Борисов претърпя спешна операция на коляното

Причината е скъсан менискус
19 ное 2013 18:49,
98
Борисов претърпя спешна операция на коляното
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов претърпя спешна операция на коляното поради скъсан менискус с дислокация в „Софиямед”, съобщиха от лечебното заведение. Операцията е успешна. Интервенцията е извършена от завеждащия клиниката по артроскопска травматология в болницата доц. д-р Антони Георгиев и е продължила 1 час и 10 мин.

Предстои да бъде назначена индивидуална програма за рехабилитация, включваща предимно кинезитерапевтични занимания.

„При подобен тип интервенции, при които менискусът не се отстранява, а се запазва чрез зашиване, възстановяването до нормални, включително и спортни натоварвания е от 3 до 4 месеца“, допълва доц. Георгиев.

Борисов има проблеми с коляното от седмици. Въпреки това в събота той изигра приблизително 30 минути с отбора си „Витоша” Бистрица при победата на Бистришките тигри над „Локомотив” Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66"КРЪШКАЧ бягащ от национална отговорност."---Абсолютно сте прав. Но има и друга причина; Симеон II не го е поканил на рожденния си ден, за да не го излага пред аристократичните си гости от Европа. Боко Тиквата пък, за да не излезе, че е пренебрегнат, влиза "спешно" в болница и така да измие срама.
84
0
 
1
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
До 89: Аристократе, "поклонение" се отнася за покойник! Нещо не се връзва с твоето "да е жив и здрав"! :-P
83
3
 
2
 
! Отговори
Аристократ преди 10 години
Да е жив и здрав да ръководи тая скапана държаш па и народ още най малко сто години!Поклонение пред него бе завистници!
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тея пък Локо Пл. ми паднаха в очите,*** продажните к..ви.*** от Бистрица да ги бият,*** долни.
81
1
 
3
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
Футболният небосклон помръкна! Една от най-ярките му звезди угасна! Гилдията е потопена в скръб от преждевременно застигналата ги трагедия! КЪДЕ СИ БИСТРИШКИ ТИГРЕ ОТ БАНКЯ! ВЪРНИ СЕ!!! НЕ МОЖЕМ БЕЗ ТЕБЕЕЕЕЕ ЪХ, ЪХ, , ЪХ!!!!!!!!!!!!!!!
80
0
 
4
 
! Отговори
Стресът преди 10 години
Стресовете, които г-н Борисов получава започнаха да се отразяват на физическото му здраве. Нервната система е оснония регулатор на всички процеси в организма. А при него, тя започва да блокира отвреме навреме. Това е първият признак и ако той не обърне внимание, ще последва нов срив. Най-добрият съвет към него е да се отегли от политиката и да си гледа здравето. Още повече, че навлиза в Критичните над 50 години, където защитата на организма спада.
79
1
 
4
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
На Тиквеника му е необходима мозъчна операция за присаждане на интелект...който доказано му липсва !
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То на тоя мозъка му е в коляното, за тва ше го оперират там! С тея килограми да се напъва на дърти години, да прави нешо дето не може ...ми нормално да се прецака, да вземе да отслабне малко ... ама може ли , кой ше оди по банкети-уж партийни сбирки!
77
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 години
не коляното а главата е за операция на бб
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
spoko narode, Sreten Jusi4 i operiran ste go izkleca, predstavete si kak bai Sreten go e nagazil i mu e pusnal edin zvot vientamci kasouici i Budkata pla4ka pla4ka sled seka kasa vietkongska pistuliapla4ka zastoto s bavni kra4ki mu se priblijava Sumista a tia pi4ove kosti trosatai da e harlia 4e da posrestnem Koleda s mliana tikva stapkana
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко все се разболяв като трябва да отговаря на въпроси.
74
0
 
5
 
! Отговори
777 преди 10 години
а стига ве това ли е новина има къде по важни новини от тая егати сайта
73
1
 
5
 
! Отговори
444 преди 10 години
ЕХ, ТИГРЕ , ТИГРЕ ВЕЧЕ НА ВСЯКЪДЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли ден в който НЯМА да ни облъчвате с грозната мутра на този Шарден Банкянски.Дедо ти ритАл топка е "едно момче" - митничарче и се секнАл.ОТВРАТ!
71
1
 
8
 
! Отговори
изтрезнял преди 10 години
ХА,И ТУК ТОП НОВИНА.ВЛЯЗЪЛ В БОЛНИЦА ДИВИЯТ КАРАТИСТ СЪС ЗАПЕК.В 8:00 щЕ МУ ПРАВЯТ КЛИЗМА.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ С ВИДЕО.Да ви е..а в тъпите ***.
70
2
 
14
 
! Отговори
Тъпанар преди 10 години
Това ли е най-важното за изнемогващия български народ? Да ни натрапвате постоянно к'во става с ТОЯ, който доведе народа и страната ни до това положение!Журналисти, ЗАСРАМЕТЕ СЕ !
69
1
 
17
 
! Отговори
ГЕРБерче преди 10 години
Бате Бойко, по-бързо оздравявай, не можем без теб .Искаме забавни речи, за луната, за пържолата, за багера, за телетата и студентите, за пенсионерите, дето щели да теглят кредит 10 000 лв. за саниране на блока .Европейците и те чакат, викат :"-Де Го това дебелото момче, дето преборило, цялата българска мафия ?"
68
3
 
13
 
! Отговори
Е браво. преди 10 години
"Въпреки това в събота той изигра приблизително 30 минути с отбора си Витоша Бистрица"Въпреки, че никой не му искаше оставката и властта, той реши, че ще го "картотекират" за още един мандат, но ... разтегна менискус. А сега направо го е скъсал. Страшна новина, чак мен ме заболя. Значи 4 месеца ще сме пред Фейса и ще замърсяваме Интернет пространството с " мъдри идеи", планове и закани. Амин !
67
16
 
10
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Сваляй гипса и ставай отново премиер братле, заслужаваш го!
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Норвежката спяща красавица претърпя операция на коляното, Божинов се раздели във Свирколета, нещо друго?