ЗАД Армеец с приз в „Застраховател на годината 2013”

Компанията е с най-добри продукти в автомобилното застраховане
Обновена: 27 ное 2013 16:19 | 27 ное 2013 16:19, Петя Славова
6
ЗАД Армеец с приз в „Застраховател на годината 2013”
Снимка: Армеец

ЗАД Армеец бе отличен като застраховател с най-добри продукти в автомобилното застраховане в конкурса „Застраховател на годината”, организиран за трета поредна година от Българската асоциация на застрахователните брокери с партньорството на Българската асоциация на пострадали при катастрофи

Наградите бяха връчени на 26 ноември 2013 г. на тържествена церемония в хотел Шератон, София. Гласуването премина при огромен интерес - над 10 000 души са изразили своя вот на специалния сайт за конкурса.

„Застраховател на годината 2013” се проведе в четири категории – за най-добри продукти в автомобилното, имущественото застраховане, животозастраховането и за най-коректен застраховател при изплащане на на застрахователни обезщетения.

Наградата на ЗАД Армеец получи г-н Пламен Симеонов - директор Автомобилно застраховане в компанията. Тя е признание за добрите конкурентни условия на нейните продукти и качественото обслужване, предоставяно на клиентите.

На официалната церемония присъстваха над 200 представители от застрахователните дружества в страната, застрахователни брокери, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, от ръководството на Комисията за застрахователен надзор, Асоциацията на българските застрахователи, Националното бюро на българските автомобилни застрахователи, Гаранционния Фонд, Съюза на застрахователните агенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
наско преди 10 години
Поздравлявам Ви бъдете все така най добрите!
5
0
 
2
 
! Отговори
Малин преди 10 години
Браво,наистина коректни ,има какво да се желае още ,но са тръгнали в правилната посока.Успех.
4
0
 
2
 
! Отговори
Сия Маркова преди 10 години
Поздравления! Заслужена награда. Винаги ще има такива, които да оспорват всяко добро постижение-има хора които се хранят от това, но професионализма не се спира пред думи. Кучетата си лаят, керванът си върви!
3
0
 
5
 
! Отговори
Красимир Апостолов преди 10 години
До TAXIИ как прецени, че са най-некоректния застраховател? Просто не те кефят или трябва да напишеш нещо за бройката? Съмнявам се да си им бил клиент, защото ако беше нямаше да имаш очи да напишеш подобна глупост, дори и по заръка. "Армеец" са едни от малкото коректни застрахователи на българския пазар и наистина си заслужават приза. Единствените, които ми изплатиха всичко по договора и не ме мотаха с месеци и години, за разлика от други, които смятам да стигнем до съда.
2
5
 
3
 
! Отговори
принудено застрахова преди 10 години
Абе тия богати пирамидални структури и узаконено забогатели рекетьори, които само се чудят какви задължителни застраховки да измислят за да могат да прибират все повече пари от народа под претекст, че са много загрижени за живота или колите на хората, освен за скъпа реклама и подобряване на собственото си паразитно благосъстояние, с какво друго са допринесли за общото икономическо развитие и растеж на страната за да им се прави толкова шумен ПР и организира бляскава тържествена церемония в хотел Шератон
1
9
 
4
 
! Отговори
TAXI преди 10 години
Как може най некоректния застраховател Армееец *** да бъде на първо място! Е да тоТИМ си има Държава...... Десет хиляди цирия да им излязат на гласувалите за *** !!!!!!!!