Запалиха автомобила на Генка Шикерова

Инцидентът е станал на 16 септември вечерта
Обновена: 17 сеп 2013 14:06 | 17 сеп 2013 07:38, Петя Славова
134
Запалиха автомобила на Генка Шикерова
Генка Шикерова. Снимка: Булфото

Личният автомобил на журналистката и телевизионен водещ Генка Шикерова бе подпален късно снощи, съобщи в. "24 часа".

Инцидентът е станал около 20.30 часа в квартал "Гео Милев". Съседи веднага са се опитали да потушат пожара, но без успех. Автомобилът е изгорял напълно, а само бързата намеса на пожарните екипи е предотвратила разпространение на пламъците.

Все още няма никакви версии за пожара, но е възможно той да е умишлен. След инцидента водещата е отишла в полицията, за да даде показания.

Както Dnes.bg  писа, Генка Шикерова стана водеща на "Тази сутрин" по bTV, заедно с колегата си Константин Караджов. 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
стелт преди 10 години
Това със самозапалването на коли ,офиси е стар трик на журнал-ята в борбата за рейтинг.Очаквах нещо ново и нестандартно от тях -например някой от тях да удуши детето си ,за да си вдигне тиража .А ,затова колко Шекерената е будна и безпристрастна журналистка става ясно щом се съгласява да манипулира хората по този начин.
105
1
 
6
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Дори палежът да е умишлен, малоумно е да правиш ей така без доказателства връзка със свободата на словото. Явно по този въпрос във въпросната медия имат гузна съвест.
104
8
 
11
 
! Отговори
Генка Шикерова преди 10 години
Генка Шикерова има хубави зъби! Интересно на колко мъже е изгълтала спермата, за да си финансира тези зъби?
103
5
 
14
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Ееех ....Мислех си ,че БТВ е сериозна Медия....Голям *** трябва да си ,за да мислиш,че Някой е поръчал запалването на автомобила на Генка,шото му задавали неудобни въпроси....За да си вдигнат падналия рейтинг,БТВ скоро може и Студиото си в Ефирно време да гръмнат...Само да внимават с експлозивите,че ако объркат с грамажа,може да има жертви.....Еееех...*** народ-Прости Медии
102
7
 
13
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Така е Генке,като задаваш неудобни въпроси на секретарката на Доган-Лютви Местан! Ти не може да не знаеш и виждаш,че Доган управлява БГ.и това,което ти се случи е послание ,но не само към теб а и към всеки"дръзнал да го направи.Много жалко,че по този начин се сплашват журналисти! Но пък го направиха толкова показно,че не оставиха никакво съмнение кой е поръчителя!
101
3
 
13
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Питам:1.Автомобилът имал ли Атвокаско?2.С колко е паднал рейтингът на БТВ,че се налага да се палят автомобили?
100
16
 
13
 
! Отговори
морски преди 10 години
Бате Бойко ще и купи нова само да не спира с тъпите си въпроси към правителството.
99
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
странно , снощи видях Лютви Местан да притичва с две туби бензин..... ама и Генка с тези неудобните въпроси....
98
26
 
15
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Бълха я ухапала,с тая заплата-ще си купи пак новичка!И да се научи,че не се пита по 100 пъти едно и същи нещо,когато човека насреща не иска да отговори.Аз бих и шибнал и един шамар!
97
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До баба ЯГАсъс сигорност си много по-грозен и с черна комунистическа мътилка в главата !
96
6
 
23
 
! Отговори
Кукловод преди 10 години
Бюреков го поливат за кеф с шампанско от 1500 $ бутилката, а на Генка подпалиха колата!Кой тук е корумпирания *** - журналист и кой - честния?Живеем в сбъркана държава и факта, че десет пенсионера получават по 50 лв. от БСП да щракат минуси на човешките коментари и да пишат гнусни защити за комунистите в този сайт, показва колко сме деградирали като общество и държава!Комунистите и агентите от ДПС ще унищожат България само защото все още има папагали,които не виждат ножа в ръката на палача си
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само нейната кола е запалена
94
8
 
11
 
! Отговори
kaspar_garov преди 10 години
Kva pyk e taia shekerova ?
93
14
 
23
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Те *** си имат запазен модел на работа тестван многократно през годините. Имат си наръчник превод от Руски с малко допълнение - "Как да узурпираме една държава и да останем на власт навсегда" Сплащването на медиите чрез запален автомобил е описано подробно в точка 3.1.18 от наръчника и следващите ефекти върху словото, печата и населението.
92
3
 
17
 
! Отговори
сгодно дупе преди 10 години
Генчето е сгодна за тиро-лиро.
91
22
 
13
 
! Отговори
баба ЯГА преди 10 години
Тази не я знам ква е ама е много грозна с тези зъби и тоя нос става за бостанско плашило!
90
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде всички защитници на Лора Крумова да заподскачат сега и за Пенка, основно ГЕЙБерастки парцали.
89
2
 
31
 
! Отговори
бай Ганьо с BMW преди 10 години
Бе-''гето'' не става за живеене!Жалко,на всяка крачка злобни,завистливи и прости хора...................................................................................................................
88
27
 
37
 
! Отговори
бг преди 10 години
Да едва дойде тройната коалиция и се почна!Първо побой над Кулезич,после уволнения за неудобни журналисти,сплашване и подпалване,а уж Борисов,който достойно си подаде оставката бил диктатор-долни внушения от ДС и манипулации,които хората вече очевадно виждат!
87
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А как Ани Цоцомани и Диктор се оказаха в Нова? Генка е много умерен журналист в сравнение с тия истеристи. Много скоро е акцията след поемането на ефира на БТВ от Генка. На мен тя е една от малкото журналисти които не простеят и не правят вместо обективна журналистика ПАРТИЙНА ПРОПАГАНДА. Явно трябва да си плюе на съвестта и да пропагандира като Бареков, Дикро, Ани... свестна е жената и и изгоря колата. Кой е поръчал палежа дано да е проклет до девето коляно, да и изметта ***.