Недоволни чакаха Орешарски на лекция в УНСС, той не отиде

Часът бе проведен при друг лектор, а студентите бяха разочаровани
Обновена: 2 ное 2013 14:49 | 2 ное 2013 14:47, Петя Славова
317
Недоволни чакаха Орешарски на лекция в УНСС, той не отиде
Пламен Орешарски Снимка: Булфото

Премиерът Пламен Орешарски не отиде на лекция в УНСС. Часът бе проведен при друг лектор, съобщи БНТ.

Обяснението на преподавателката, която влезе в час, е било, че е настъпила промяна в разписанието и студентите са уведомени за това

Група студенти от УНСС и от Софийския университет се събраха тази сутрин пред залата, в която разбрали, че министър-председателят Пламен Орешарски се очаква да прочете лекция по финансов мениджмънт. Решили да изкажат исканията си към него лично.

Протестиращите останаха разочаровани, след като разбраха, че премиерът няма да дойде.

Увеличи се и броят на плакатите пред кабинета на премиера с искане за оставка. Междувременно окупацията в аудитория 2006 продължава денонощно.

Днес преподаватели, които подкрепят инициативата, изнасят лекции в окупираната зала. Има и студенти, които са на мнение, че окупацията не е най-добрият начин за протест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
И майките им да живеят и бабите и лелите и сестрите им да живеят ... на властта да живеят, че много му се е *** на тоя народ
62
0
 
0
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
Да живее Оришарски да живее герб да живее властта слава слава слава на сички депутати , вярваме в светлото бъдеще , ще построим нова демократична държава , правова, силна и благоденстваща страна , да живей властта ........ей не ми слагайте тази риза с дългите ръкави ....ей ей не искам пак инжекция по-добре от хапчетата .......да да жи.....ей ....вв....лл...ааааасттаа
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Хуйрешарски, защо се скри? А, *** ДЕ*БА СЕЛСКА? БЕГОМ МАРШ ЗА БОБОВ ДОЛ, *** ТИ НЬЕДНА!
60
2
 
11
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Горката кукла на конци, много е страхлива. *** и *** на хидроинженера!
59
2
 
13
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
А, проверихте ли в тоалетните ???
58
2
 
15
 
! Отговори
лошо... преди 10 години
E,как ще отиде,явно там няма ЗАДЕН ВХОД:)
57
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ss до АнонимнитеНе им задавай такива въпроси, то за платения *** е по-важно да крещи "Кой предложи Пеевски" отколкото "Кой открадна 1,5 млрд. от здравната каса", за него некакви 1,5 млрд са незначитела сума, а това че президента ни си купил вила в Халкидики с пари в брой си е направо в реда на нещата :))))Важното е да се вдига шум и да си налагат мнението, ама били попречили на други студенти, това не е важно, нали те ще си вземат парите ,ББ че им достави пиячка, кльопачка и амфетки :))
56
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 73Интересно как излизаше ББ сред хората :))) с 30 човека охрана и още 100-ина верни ГЕРБери по списък :)))) Още си спомням случая с откриването на зала Армеец, когато всички входни пропуски бяха раздадавани от Цецо и приближените, да не би случайно някой недоволен да вземе да го освирка :)))Тоя поне не троши държавна пара с глупави ПР акции, а тия студенти са *** защото с действията си са попречили на други да научат нещо полезно и то от финансит, който е признат в цяла Европа
55
10
 
5
 
! Отговори
ss до Анонимните преди 10 години
Къде бяхте през последните 2-3 години? Орешарски ли е приел таз годишния бюджет? Орешарски ли беше премиер преди 1 година когато бежанците тръгнаха ? Орешарски ли изтегли пари от НЗОК да покрие текущи нужди? Орешарски ли подписа договорите за зелената енергия? Майка ви да е "жива и здрава" *** нещастни !
54
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орешарски с всеки изминал ден става все повече презиран, и когато го изритаме всички заедно, ще бъде най-жалкия премиер на България за всички времена!Жалка, картинка си Орешарски...жалка и смешна.За съжаление всичките твои неудачи са за сметка на народа!Подавай си оставката незабавно кукло на конци!Смешен подлизурко и страхливец!
53
2
 
5
 
! Отговори
Ристе преди 10 години
Хвала на Орешарски , ГОЛЕМ МЪЖ и ПОЛИТИК.Нова конституция со стариот ЧЛЕН ПЪРВИ ке оправят България...НРБ...
52
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орешарски (не пиша г-н защото не сте такъв) ти очи имаш ли бре? То бива безочие бива ама като твоето го няма никъде. Кажи какво става с кризата, как ще се справите с бежанците (вече взеха да ни колят и да искат земите ни), зимата идва, нещо бюджета не ви излиза, лекарите ще лекуват на 80%, студентите и те ви казват да си ходите ти ми плещиш глупости и се изнасяш през задните входове като някакъв мишок. Млада мома ли си, дърта баба ли си че да те е страх не зная или вече си разтурил седянката. Бойко Борисов може да го наричате Тиква, Тиквун, Пожарникар и т.н. но поне излизаше пред хората и разг
51
8
 
3
 
! Отговори
моралист преди 10 години
А за това ще получи ли заплата?А може би работи на принципа:Моето си е мое,чуждото общо.
50
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами как да отиде на лекцията, като вратите на тоалетните са били залостени. Откъде да мине лектора-експерт.
49
22
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Днес е голяма задушница и трябва да е на гробища а не при герберунгелите!!!!!
48
15
 
23
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Страхливец!
47
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този ******т - много му гилаТ връзката и дългия клюн!
46
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Н А Т Е М А !Комуно-соц.мутрата Р. Овчаров ни заложи на Париба...*))) Комуно-соц.черепа Орешарски ни заложи на Газпром.За 4 месеца Орешарски направи рекорд по вземане на заеми....А кой ще връща тези заеми?! НАРОДААААА! Това ми звучи като:А какво ще правят бедните? ...Да го духааат!
45
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kомунисти , турци ,aтакисти и бандити стрижат яко овчия ни народ на СУХО и ни набутат в такова путинско блато, че никой нормален инвеститор няма да погледне към територията ни...ОСТАВКА!
44
30
 
22
 
! Отговори
новият евтин начин преди 10 години
Окупацията на СУ е новият евтин начин за самозадоволяване на духовно бедните и на бавноразвиващите се!