Мама, татко и аз... на плаж пред парламента

Протестиращи домъкнаха чадъри, опънаха кърпи и полегнаха
Обновена: 31 юли 2013 15:22 | 31 юли 2013 11:16,
288

Снимка: БТА

Басейн, чадъри, кърпи и плажуващи се появиха пред парламента тази сутрин.

Протестиращи по бански се излегнаха пред сградата на НС, докато вътре депутатите обсъждат актуализацията на бюджета.

Хората отправяха послания към избраниците заради лятната им ваканция, която все още не е одобрена официално.

Протестиращите освиркваха и всеки, който премине през загражденията към Народното събрание или пък излезе от там.

Покрай тях премина народният представител от ГЕРБ Даниела Дариткова и те я захапаха: "Дариткова, не сте ли на работа?".

Протестът им преминава спокойно, полицията обаче зорко бди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
22
 
13
 
! Отговори
тттт преди 10 години
До Позор!Кретена си ти и тези които не дават оставка !!! От това по показателно че хората отиват с децата си на протест дори в жегите... Те не искат и децата им да порастат в държава която постоянно се краде и след 20 години те да са на същия протест. Комунистите и другите партии които за мен също са си чисти комунисти за тези 20 години продадоха държавата ни и направиха така че народа да е беден. Слава богу че хората протестират и карат децата си с тях !!!
209
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На хубавия коментар на БГ по долу само анти-българин,турчин или долен комунист може да даде -................. Има 1 приказка... комунист и на снимка да го видиш бий му шамарите. Това е долно племе и никога такъв не може да ти е приятел !!!!!!!!!!!
208
17
 
19
 
! Отговори
Позор! преди 10 години
То не е за смях! Какъв човек трябва да си - тези деца да лежат на пръсната улица в тази жега, що за садизъм! Кучето ми не го извеждам в тези жеги и ходи на чисти места. Вярно, че всичко е пари, но това е висша форма на ***!Няма ли закрила на детето?
207
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БГНито БСП нито ДПС ще получат нови или повече гласове на избори ако са сега.Напротив!! Просто събират пари за да платят на *** отново.Всичките гласове на БСП са от бабички и *** и роднини на олигарси и хора които разчитат те да са на власт. Тъкмо са дали пачки пачки пари за гласуване не им се дават веднага нови :)))
206
6
 
22
 
! Отговори
:) преди 10 години
Ех, безработният човек е най-опасен :)))
205
1
 
10
 
! Отговори
браво преди 10 години
Тинк-танк в действие
204
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Cirkat stana veche palen. Sled 2 meseca moze oradia za izkustven sniag da poiskat, da si spretnat edna ski shanca che da im minava po-barzo vremeto. Az sashto podkrepiam pravoto na horata da protestirat, no tia prostotii mi idvat malko v poveche.
203
3
 
21
 
! Отговори
Усмивката преди 10 години
Дариткова е питала къде е нудисткия плаж.
202
12
 
26
 
! Отговори
Усмивката преди 10 години
Фандъковаа, ко прайш *** в тия жеги? Я пусни две водоноски да измият булеварда пред парламента от ***! Хората слънчасаха без водица.
201
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До viktor.stoichevНе ме познаваш,***!Защитавал съм,БЪЛГАРИЯ съм защитавал!И не се изказвай неподготвен нещастнико!!!
200
16
 
34
 
! Отговори
7 преди 10 години
Убеден съм,че ако се наложи да се защитава България с оръжие в ръка ,никой от Ентелегентните протестиращи няма да е "на линия"!Ще се скрият в миши дупки!Ей,протестиращите,да знаете ,че и *** не сте ,защото и *** е човешки продукт...
199
24
 
18
 
! Отговори
България! преди 10 години
Ех, гледам доста ви е кофти май, а комунистчета? Нещо взехте да се изнервяте от народната "любов", но то е така... Само с бабки, кебабчета и с необразован електорат не става май, а много ви се ще. Защо наистина не вземете да си вдигнете сърповете и чуковете, и беш към някоя от комунистическите ви утопии.
198
2
 
16
 
! Отговори
нуди преди 10 години
каде е нуди зоната
197
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре е че е "Мама, татко и аз... на плаж пред парламента" а не "Мама, татко и аз... на тоалетна пред парламента".Тогава депутатите много бързо щяха да се махнат от Парламента. коко
196
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е тъй наречената кметица за да им събере курортна (плажна) такса?
195
11
 
30
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
Тамън ми се прииска правителството да падне, и като ги видях тия си смених мнението.
194
2
 
12
 
! Отговори
аман преди 10 години
Да му се недивиди, чуда се защо изобщо ни е нужен парламент, който да работи целогодишно. С оглед на факта, че от сряда до петък депутатите висят в кафето на Хотел Радисан и за тази работа получават минимум две хилки на масец /240 х 2 000/ много ми се вижда, като бюджетен разход за няма нищо работа. По добре да са на свободна практика тези главчовци и без това нищо не разбират от закони- там са от кол и въже, любовници и секретарки, пишман бизнесмени, които без власт бизнес нанайси
193
15
 
40
 
! Отговори
Брао преди 10 години
Дай боже всекиму! Е това е живот- разопнали кърпите, изтегнали се на слънце насред площада. Браво! Е това са хора без работа и задачи. Нормалните работещи граждани с ангажименти едва ли имат и 5 минути време за нещо, камо ли да се плацикат в басейни на жълтите плочки. Е това ни е нацията-лежат, мързелуват, не се помръдват да поработят нещо и само викат дай дай дай. Ама "който не работи и не яде".
192
14
 
47
 
! Отговори
европата преди 10 години
До Анонимен 203Не платени, а леко болни - такъв цирк няма никъде по света! Когато ги управляваше човек от най-високите етажи на мутренските структури проблем нямаше, сега - има. Другите правителства като емитираха дълг - проблем няма, а сега има. Да водиш децата си на нощни протести да се учат на "***, шайка ти" - нещо нормално за тях!? На всичко отгоре - около 40% пак нямали да гласуват - е оти е тоя напън тогава ;)
191
12
 
21
 
! Отговори
men преди 10 години
Като ви чета коментарите и се сещам за оня виц в ада, където пред казана на всяка държава имало дяволи които бутали надолу мъчещите се да излезнат, само пред бг казан нямало и като попитали, защо им отговорили: а, оставете ги Българитя, някой като нададе глава, другите го дърпат надолу...Та в този ред на мисли, пишещите негативни коментари тук явно добре си поживяват след като дръпат тези, които се опитват да променят нещо по един или дръг начин...