Протестиращи пиха кафе и пред централата на ГЕРБ

За първи път недоволните се събраха там
Обновена: 30 юли 2013 11:57 | 30 юли 2013 11:57, Камелия Цветанова
34
Протестиращи пиха кафе и пред централата на ГЕРБ
Снимка, БТА, архив

Около 50 души се събраха пред централата на ГЕРБ, за да пият сутрешното си кафе там в знак на протест.

Организатор на събитието беше гражданското сдружение „Сила", станало известно при протестите срещу високите цени на горивата преди две години.

Протестиращите искаха да покажат недоволството си от системата, като подчертаха, че протестът им не е само срещу ГЕРБ, но и срещу другите партии.

Пред централата на бившите управляващи хората изиграха мач с импровизиран отбор на Бистришките тигри.
„Хубаво е, че подтикнахме ГЕРБ да се върнат на работа, но алтернативата не ни е да се върнат във властта. Искаме просто да са адекватна опозиция на случващото се. Да знаят, че не сме ги забравили и продължаваме", разказа един от протестиращите.













 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: На кафепротестГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 10 години
nqkolko mladeji koito daje neznaqt za6to sa tam...gre6ka znaqt za da iskarat 20-30 leva za treva i bira.
29
1
 
1
 
! Отговори
Cv.Cv. преди 10 години
Eeee....karaino vreme be6e....suma pari potro6ihme po tqh.Blagodarq Vi ot imeto na na6iq lider
28
5
 
6
 
! Отговори
Чочо преди 10 години
Добре е,че протестират и пред ГЕРБ, защото тези от ГЕРБ си мислят, че народа стачкува, защото иска да ги върне на власт. Нарочно не бяха в Парламента допреди дни, защото се идентифицираха със стачкуващите. Но Брюксел ими скръцна със зъбки и ги върна в Парламента. Сега пак за големи експерти се пишат. За три години и половина не повишиха доходите и с един лев, а сега те "милите" поставят условия да се повишат доходите. И такова лицимирие не е имало до сега. Както казват някои - гьон сурат и три п
27
2
 
4
 
! Отговори
До 20 преди 10 години
Съжалавам г-н Дамянов, не зная колко сте обикновен и интелигентен, но се надявам тази интелигентност да Ви помогне да разберете, че хората на улицата не са в резултат на едно, управлявало само 3,5 години. Не разбирате ли, че още първоначално още 1989 г. е подготвено това тотално обедняване на 90% от населението. За сметка на останалите 10%. И сега няма производство което да храни хората. Предприятията не се закриха преди три години, господине! Борисов сега ни е най-малкият проблем.
26
3
 
6
 
! Отговори
ss преди 10 години
А Бойко там ли беше? Или е отишъл да открива поредната магистрала?
25
2
 
5
 
! Отговори
петка преди 10 години
АВАНТАДЖИИ НА КАФЕ - ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОКАЗВА ТИЯ ДЕТО В КРАЯ НА ЮЛИ СЕ ПЕКАТ НА ПОЛЕТО, А ТИЯ БЕЗДЕЛНИЦИ И *** КАТО СТОЯН РАДЕВ, АНТОАНЕТА ЦОНЕВА и т.п.СЕДЯТ СИ ДВАМА "ИНТВЛВКТУАЛЦИ " И СИ ГОВОРЯТ - ЕДИНИЯТ КАЗВА :АМА МИ Е КОФТИ, КОФТИ ,ЧЕ МИ ИДЕ ДА СЕ КАЧА НА ТАЯ МАСА И ДА СЕ ИЗ*РА, А ДРУГИЯ -ОСТАВИ НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРЕ /ПОЗДРАВ КЪМ СТОЯН РАДЕВ, ХРИСТО МУТАФЧИЕВ И ПОДОБНИТЕ ИМ/
24
2
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
TV SEREM ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТИТЕ.НА БАРЕКОВ ПАРТИЯТА ПРЕСТЪПНИЦИ ПРОВОКАТОРИ И НАРКО ЗАВИСИМИ.
23
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Маркс преди 10 години
До Дамянов Абсолютно сте прав г-не,обикновения човек не го интересува кой ще управлява държавата стига да са задоволени физиологичните му нужди и чак тогава той мисли за духовнитер но при нас тази трагедия продължава с години и гладните най-накрая излязоха на улицата.
22
3
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
На бареков ПАРТИЯТА ФИНАНСИРАНА ОТ ПЕЕЕЕЕЕЕВСКИ .ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ.
21
4
 
16
 
! Отговори
мсл преди 10 години
СИЛА са търговци на наркотици, Бареков и Сидеров също ги наемат
20
5
 
16
 
! Отговори
мсл преди 10 години
тОВА НЕ СА ПРОТЕСТИРАЩИА ГРУПАТА НА ТРАКТОРАСЪБРАЛА ДЕЦА НА 17 ГОД.ОТ КОГО ВЗЕХТЕ ИНТЕРВЮИ НЕЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ДЕЦА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ Е НАКАЗУЕМО ОТ ЗАКОНА
19
8
 
20
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
Протестиращите пред централата на ГЕРБ бяха доста мълчаливи и се обърнаха с гръб към камерата, това което другите протестиращи не правят. Изводът е, че все още не са им обяснили защо са там, вероятно на отчета за сухото ще им кажат... 50х30лв :)Остават още 249950 човека и БСП ще си изпълни обещанието за намаляване на безработните :)
18
19
 
14
 
! Отговори
Дамянов преди 10 години
Не е ли крайно време привържениците на ГЕРБ да спрат да се заблуждават от наивните детски игрички на своя простоват и нищо неразбиращ от политика любимец, Борисов, да се приберат по домовете си и да осъзнаят, най-после, какво ТОЙ е направил, или по-скоро, ненаправил, за обикновения българин?!Тези хора, на улицата, са резултат от некадърното управление на предишното правителство! Не съм комунист, не съм депесист, а просто реалист - един обикновен, интелигентен гражданин!
17
18
 
12
 
! Отговори
Дамянов преди 10 години
Нямането е лошо нещо!Но такова нямане, като Борисовото, досега не сме имали!Господа протестиращи, защо три години и половина си траехте, смазвани от некадърното и самохвално управление на "Борисов и компания"/!/, а сега ревнахте срещу едно, незапочнало още да управлява, правителство?!?Знам, че повечето от вас не разбират от политика, друга голяма част, като всички българи, обичатда вдигат шум /в буквален и преносен смисъл!/ и затова надуват *ки, тромпички, или крещят истерично!
16
6
 
16
 
! Отговори
менте- протест преди 10 години
Вероятно и тв7 има участие в организирането на този спектакъл, наречен протест."Протестирали" срещу всички партии а са се курдисали само пред централата на ГЕРБ. Нещо не се връзва.
15
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи може да разиграват театро пред НС, МС, центарлите на другите партии, ама пред централата на ГЕРБ - не може. Лъснаха платените "протестиращи", които са на хранилка при Цецо и Фидоска, и се възмощават, че някой прави същото като тях, ама под прозорците на работодателите им...
14
4
 
18
 
! Отговори
1 преди 10 години
Тези протестиращи са платени от световно неизвестната партийка на архонта слави бинев. Откакто маргините избягаха архончето много се е разлигавило, онези го биеха редовно и лекето кротуваше.Чудя се, когали ще бъде напердашен отнови и ще си седне на дебелия ***.
13
10
 
21
 
! Отговори
Иванов преди 10 години
БСП плаща по 20 лв на пенсионер и по 50 лв на млад човек, за да ходят пред ГЕРБ.Ако дадеш интервю става 75 лв.
12
4
 
21
 
! Отговори
lumpen2 преди 10 години
Хахаха.. гледах ги сутринта по bTV, но защо само един застана пред камерата и говори, а останалите не искаха да се обърнат към камерата и да говорят от събралите се младежи ... били ''срамежливи'' според организатора? Защо си криеха лицата????? Май са купени ...
11
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протежета на Кутев - ***...