Прашки в царевични пръчици? Не, това е детско бельо!

Собственикът на фирмата се извини на разочарованите
Обновена: 15 окт 2013 18:12 | 15 окт 2013 18:11,
44
Прашки в царевични пръчици? Не, това е детско бельо!
Снимка: Impact Press Group

Казанлъшка фирма "подари" дамски прашки на 5-годишно момиченце от Хасково. Изненадата била скрита в пакет царевични пръчици, които майката купила на детето си от кварталния магазин.

Малката останала безкрайно разочарована, след като в опаковката със снакс не открила играчка, а бельо. Дамските прашки били размер M, а от етикета им ставало ясно, че са произведени в Китай.

За последния месец това е вторият случай, при който майка от Хасково намира дамски прашки в детски снакс.

Предишният е от края на септември, когато от същите пръчици "изскочиха" прашки, но с размер L.

Производител на царевичните пръчици е фирма от Казанлък. Собственикът й Тодор Тодоров обясни, че е наясно със случая и дори знае, че царевичните пръчици с бельото са от партида, произведена преди два месеца.

Мъжът обясни, че играчките, които се слагат в пакетите, се купуват на едро в чували. Сред играчките наистина имало опаковки с бельо, но според Тодоров то е детско.

"Съжалявам, че някои хора остават разочаровани. Постарал съм се да не се повтаря. Когато нещо не ви харесва и оставате разочаровани, зачерквате го и продължавате напред", коментира собственикът на фирмата - производител.

Той изрази съмнение, че медийният шум е дело на конкуренцията, тъй като количествата, които фирмата реализирала в Хасково, били много малки, а за последните два месеца три майки от Хасково и Димитровград му се обаждали с подобни оплаквания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: бельопрашкипуканки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
1
 
! Отговори
онуфри преди 10 години
това не е случайно,търговеца знае какви са горе долу "подаръците"в снакса,и *** слагат отдавна преди 10тина години точно за това изгоних един производител от обекта ми!
35
2
 
22
 
! Отговори
умник преди 10 години
Днес прашки, утре - вибратор
34
6
 
2
 
! Отговори
иво преди 10 години
До bolkaЕ ти какво искаш ? Мнодго добре знаеш , че у нас без съртен слуачай или за рушвет държавните проституции не работят - те са служители и служат ( разбирай слушкат ) почесвайки се между краката.
33
11
 
5
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Защо спят многобройните комисии и институции?Кой е одобрил и разрешил в опаковки с храна, и най-вече основно за малки деца, да се слагат разните там предмети?Нездравословни царевични пръчици, кой знае с какви добавки и химикали, че и на всичкото отгоре и с играчки, а се оказва и с ***!Но преди всичко са виновни родителите, че хранят децата си с такива ***. Каква ще е добавката е по-малкият проблем. Но храна с прибавени пластамасови или текстилни предмети в опаковката си е направо отврат!
32
11
 
4
 
! Отговори
ицо преди 10 години
ами и до края на живота си ще гризе само от тия ла*на които продава....*** с *** му!Извинил се бил,аре да ми го докарат за два дена в моето мазе да се извиняваме,а после аз ще го върна на пазара на царевични пръчици по мек и от Памук,по благ и от локум....Ей страшна простотия тази нашата държава бе,направо не мога да се събера в кожата си....
31
11
 
9
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Това е нашата реалност.*** *** управляващи бизнес,потъпкващи всякакви норми за доблест и човечност.Какво се чудите на децата ни после,погледнете с каква свинщина ги заливаме,Лиана по националната телевизия,разни ****али даващи мнение по нац.телевизия,голотия,реклами на дамски превръзки и телефони по 1000 лв,кръчми,ку*ви,наркотици(бело брат....много яко...),какво да произлезе,какво ПИТАМ?Сега ако съм на контролния орган в случая,този не само няма да е на пазара.....
30
5
 
3
 
! Отговори
wow преди 10 години
do kate moje da stigne bezvkusieto, poshlostta, bezklasieto v Chalga demokraciata, iskrenno sajaliavam decata koito rastat v podobna pomia..ama kvoto poseesh , tova i she pojanesh
29
3
 
10
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
ОТ ОЧИЛАТА МИ БИЛО................
28
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КИТАЙСКИ цип на турски дънки СПАСИЛИ 1 кифла от секс
27
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
жълтото отпред,кафявото отзад!
26
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая ако и се беше паднало дилдо, щеше да излъже детето, че няма играчка и да си трайка нахилена.
25
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е те какъв подарък очакват Ipаd последен модел ли .
24
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** *** - Република Мангалия *** на Европа!!!!! Държава пълна с ***, пенсионери, държевни служители нехаещи за нищо, офиси претъпкани с администрация, търгашчета , далаверка, сириици, измислени обществени поръчки, подкпупен съд, смешна милиция, дупки , майсторско каране в дупките, мутри, мутреси, чалтга мутреси, борци, анцузи, фермери с хамър и т.н. и т.н. и т.н. Да са живи и здрави наще сънародници зад граница коита си харчат паричките тук и подържат държавата ,че иначе ще фалира
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аман от шикерени драми, голям че*, паднали се праЖки и айде възмутени сме, но че си слагаме тия жълти ла*на в устата, не сме а?
22
5
 
33
 
! Отговори
Gosh преди 10 години
А те кво, яке ли искат да им се падне..
21
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие настина ли мислите, че нормална жена би обула такива фалшиви ***.Освен това прашките не са здравословни.
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега съм на 22 и когато бях на 12-13 често си купувах пръчки с награда и познайте какво ми се падна два пъти.А защо чак сега се раздухва за необичайните "награди".
19
7
 
44
 
! Отговори
Вили преди 10 години
Тази майка е сърдита, че размер М й е малък, другата се е обидила, защото L й е голям... Няма угодия.
18
5
 
31
 
! Отговори
нона преди 10 години
дебеланката сигурно не е влязла в прашките М... а иначе този снакс е по-опасен... ГМО, пестициди и прегоряло палмово масло:)
17
3
 
24
 
! Отговори
Петя преди 10 години
И на мен ми се паднаха веднъж прашки, но не се оплаквам. Вярно, не ми станаха и ги подарих на племенничката. Тя много им се зарадва.