Джеймс Пардю се срещнал с Ранобудните на частна визита

Марси Рийс: Той е пълноправен гражданин
Обновена: 19 ное 2013 11:01 | 19 ное 2013 10:55, Екип на Bulgaria On Air
62
Джеймс Пардю се срещнал с Ранобудните на частна визита
Снимка: Bulgaria On Air

Бившият посланик на САЩ Джеймс Пардю е бил на частно посещение в Българи и се е срещнал с протестиращите студенти от Софийския университет „Свети Климент Охридски“. Това заяви пред журналисти настоящият послник на САЩ Марси Рийс.

По думите й той е пълноправен гражданин и може да прави, каквото пожелае.

Рийс коментира и протестите у нас.  Според нея България има светло бъдеще. "Подкрепям хората да говорят един с друг за наистина сериозните проблеми, които се отнасят за страната", каза посланик Марси Рийс.

На журналистическия коментар, че страната в момента е разделена, Рийс отговори, "че това е добра причина за диалог“.

Посланикът на САЩ в България Н.Пр. Марси Рийс посети 17 СОУ „Дамян Груев“ в София и беше гост на един учебен час в 17 СОУ, по време на който децата имаха възможност да й задават лично въпроси. Посещението на Н. Пр. Марси Рийс в столичното школо е част от инициативата „Седмица на Заедно в час“, в рамките на която изявени личности влизат за един учебен час в класни стаи и разговарят с учениците.

Вижте какво още каза тя:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Ах! преди 10 години
Трогателно направо, желязната Марси като ощипана мома нямаща нищо общо с Пръдлю. Тя направо няма, ама никакво отношение към посещението му при студентите. Кариерата на "благородното гуано" Пръдлю нещо не върви в последно време. В Румъния са на път да изгонят шистаджиите му от Шеврон, сега студентите май са го отпърдяли. Браво на децата.
48
0
 
7
 
! Отговори
Приятел преди 10 години
Познаваме се с Пърдю още от 1985 година, Тогава той бе главният организатор и стимулатор на участниците български мюсюлмани в ,,голямата екскурзия,, в ,,майка ТУРЦИЯ,, И ЛИЧНО ТОЙ ГИ ИЗПРАЩАШЕ АТТАТЪК БРАЗДАТА В КАПИТАН АОНДРЕЕВО, От тогава помня ,,големият му среден пръст,,който той тогава показа на нас журналистите и на БЪЛГАРИЯ, когато го запитахме като какъв изпраща изселниците в Турция ,Здравей,
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, поне всички разбраха кой поръчва музиката... И барабаните :-)
46
0
 
2
 
! Отговори
666 преди 10 години
Тоя дърт прухал още ли не е гушнал букета?
45
0
 
6
 
! Отговори
Златен лъв преди 10 години
А мен щяха ли да ме пуснат на частно посещение? Ами преподавателите, които не са протестъри?Значи българските учени не могат да влязат в собствения си български университет, а Пърдю Американски може. Де гиди сопа!Ама Американския в Благоевград не го затвориха, нали? Само българското образование могат да разсипват, те ще си загубят студентите, таксите, престижа, изгодата, влиянието.Още ви помня, американци, как летяхте над главите ни да бомбардирате Сърбия по Великден, внимавайте, има Господ.
44
5
 
3
 
! Отговори
Бургбург19 преди 10 години
:( " Имаше намеса на външни сили при окупацията на СУ "Св. Климент Охридски", макар и негласна, макар и задкулисна, но имаше. Това каза днес на пресконференция ректорът на СУ проф. Иван Илчев..... " :(Червеното КГБ -ДС *** Иван Илчев , син на Червеното БКП - КГБ -ДС *** и министър на "просветата" при комунизма Илчо Димитров ! :(Ха кажете каква култура , каква история , каква просвета и каква наука са творили Червените *** , баща и син Илчеви - Димитрови ? :(Вижте кой учи децата на България ! :(Чудно ли е , че България е на този хал ? ! :(:(
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мръсни американски гадини.Където американски дипломат ( бивш или настоящ) е стъпил там разбирателство не е имало и няма да има. Водещи принципи на американската политика са "Разделяй и владей" и "Морков и тояга".Няма да се учудя, ако някой от лицата на окупацията, противно мякащи провинциалистчета между другото, получат стипендии за следване отвъд океана.
42
2
 
9
 
! Отговори
Димитър Димитров преди 10 години
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!Този Пръдльо, трябва да го арестуват......
41
9
 
1
 
! Отговори
KLINGON преди 10 години
i da ne zabraviteJAMES E PICH !!!
40
3
 
1
 
! Отговори
KLINGON преди 10 години
ei troloveee, hodete si vzemete stotinkite ot gospodarite vi che skoro shte padnat :)OSTAVKA! i te taka te :)
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО 44С НАЙ -ГОЛЯМАТА ПРЕСТЪПНОСТ! С НАЙ-МНОГОТО *** КАТО ТЕБЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марси, когато стана премиер( скоро), ще те поканя на една романтична вечеря и на закуската ще ти подаря много червени рози! После ще плача на летището след излитащия ти самолет от БЛАГОДАРНОСТ, че ми помогна да взема властта...!Завинаги твой- Адолфо Гитлеро.
37
1
 
18
 
! Отговори
независим преди 10 години
Това , че е пълноправен гражданин-да. Че някои неща може да си прави , ксакто си поиска. И НА ТОВА-ДА.Ама в САЩ.И дали един българин в САЩ , може да си прави , каквото с пожелае или с първият полет към пристигащи пътници на ТЕРМИНАЛ 2
36
2
 
17
 
! Отговори
поп преди 10 години
До РАДАко нее Русия ,от къде ,ще получаваш газ?може би очакваш от Америка с туби!!!!
35
3
 
25
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Губернаторът посети младите индиански вождове, с малко долари и огнена вода. Обсъдени бяха бъдещето на бедните индианци, както и изграждането на резервати за тях. Индианското злато отдавна бе присвоено на концесия.
34
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдаааа, историята винаги се повтаря. Навремето студентите получиха американски стипендии, сега същата се очертава. Е то бе предвидени. Какви раннобудковци са това като излязоха няколко месеца след общите протести. Много жалко, но образованието вече е такова, оттам и псевдо революционерите. Време е кап. Петко да развее черното знаме. Това е края на тъжната приказка България.
33
6
 
33
 
! Отговори
Money for Nothing преди 10 години
Аз също като Пардю, когато плащам за нещо , обичам да проверявам текущо качеството на работата. Така, че Пардю просто е наминал да види как точно се харчат американските пари.Както пее една американска група "Money for nothing and chicks for free!" "Ранобудните" би трябвало да са достатъчно интелигентни за да знаят какъв е смисъла на тази фраза.
32
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Янките изклаха 2000 души в Колумбия само заради една стачка срещу Юнайтед Фрут (бананите Чикита). Заради проклетия шистов газ и крадливия Шеврон един Пардю в България е достатъчен и ние ще се изколим помежду си.
31
6
 
25
 
! Отговори
Эвгениj преди 10 години
Американчето е ходил в университета да занесе храна и пари на ,,децата'' и да уговори кой, какъв пост ще получи при евентуален успех на акцията.
30
12
 
7
 
! Отговори
РАД преди 10 години
До Анонимендо 34Честно казано не виждам да съм те нарекъл "пролетариат".Казах "това е далеч от речника и реториката на пролетариата" :) Ако си се познал в думите ми обаче, проблемът си е твой. Вижда се кой колко ограничен е ;)