Ще имаме BG хит в Европа, предрече Митко Пайнера

"Фолкът никога не е бил мръсна дума"
28 сеп 2013 08:17,
39
Ще имаме BG хит в Европа, предрече Митко Пайнера
Митко Димитров Снимка: архив, Булфото

"Ние ще влезем в ЕС с нашия типичен фолклор и с изразените си хитове в попфолка, с нашата история и самобитност, с което трябва да се гордеем". Това казва в интервю за "Труд" собственикът на "Пайнер" Митко Димитров.

"Имаме чудесни народни песни, а "Пайнер" е една от фирмите в България, която участва дейно в реставрирането на старите типично народни песни", допълва той.

"Въпросът с налагането на дадена музика на определен пазар е нещо различно, но аз вярвам, че и това ще се случи. Ще имаме български хит в Европа!", убеден е собственикът на "Пайнер".

"Фолкът никога не е бил мръсна дума", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
32
 
6
 
! Отговори
Anti rasist Zor*a преди 10 години
Chalgata e normalna muzika za nastroenie , primerno kato jdaza i popa !!! Chalgata ne nasochva vrajdebnost mejdu horata kato metala i roka , koito sashto taka sazdavat sektanski grupirani bandi po celiq svqt!!!
13
0
 
37
 
! Отговори
Рк преди 10 години
Ако е с български фолклор го подкрепям.За чалгата са виновни тия които я слушат,не този който я продава.Ако няма търсене,няма да има и предлагане.
12
2
 
15
 
! Отговори
правилният път преди 10 години
Понеже винаги слагат БГ с румънците, може горе долу да се предскаже как би трябвало да звучи един световен български хит , например група Akcent
11
2
 
11
 
! Отговори
tough преди 10 години
До 11:Точно той. Напредва си строежът, засега са оградили площадката, ама докога... Пък и сега гледката е доста *** с тая огромна яма.
10
1
 
20
 
! Отговори
razgradski pop преди 10 години
този не строеше ли на детската площадка на Младост 4?
9
5
 
40
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Хората на запад смятат попфолка за евтино софт порно. Ако това са ви 'изразените хитове' то пази боже сляпо да прогледа.
8
1
 
26
 
! Отговори
Напалм Детов преди 10 години
Не музиката е проблема, а чалга мисленето и действието ... в музиката, в отношението между хората, в отношението на институциите към хората, а и помежду си... ... единственото решение е ***.
7
2
 
40
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
едно е фолклор - съвсем различна е тая помия, с *** дето повтарят едни и същи *** изречения по 16 пъти наричана фолк - още преди хиляди години текстовете на езическите песни са били повтарящи се тъпизми с цел опростачване на хората - и днес чалгата е оръжие срещу умовете ви както и да ви го представят - набиват ви различни модели на поведение - желание за разврат, кражби, лъжа - все неща, които Бог не одобрява.
6
2
 
34
 
! Отговори
мечо караман преди 10 години
Забрана на чалгата!!
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
'Мъжките'' чалга изпълнители са даже по-окаяна картинка - изпедерастени ***, натикани с всичка сила на всеобщото внимание (просто ти идва да си откъснеш главата, като си помислиш че тези неща посрещат чужденците в родинатата ти).Девизът на чалгаря е: 'Бъди най-готиния, а като някой стане по-готин, стани по-готин от него''. Така се налага и една масова мода, която много прилича на чалгата в основата си. Масовата простотия залива страната си като горещ катран... прогорява и унищожава всичко интелигентно по пътя си, само малцина оцелели остават, но и те понасят тежки поражения. С други думи
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момичетата се гаврят с косата си до безкрай (че и повече), клатят си задниците и циците навсякъде под ритъма на някой гнусен кючек, а момчетата се кефят на това. Другото пределно непоносимо са чалга изпълнителите - те са светила, пътеводители на чалгарите. Чалга певиците са чисто и просто *** и нищо повече. Явно първите чалгари (мафиозите) искат всяко момиче в България да стане *** (да си пълнят харемите). 'Мъжките'' чалга изпълнители са даже по-окаяна картинка - ***, натикани с всичка сила на всеобщото внимание (просто ти идва да си откъснеш главата, като си
3
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фолкът обаче няма нищо общо с тебе Митьо,ти си производител на чалга индустрия в музиката и в държание и подражание от младото поколение!!!! За жалост!!!Съвременните (масови чалгари) - това са орди от неориентирани юноши, които чуват чалга и се влюбват в простотията й Чалгарите нито са част от 'стадото'', нито са извън 'стадото'', те СА 'стадото''. Буквално. Все пак около 90% от момчетата на 12-20 годишна възраст ходят на долнопробни дискотеки, правят си грозни изрусявания на косите, абе всякви разновидности на простотията има, в това всички ние сме се убедили. Момичетата се гаврят с коса
2
5
 
37
 
! Отговори
Нормален преди 10 години
Типичен представител на долната селяния в ***! Ще ми обеснява някакъв селски тарикат, че чалгата като й смениш името на поп фолк и ставала супер лицето на музиката!Аре нема нужда! У лево, !!!
1
7
 
40
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Професионално налагаш смрадовете от тракийско!!!Северняшката музика си я пренебрегнал тотално!!Нито Феката свири за тебе,нито Бутанския!!Една "Къна" не съм чул нито един Абдай!!!Да не говорим за "Шалауна".Останахте ли изненадани а?За Копанарите от Добричко кога фолклор?Колкото и да си пускаш проститутките да се пънат с някоя народна, няма как да стане!!Вечер обличат долнопробните дрехи и влизат в кортопите,където забраната за пушене е мит!!!Е те тва, ти е фирмата!!!