Комисията за проверка на имуществото на Бисеров се събира утре

В нея ще участват юристи и икономисти
8
Комисията за проверка на имуществото на Бисеров се събира утре
Христо Бисеров. Снимка: архив, БулФото

За първи път утре ще се срещнат юристи и икономисти, които съставляват смесената комисия, която да установи как, при какви обстоятелства и колко законни са потоците от средства, придобити от Христо Бисеров.

“По всеки един случай работи един юрист и един икономист - за 10 години назад какви данъци са платени, какви екскурзии в чужбина са направени, придобито имущество, платени сметки", обясни председателят на Комисията за конфискуване на незаконно придобито имущество Пламен Георгиев пред БНР.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, Христо Бисеров и доведеният му син Ивайло Главинков вече са официални клиенти на прокуратурата, след като двамата получиха обвинение и бяха пуснати на свобода, но срещу парична гаранция.

Бившият зам.-председател на парламента бе пуснат под парична гаранция от 25 000 лева, същите пари поиска обвинението, за да пусне и доведения му син. Наложена им е забрана да напускат пределите на страната.

Почти 12 млн. лева е отнела Комисията за конфискуване на незаконно придобито имущество от началото на годината досега.

"Имаме много работа, дано един ден да не е така", заяви Георгиев и допълни, че ако в някоя от следващите години комисията не отнеме нито лев, това ще означава, че не се вършат престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
сила преди 10 години
Парите явно са от ДПС иначе кой българин ще иде в турската партия.Там са парите и Меди Доганов ги разпределя.Колкото повече българи има в нея толкова повече ще е определят за НЕ етническа.
6
1
 
6
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Егати цирка, който предстои да гледаме!!! Абе кви комисии бе, кви 5 лева! Тоя мегамошеник трябваше вече да е в затвора, а те тепърва комисии ще правят! Тия комисии няма да заседават редовно, защото все някой ще бъде в болничен отпуск и няма да са в пълен състав и кой знае какви други неща ще измислят, така ще минат месеци, години и накрая покрай новите събития които ще се случат в държавата вече никой няма да го интересува за Бисеров, който ще замине в чужбина и ще си папка откраднатите милионч
5
1
 
11
 
! Отговори
ганчо преди 10 години
от всичко гледат да краднат братче,сега пък комисийка щяла да разследва,раследването ще продължи една година минимум,и тея една годинка ще вземат по 2-3 хилядарки всеки месец,това се вика находчивост,затова след 1 януари кой на където види от Терминал 2,да останат само *** и сийриците тука....
4
2
 
9
 
! Отговори
Загрижен преди 10 години
Защо така, не се говори за спряните ВЕЧЕ еврофондове?#ЗАЩОБЕ?
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бисеров е млад меринджей.
2
4
 
8
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
абе преди две години от Швейцария дадоха два диска на Красимир Стефано и надянков със политииц, които не са си били плащали данъциет и са укривали парите...тия два диска странно се потулиха...също какот и разследването срещу Цецо шестакаКрасимир Стефанов го потули.Също какот и срещу офшорикет наБойко го потули...и накрая - стаан депутат - въобещ има за досат неща да отговоря Красимир Стефанов, бившият шеф наНАП - един голям бандит се оказ той.
1
6
 
21
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Щом в телевизията на Доган и Цв. Василев се дава думата на хора, свързани с наркотици, проституция и кражба на коли , някои от които бяха вкарани в арестите от Цветанов , няма смисъл от коментари !Разбираемо е защо Д. Пеевски мълчи за Йосич и излива помия срещу Цветанов !?Кой в държавата разпределя порциите от мръсните пари от наркотици и проституция ? Неудобен въпрос, нали , на който Д. Пеевски отново няма да отговори ?Този някой НЕ е Цветанов !