Рискът с нелегалната имиграция е непредвидим!

Костов: Икономическото неравенство се задълбочава
Обновена: 14 окт 2013 19:49 | 14 окт 2013 19:48, Красимир Ангелов
73
Рискът с нелегалната имиграция е непредвидим!
Иван Костов. Снимка: Булфото

Най-опасното на риска с нелегалната имиграция е, че той е непредвидим, обяви бившият премиер Иван Костов, който представи публично "Лаборатория управление на рискове" на Нов български университет.

По време на представянето Костов направи анализ на ситуацията в страната, като посочи, че БВП е на равнища под 2008 г., а вече пет години няма устойчиво развитие.

Освен това демографското състояние е особено тежко, а икономическото неравенство в обществото продължава да се задълбочава, посочи бившият премиер.

На представянето на проекта присъстваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност Атанас Мерджанов.

Лабораторията ще изготвя доклади и анализи за рисковете пред страната, в които ще се посочват и прогнози, посочи Костов. Той добави, че няма да си позволят да внасят каквито и да било идеологии в изследвания. "Работата ни ще е фокусирана върху националното съгласие", посочи бившият лидер на ДСБ.

От своя страна вицепремиерът Цветлин Йовчев подкрепи идеята за създаване на лабораторията и добави, че проектът трябва да бъде подкрепен. Според него обаче няма как да се избяга съвсем от политиката, защото, оценявайки рисковете, трябва да има единна визия за това как да се развива България.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: НБУИван Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СИТЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ, но преди това трябва да затворим границата за емигранти, които нашите предатели ги наричат бежанци!
18
6
 
9
 
! Отговори
До Aleks 1969 преди 10 години
Точно заради такива *** като теб сме на това дередже!!!Даже името си не можеш да напишеш на английски.....Що.не пробваш на руски, бе т.пак. ......
17
23
 
18
 
! Отговори
ТОЙ Е преди 10 години
ТОЗИ *** КОСТОВ ОТ КЪДЕ ГО ИЗКОПАХА--ЧУПКА ***..БРОЙ СИ МИЛИОНИТЕ И НИ ОСТАВИ НА МИРА
16
28
 
22
 
! Отговори
Aleks 1969 преди 10 години
Долен ***,тоя продаде България.Затвор за тоя ***.
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПРОСТИЯне знам дали си *** но си безпаметен. ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МОДЕЛ на Жан до къде те докара?
14
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименABE KOMUNISTE TWOQTA MAMA TOZI HERMAFRODIT OGRABI I SYSIPA CQLATA NACIQ I TRQBWA DA GORI NA KLADA ,A NE DA SE HILI KATO STARA PA`A.
13
26
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иван Костов си остава, най-добрият български политик, който имаме. Той е лидер от европейски мащаб - и с европейски маниери.
12
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пак ли ни показват този дърт комунист?
11
21
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Управлението на Костов извади България от две национални катастрофи, предизвикани от некадърни и крадливи комунистически правителства: Лукановата зима и Виденовия провал. Всеки, който твърди друго, е или много голям ***, или много крадлив комунист.
10
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сал Костов остана някаква надежда за демокрацията ....господ да му дава здраве и кураж, че отвсякъде искат да го удавят в капка вода !
9
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ааа,още един сириец, при това с очила, изглежда интелигентен!!!
8
18
 
26
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Eх-х...Костов,какви чудеса можехте да направите ЗАЕДНО с Борисов,ако се бяхте разбрали кой да командва..да бяхте се въртели на ротационен принцип а то пак червените управляват и турците ни се подиграват!
7
28
 
17
 
! Отговори
ПРОСТИЯ преди 10 години
РЕФОРМИТЕ И ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МОДЕЛ КОИТО БЯХА НАЛОЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕСНИ НАЧЕЛО С *** КОСТОВ ДОКАРАХА СТРАНАТА ДО ПЪЛНА КАТАСТРОФА . СЪЩИЯ ТОЗИ *** СЕГА ЩЕ ОБУЧАВА СТУДЕНТИТЕ...ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ !
6
27
 
40
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
Костов е Най-стойностният политик на България след 9.09. 1944гЗа сажаление мръсните червени пари не му позволиха да възроди държавата.Гадните медии като: ДНЕС.БГ-СЪЩО!!!
5
26
 
23
 
! Отговори
Посетител преди 10 години
Този господин дойде на власт, разпродаде всичко което струва от милион на горе... преразпределиха си парите и хоп .... се приказват, че имал някакви си 3-4 МИЛИАРДА ... питам се КАК ТАКА !?
4
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хаха, Костов винаги казва истини. И вън от парламента, пак се съобразяват с мнението му.Браво Костов! Държавник си.
3
2
 
29
 
! Отговори
ДАВИ Е ЧЕСТИТ ... преди 10 години
...НОВИЯ ЕТНОС ,НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА --ИЗЦЯЛО ОРИЕНТИРАН КЪМ ДПС/ дс И ДОГАН ЕФЕНДИ.ВОЛЕН -ИБРИКЧИ , МЪЛЧИ КАТО ДУПЕ И СЕ СПОТАЙВА ,КАТО БЪЛХА В ШЕЛВАРИ.....ЗЕР ЯКО МУ СЕ ПЛАЩА!КЪДЕ ШЕ ИЗПУСНЕ ЗАВАЛИЯТА ТАЯ МУФТА ....УТРЕ МОЖЕ И ДА НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА!СЕГА СА БРОЯТ ПАРЕТАТА.......ДОКАТО Е МЪТНА ВОДАТА И "балъка " ПРИИЖДА ОТ СИРИЯ!
2
36
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не пусна албанците,но изгони българите.
1
15
 
59
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Сега почнета да псувате човека който не пусна и един албанец на територията на България.