127-и ден протест срещу правителството "Орешарски"

Недоволните искат референдум за неучастие на хора от ДС във властта
Обновена: 18 окт 2013 20:59 | 18 окт 2013 20:58, Елка Василева
73
127-и ден протест срещу правителството "Орешарски"
Снимка: архив, Булфото

На 127-ия ден от протеста недоволните от кабинета „Орешарски“ се надяват колкото се може повече хора да разбeрат за тяхното искане - да се направи референдум на тема дали да се забрани достъпът до класифицирана информация и участието в управлението на служители и агенти на бившата Държавна сигурност, предаде БНТ.

Част от протестиращите ще пътуват от град на град, за да разясняват целта на референдума и да привличат съмишленици. Те са категорични, че бившите служители на комунистическия репресивен апарат не трябва да заемат ръководни постове и въобще да бъдат във властта.

Надяват се да съберат нужните за провеждането на референдума поне 200 000 подписа, за да може да започне операция "Чисти ръце".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
АН преди 10 години
Не се ли уморихте да повтаряте едно и също и за това вашите коментарии приличат на развалена плоча.Трябва да се работи, а не да се "протестира" за щяло и не щяло .За това вашите протести са загубена кауза.
68
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само платени *** по форумите.Кат не сте учили ей това ще рпавите цял живот ***.Заради такива като вас на всякъде ни се смеят и сме на това деридже.България само БЕЗ протести ще се оправи така ли комунистки ***?
67
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунисти, стига писахте! Никой не се интересува от вас, шест ***, изкарващи си парите с драскане по форуми, от някаква смешна фирмичка в София.*** без морал!
66
4
 
5
 
! Отговори
Вас преди 10 години
Протестиращите казват "не" на действащата банда олигарси. Те искат всички да крадат, но по равно. Е, така беше преди 1990 г. за народа. Сега сме демократично развиваща се и бедстваща европейска членка.
65
2
 
7
 
! Отговори
мао дзе дун преди 10 години
СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТИЯ ОНАНИСТИ !
64
1
 
5
 
! Отговори
Lyudmil преди 10 години
Abe vie edva sabrahte hora za nadpisa :) Edna marshrutka hora nemoje da saberete :) Stiga ste tormozili horata!!!
63
2
 
6
 
! Отговори
антиква преди 10 години
Ами да си съберат нужното количество подписи за референдум, а не да скачат 20 човека с някаква тяхна приумица за деня. Иначе предполагам всички сме съгласни за ДС извън властта. Но така не става...
62
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Крайно време е да престанете да ни занимавате с тези безделници. Попитайте ги да отговорят дали са създали блага за 5 стотинки през последните 3-4 месеца ?.Попитайте ги дали изобщо през цялия си съзнателен живот са свършили "работа за 5 стотинки " ,за да имат претенции да определят дневния ред на държавата ?
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия протестъри вече не могат да си докарат и номера на обувките...
60
7
 
4
 
! Отговори
r преди 10 години
До junakЯ сподели, на тези ли да се дадешанс. Да ходиме с *** скоро. Я ми посочи българските имена , че нещо не вдявам тия от кой български край са.Джейхан Ибрямов ДПС (завършил кинезитерапия- дипломиран масажист) заместник-министър на инвестиционното проектиране- Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe- Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта- Хасан Адемов ДПС- министър на Трудa и социалната политика- Али Неджми Ниязи ДПС- заместник министър на отбраната- Юнал Тасим ДПС, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", е петият
59
3
 
7
 
! Отговори
4ingiz преди 10 години
Аве "59'-та ..кво значи "***'-да не са те ши*али та знаеш??Ако плачеш за бандитско банкерско милиционерско и крадливото ООД герб..ми то свърши- за радост на народа..и за рев на голотиквестите ***
58
3
 
1
 
! Отговори
amerikanecut преди 10 години
Respect za vsichki koito nespiratdaprotestirat ! No nai-ddobriat protest koito mojete da napravite e da kandidatsvate za viza za shtatite ostanaloto e qko;)
57
4
 
15
 
! Отговори
Алу по силно бре... преди 10 години
Доколкото дочувам некакви викове за оставка има...Може ли малко по-силно да викате бе смешници, че едвам ви чуваме... не ви ли хранят или зобта ви спреха *** и Будите....
56
8
 
15
 
! Отговори
Ефрейтора преди 10 години
*** за вас, костовистки и герберастки ***! САМО БСП!
55
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И как ще пътуват? Боко пари и за бензин ли им дава или пак ще разиграват цирка както онези дето уж ходиха пеш от софия до варна
54
13
 
22
 
! Отговори
ЛУД УМОРА НЕМА!!!!! преди 10 години
Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 1333 дена.....Ееееех как бързо минаха 127 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА.........И ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва....Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им....По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спиратЗа 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политик
53
11
 
12
 
! Отговори
junak преди 10 години
Реформатори, незвисими, зелени, бенбени - накрая всички се подмокрихте от кеф и възхищение, когато господаря ви се появи на протеста!!!! Жалка картинка!!!#ДАНСwithme is the same as #WeDanceForGROB!
52
9
 
12
 
! Отговори
junak преди 10 години
Щом приемате парите на говедата от ГРОБ, които ви плащат, чума да ви умори. Да ви секнат гласчетата, гръм да ви удари!!! Правителството няма да падне, защото България е зад него!!!
51
11
 
13
 
! Отговори
junak преди 10 години
Хем сте платени, хем сте ***, хем сте малко... разберете, че България подкрепя правителството и иска да види престъпниците от ГРОБ в затвора!!!
50
8
 
14
 
! Отговори
junak преди 10 години
България гласува и избра правителството на Орешарски.... като толкова искате промяна, гласувайте за господарите си от ГРОБ след 4 години, ако все още са на свобода, тези ***!!!