Комисия проверява имуществото на Цветанов

Причината е едно от обвиненията на депутата
Обновена: 9 дек 2013 22:48 | 9 дек 2013 22:45,
50
Комисия проверява имуществото на Цветанов
Цветан Цветанов Снимка: архив Булфото

Комисията за отнемане на  незаконно придобито имущество проверява зам.-председателя на ГЕРБ, депутат и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов. Комисията ще проверява имуществото на Цветанов от последните десет години. Причината е последното обвинение на бившия вътрешен министър – за длъжностно присвояване.

Той е обвинен, че е ощетил бюджета на вътрешното ведомство с 50 000 лева в полза ва друго лице.

Ако бъде открито несъответствие между стандарта му на живот и декларираното, той трябва да предостави документи за произхода на доходите. Това, че Цветанов не присвоил въпросните 50 000 лв.,за които е обвинен, а само е съдействала на друго лице да ги вземе, не е пречка да бъде проучено имотното му състояние, поясни председателят на комисията Пламен Георгиев, цитиран от БНТ.

В момента Комисията проверява обвинения за пране на пари Христо Бисеров и Богомил Манчев, разследван за присвояване по договора за АЕЦ "Белене".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с тези комисии за да отвличате вниманието на обикновени страдащ човек.Олегарсите си плетат кошницата а ние страдаме.Никой не каза за Златанова /правосъдния м-р/ че е декларирала 3 ап в София, 1 в Кюстендил 4 магазина в София едно место във ВТ ЗА НАД 56000 автомобил КИА. Всичко било оценено за над 1,5 милиона / тя работи за заблуда с оценки преди деноминацията/.....
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато Орешарски стана председател декларирав сметната палата,че има 170 пхиледи евро във влог а в декларацията за 2012 само 33 хил. в депозит без да посочва евро На коя декларация да вярваме.От28.06.13 от в-к 24 ч -онлайн Цацаров наследява през 2012 г три имота в Пловдив и един в с Песнопой и банков влог над 250,000 ?
44
1
 
2
 
! Отговори
Пари на вятъра преди 10 години
Чуят ли името Цветанов и се усират от страх и гея и бея и лудия. До тук от проверките срещу него разбрахме че много са лъгали и гея и бея и лудия. След всички проверки ще останат само червени *** за замитане а парите за тях ще плащаме ние на червената мафия.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се проверят апартаментите на братчето на станишев,те са стотици. Поредния червено кафяв фарс!
42
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Преди няколко месеца, НАП откри, че едно лице притежава 32 апартамента, а друго 27. Това станало защото цялата информация в НАП била свързана в единна информационна система, а въпросните лица до този момент декларирали всичките си апартаменти като единствено жилище! Никой повече не отвори дума за тези хора, не ги провериха и не изнесоха информация, а Цветанов с пикливите 6 апартамента вече година го разнасят из медиите!
41
0
 
3
 
! Отговори
Банкеръ преди 10 години
Господа не е нужна никаква комисия,заплатата на всички роднини на Цветанов взети заедно за 10 години е под 500 хиляди лева,да са похарчили половината,другото евентуално са спестили.Проблемът е,че е купувал апартаменти на цени ощетяващи общината,но продавача може да му ги продаде и по 1000 лева нали.На мен ми взеха за прехвърляне на имот 1120 лева общинска такса и това за данъчна оценка 39 000 лева.Такива плащания предстоят на всеки,дето наследява нещо от родителите си,това е абсурд.
40
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 10 години
Нищичко от това което се случва не сте разбрали.Цялата уж правораздавателна система се е изправила срещу цветанов.Не съм му фен, но той единствен се изправи срещу най-голямата мафия в тази държава-корумпирания съд и мафиотизираната прокуратура. Как ще реагирате, ако ви се случи това което се случи на Лечков - 10 г. го съдиха по 8 дела за присвояване, а се оказа че е напълно невинен. Побъркаха човека, живота му отровиха, умишлено , подло и безнаказано. А колко народна пара отиде на халост...
39
0
 
1
 
! Отговори
Kennedy преди 10 години
До ремзиНе ми беше до смях,но ти изби рибата.ХАХАХАХАХАХ
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пак ли всичко крадено от тоя ще е на името на тъста му.ми да ги вкарат и двамата в затвора тогава.
37
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Нищо няма да открият поради една проста причина ,,крадеца вика дръжте крадеца."
36
7
 
16
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 10 години
*** ОТВРАТИТЕЛНА КОРУМПИРАНА ПРЕСТЪПНА ГАД! КРАДЕШЕ, ПОДСЛУШВАШЕ ВСЕКИ И МАЧКАШЕ КОГОТО СИ ИСКА! ТОЯ *** ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА ЗА БЕЗКРАЙНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
35
8
 
5
 
! Отговори
Прах в очите преди 10 години
Един и същи го нищтят от години с малкото апартаменти Явно е идинственият кайто НЕ е крал. Защо непроверявят "великите настоящи българи"- бисеровци, диамантенци със сарай по целият свят, с острови и самолети, с милиони присвоени/откраднати.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
are be oti pa sa Cecko, kogato toi ne e proizvejdal amphetamin, nelagalni cigari i trguval s embargova nafta be?4e nas Cecko ima osobenna glava i sporni koli4estva mozak v neia - tva nema samnenie- ama da go razsledvat bez da zarfat onia sas skasnia mozak ili mnuskus piuskus pa dali nebese kus-kus
33
1
 
5
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Шпек СаламНе знам за и срещу кого играеше Виденов, но тогава от източване на банките и на държавните предприятия са изнесени от България 300 милиарда долара.В резултат всички спестявания на българите станаха нищо, включително и социални и пенсионни фондове, а предприятията заедно с дълговете станаха с отрицателна цена.Сега следва същото, вече си го поръчахме!
32
4
 
9
 
! Отговори
Кво да му разследват преди 10 години
след като от 100 км се вижда, че само с последните два апартамента ЦвъЦвъ е направил супердалавера?!През 2008-*** ЦвъЦвъ е купил два нови многостайни апартамента с гаражи на най-скъпата улица, в най-скъпия квартал в България и е платил за тях цената на две панелни гарсониери в Обеля!Търговската отстъпка, която е получил ЦвъЦвъ, е между 5 и 10 пъти по-ниска цена от реалната!Строителят който е продал апартаментите на ЦвъЦвъ е виден бизнесмен от... ДПС. Сега светна ли ви малко?
31
2
 
11
 
! Отговори
до Кой,Кой? преди 10 години
А защо да не ровят при ГЕРБ, преди да е изтекла давността, Костов ли беше на власт досега? Защо когато започнат проверки срещу ГЕРБ, всички в хор заквичават? Защо ГЕРБ като беше на власт не разследваха никой от изброените от теб?
30
6
 
9
 
! Отговори
avenir преди 10 години
Защо само за 10 години?Проверете го за последните 100 години, конфискувайте нощното цукало на баба му! И сакън да не сте пипнали Бисеров, или Манчев, те си плащат, да не пипнете Черепа, или Станишев, те са абонирани за нашите пари, да не сте пипнали дългия инкасатор, той е наше момче, сакън не пипайте Доган, че ще провалим целия преход.И умната!
29
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Трябва чуждестрани власти да разследват тези мошеници и да ги натика в затвора,иначе както винаги няма да открият нищо,защото самите те са замесени в тези корупциони схеми.
28
2
 
11
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Направо да конфискуват! Пощипвал е и той тук-таме!
27
1
 
6
 
! Отговори
Шпек Салам преди 10 години
До УоуоГрешиш бро... Виденов играеше за България срещу США и Раша... за което платихме всички, а шепа г....верени се нагушиха... Тези днес са по-умни и играят за себе си И США И Раша... дали всички ще платим... вероятно под някаква форма да, но в никакъв случай, както през 97... нали се сещаш за преклонената главичка и сабята... радвай се, че си ситизън на юрапа, че дефакто България от много време е само територия... с прогресивно нарастващ брой *** и чалгари... :(