Рискът с нелегалната имиграция е непредвидим!

Костов: Икономическото неравенство се задълбочава
Обновена: 14 окт 2013 19:49 | 14 окт 2013 19:48, Красимир Ангелов
73
Рискът с нелегалната имиграция е непредвидим!
Иван Костов. Снимка: Булфото

Най-опасното на риска с нелегалната имиграция е, че той е непредвидим, обяви бившият премиер Иван Костов, който представи публично "Лаборатория управление на рискове" на Нов български университет.

По време на представянето Костов направи анализ на ситуацията в страната, като посочи, че БВП е на равнища под 2008 г., а вече пет години няма устойчиво развитие.

Освен това демографското състояние е особено тежко, а икономическото неравенство в обществото продължава да се задълбочава, посочи бившият премиер.

На представянето на проекта присъстваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност Атанас Мерджанов.

Лабораторията ще изготвя доклади и анализи за рисковете пред страната, в които ще се посочват и прогнози, посочи Костов. Той добави, че няма да си позволят да внасят каквито и да било идеологии в изследвания. "Работата ни ще е фокусирана върху националното съгласие", посочи бившият лидер на ДСБ.

От своя страна вицепремиерът Цветлин Йовчев подкрепи идеята за създаване на лабораторията и добави, че проектът трябва да бъде подкрепен. Според него обаче няма как да се избяга съвсем от политиката, защото, оценявайки рисковете, трябва да има единна визия за това как да се развива България.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: НБУИван Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Следовател преди 10 години
До bariera_61600 милиона са официално откраднатите. Има още 1 милиард - Костов си е напълнил с тях дюшеците в Драгалевци - затова няма официални данни къде са му парите. Вие сте специалисти по атентатите - нападате го, порите дюшеците и ставате богати.
58
1
 
2
 
! Отговори
Божо преди 10 години
До щирлицВие сте изключително *** с главно З !!!! Бедата е , че си мислите , че не сте !!! А всички "разумни" дрогари знаят, че Костов яде пеленачета и крои планове да убие Папата с чадър съветско производство !!! Комунистическите манипулатори ви подхвърлят простотии , а вие лапате мухи !!! България е зле заради ПРОСТОТИЯТА, насаждана от ***, а не заради Америка, Германия или Свазиленд !!! Съмнявайте се , това е приятелски съвет към всеки абсолютно убеден в правотата си !!!
57
2
 
1
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
до 47 анонимен ***:Дереджето зависи от простотията на *** като тебе,довели на власт подобни корифеи на мисълта!
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ето го ЧОВЕКЪТ който достигна рекорден растеж на БВП през последните 70години
55
1
 
9
 
! Отговори
test преди 10 години
Предлагам сигурен тест за интелигентност и морал-мрази Костов означава *** или продажник.
54
8
 
6
 
! Отговори
bg преди 10 години
Този гаден плъх, където предаде милиони българи на мафията пак ли се появи???
53
6
 
0
 
! Отговори
CMCM преди 10 години
Иначе със сигурност Костов е един от най-кадърните политици на България за последните 2 десетилетия, но понякога не е достатъчно да си само кадърен, а трябва и да си поне малко патриот...
52
3
 
0
 
! Отговори
CMCM преди 10 години
Иначе със сигурност Костов е един от най-кадърните политици на България за последните 2 десетилетия, но понякога не е достатъчно да си само кадърен, а трябва и да си поне малко патриот...
51
4
 
2
 
! Отговори
CMCM преди 10 години
До CleoКомунист за мен е *** дума, а комунистите елементарни хора. Харесвах много Костов преди време, а той се оказа не само един от тях, но дори и от главните им действащи лица. Комунистите не са от 15 години на власт, а от почти 70 вече... без никакви прекъсвания... Не го осъдиха Костов не защото не е крал, а защото е крал заедно с комунистите, така че по въпроса ти личи, че май ти си зомбиран, но не комунист, а костовист, което също е не по-малко вредно за България...
50
1
 
2
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Сус бре, ченгене!
49
2
 
9
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Мегакрадеца от режисирания от КГБ и ДС на БКП преход от комунизъм към червен капитализъм изпълзя пак от дупката си в Драгалевци за да дава акъл?! Е това не е ли наглост на този тъмновиолетов субект, който открадна лично за себе си над 600 милиона и подари всички предприятия, мини, фабрики, летища, рафинерии и т.н. на комунистическите функционери на БКП и Комсомола, които имаха партийната повеля да станат капиталисти за 1 ден! Но всичко това за сметка на тоталното обедняване на ограбения ни народ
48
5
 
15
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
Точно така, другари зомбирани комунисти, продължавате да ви е страх от Костов. Бил откраднал милиарди, комисионни и т.н.Нали вече сте 15 години на власт, защо не го осъдихте тогава?
47
16
 
9
 
! Отговори
тттт преди 10 години
От тоя черен *** по-голям престъпник няма !!!
46
3
 
14
 
! Отговори
Виктори преди 10 години
До щирлицГосподи, върни ни Виденов, той беше най-великият в последните 24 години !
45
7
 
3
 
! Отговори
hm преди 10 години
Интересна метаморфоза. Иван Костов, който представи публично "Лаборатория управление на рискове" на Нов български университет.На представянето на проекта присъстваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност Атанас Мерджанов.Иван Костов с отбрани партийни другари. И сега ние какво да си мислим... ?
44
5
 
6
 
! Отговори
boianski livadi преди 10 години
toi e podhvurlen v selo popica beloslatinsko.osinoven na 12 godini ot aktivni borci protiv kapitalizma. ima tejki defekti v cheloto i govora i v grubnaka. tova sushtestvo e PURVIAT KONSULTANT NA PRESTUPNIAT PLAN ran--ut. toi-kostoffff e UNISHTOJITELIA NA BALGARSKATA PROMISHLENOST. VECHEN POZOR ZA TOIA OTVRAT !!!
43
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Костов, гледай си комисионните, които си лапнал при приватизацията и не ни занимавай с глоупостите си.
42
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАКЪВ *** БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИЖДАЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ.
41
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До щирлицПо-добре се размисли и анализирай себе си! Бог да ни е на помощ с такива като теб! За жалост сте твърде много, защото такива като вас неграмотници са основните виновници за днешното положение на българите.
40
9
 
9
 
! Отговори
И си спомни 1995г... преди 10 години
Спомни си когато казваше че ако българите емигрират ще доведеш азиатци ..... А сега какво казваш А ???