая М пред Паламента? Много е послушна и не куткудяка.
73
0
 
11
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ-ЛЕВСКИ,ДЯКОНА,АПОСТОЛА ни остави завет:"Кажи ми байно кривиците ми,аз да ти кажа твоите,па да седнем и се поправим и ЗАЕДНО ДО ВЪРВИМ НАПРЕД!!". А сега КОЙ,КОЙ мисли за ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА????НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!
72
0
 
1
 
! Отговори
mimcho1727 преди 10 години
шрибирайте се !
71
5
 
13
 
! Отговори
Просто човек преди 10 години
Тук е пълно с платени мишки на бсп, дпс и Атака. Не виждат ли кьоравите управляващи многохилядните тълпи всеки ден? Не виждат ли мизерията, която ни е обхванала? Все повече хора си взеха еднопосочен билет и нямат намерение да се върнат в България. А тука някакви платени писачи казват как тези на протестите били платени. Да, платени са контрапротестите ви, *** долни. Пожелавам ви и майките ви, и бащите ви да затънат в мизерия и тогава пак идете да вземете 30лв от комунистите и турците.*** народ
70
5
 
9
 
! Отговори
иадсмо преди 10 години
ако това са интелигентните хора"народа" които не искат правителството за снимката става въпрос. евала
69
9
 
10
 
! Отговори
29 преди 10 години
Всички са платени протестанти иначе са безработни и не са гласували на изборите.
68
1
 
3
 
! Отговори
Симеон преди 10 години
...............Ти не знаеш български език.
67
11
 
10
 
! Отговори
майна преди 10 години
НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО,ЧАК ТОГАВА ДАВАЙТЕ АКЪЛ! ВИЗИРАМ МНОГО ВИДЯЛ И ЧУЛ ,ВИЖДАМ ЧЕ МУ ЛИПСВА 3 КЛАС!ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ПРОТЕСТИ!ДО ГУША МИ ДОЙДЕ ОТ ПРОСТОТИЯ!ВЕЧЕ НИТО ГИ ГЛЕДАМ, НИТО СЛУШАМ!АЗ ПАК ДА СЕ ПОВТОРЯ ОТ ВЧЕРА-ПРОТЕСТА Е ПЛАТЕН,ПОДКЛАЖДАН ОТ НЕУСПЕЛИТЕ ПАРТИИ-ГЕРБ И ОДС ВАНЬО КОСТОВ!ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА РАБОТИ!!!!!!!!!!!!!
66
8
 
11
 
! Отговори
гост преди 10 години
Младите,красивите и умните са са водещите на протестите и винаги на преден план-виж снимката горе!
65
1
 
10
 
! Отговори
патиланчо преди 10 години
61, далаверите да ги разследва прокуратурата. Но истинските и най-вече ВСИЧКИ. Нали сега имаме един неподкупен прокурор, който реагира бързо на всяка несправедливост. Е, малко кокошкарски са му делата, но пък и името му е такова - Цацаров...
64
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аре БОЙ по тия платени ****ерасти ко ги чишкате е! БОЙ по тия шубета и тва е! То щот им плащат и не ги закачат и за тва им идва куража на тия мишки! БОЙ да ги отрошите и натъркаляте по тротоарите с разцепени зелки тези страхливи хамстери да видим дали щи цвъркат!
63
19
 
18
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Скоро ще им развалят седянката на тия скъсаняци. Не може 200 човека да правят каквото си искат.
62
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Управляващите видяха, че хората по улиците не се отказват, не намаляват. Изходът за правителство и парламент е да се провокират сблъсъци, колкото може по-големи. Тогава полицията ще има основание да се намеси. Засега изчакват, но скоро мерките ще се втвърдят. Как може да си въобразяваш, че ще управляваш въпреки презрението на народа си? Как тези хора ще излязат по улиците спокойно, без охрана?
61
19
 
12
 
! Отговори
pfff преди 10 години
Стига с тия протести ! В държавата друго не се ли случва ,че само протестите се отразяват!! Що не се протестира преди 10 - 15 г когато Костов продаде икономиката и имаше хляб,сега никой не отива да му търси сметка,къде са милярдите
60
8
 
9
 
! Отговори
МНОГОВИДЯЛ И ЧУЛ преди 10 години
КЬМ 54 КОМЕНТАР АБЕ , ТОЗИ С ПРОФИЛА ТИ СИГУРНО СИ ОБЪРКАЛ КАСАТА-ПОЗИТАНО КАТО ТИ ПЛАТИХА ДА НАПИШЕШ ТАЗИ КЛЕВЕТА, ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕШ С ИМЕТО СИ, БЕЗ ДА СИ АНУНИМЕН. ПОСЛЕДВАЯ ПРИМЕРА НА ТВОЙТЕ УЧИТЕЛИ-СЕРЬОЖКАТА И СМАЯНАТА, ПРЕДАИ СИГНАЛА НА ГЛ. ПРОКУРОР.ТАКА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ. ИНАЧЕ ТОВА Е САМО ЗА НАИВНИЦИ. СКЪПИ БЪЛГАРИ НЕКА ДА ДЕИСВАМЕ БЕЗ СТРОХ. ДА ПРОДЪЛЖИМ БОРБАТА ЗА ДОСТИНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ. БОГ Е С НАС-НАПРЕД!
59
7
 
7
 
! Отговори
HCDV! преди 10 години
Spiro, аз също не вярвам на тези резултати защото не сме в предизборна обстановка. Очаквам Атака или НФСБ, да влязат, а може би и нова дясна формация. Е и каква ситуация ще се възпроизведе в следващия парламент според теб? Дори и Герб да е с малко пред БСП.
58
16
 
14
 
! Отговори
ujas преди 10 години
ейй много хора бре цели 100 човека, голям протест!
57
4
 
14
 
! Отговори
златко преди 10 години
Ами ако резултата от следващите избори не ви хареса?