Честита Нова 2014 година!

Екипът на Dnes.bg ви желае здраве, щастие и много късмет
Обновена: 1 яну 2014 12:16 | 1 яну 2014 00:00, Екип на Dnes.bg
175
Честита Нова 2014 година!
Снимка: Reuters

Ето я – и тя дойде! Новата 2014 година влезе в домовете ни с наздравици, пожелания и весели софри. И, дай Боже, да бъде все такава – здрава, празнична и пивка.

В този празничен момент екипът на Dnes.bg ви пожелава през цялата година да бъдете здрави, игриви и щастливи. Да ви слушат децата, че и жената (мъжът разбира се – също). Да смените с чисто нова колата, а шефът да ви дари с по-висока заплата.

Мили бъдете, питка замесете и тъщата/свекървата си с нея нахранете. А след това фиш си пуснете и от тотото шестица спечелете. Махмурлукът бързо да минава, а късметът цялата година да не ви оставя.

А накрая без рима ще ви пожелаем винаги да бъдете себе си, да не се предавате пред трудностите и да отстоявате докрай позициите си.

И понеже годината е Олимпийска, ще пожелаем на нашите спортисти и 2-3 медала от игрите в Сочи. Защото тяхната радост ще бъде наша гордост.

А сега шампанско в чашите сипете и наздраве кажете! За много години!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: нова годинаЧНГ 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
10
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Честита нова 2014 година българи, напийте се добре и тази вечер, защото ни очаква още една трудна година, без пари, с ниски заплати, с обещания и с какво ли още не(отрицателно разбира се). Както винаги, всеки сам ще трябва да се спасява в джунглата (държавата), силните ще оцелеем, но до кога ще са тези сили, борещи се с вятърни мелници. Лека нощ и се надявайте, че опиянението от домашната ракия и евтините наркотици няма да ви напусне скоро. Краля умря , да живее Мангалия
30
4
 
10
 
! Отговори
вещица преди 10 години
Честита Нова Година!Бъдете живи,здрави и много щастливи!Наздраве!
29
2
 
8
 
! Отговори
dnes.бг преди 10 години
и дано по-скоро си смените вашия безценен правец с модерен сървър. Стига с тези глупости като максимален пост - 500 символа. Ако не сте чули да Ви кажа. Правец умря, а 100 GB са 30 лева. трябваха ви 2 години, за да поправите грешката с капчата под андроид смартфони. Колко ще чакаме за тази промяна? 10 години ли?
28
10
 
11
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
До 55Пропусна да осъдиш комунистите и за Ледниковата епоха убила динозаврите. :)Те са виновни и за Глобалното затопляне. :)България е член на НАТО вече 10 години !България е член на ЕС вече над 7 години !Докога ще се оправдавате с комунистите ?
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честита нова година и да сме живи и здрави докато не умреме
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честита Нова Година, братя! Бъдете здрави, по-усмихнати и се подкрепяйте ВИНАГИ, защото без единен народ, няма държава!!!
25
3
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 10 години
Честита Нова година и на екипа! Да сте живи и здрави и много щастливи!
24
3
 
7
 
! Отговори
Нашата маса преди 10 години
Нашата маса вика на вашата маса шише шотландска ракия по случай ЧНГ 2014
23
12
 
9
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
до 31Николина Чакърдъкова и Боби Шапков бяха невероятни. Изпяха много хубави български песни от македонския край. Вдигнаха хората и ги накараха да се хванат на хоро след скучното начало на концерта.Само няколко *** с транспарант, на който пишеше "ОСТАВКА" стояха като пънове и не играха.Какво да се прави ... Докато нормалните хора празнуват, други заработват надница като протестиращи дори на Нова година. :)
22
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честита нова година на всички българи , честита и на вас червени ****ерунгели.
21
2
 
13
 
! Отговори
Деяник преди 10 години
Тея МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ !!!... От 1 час не мога да пратя sms, а са ме таксували за 10 неуспешни опита!!!
20
21
 
19
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
Честита Нова Година, българи !Дано през 2014-та България се отърве от колониалното робство и се върне при традиционните си приятели и съюзници руснаците !Само така нашият народ ще се спаси от изчезване. Само така имаме бъдеще !Само с братска Русия и Владимир Путин можем да спрем наложената ни насила дебългаризация на нацията. Да кажем СТОП на *** и ислямизацията на Майка България !!!Да заживеем като бели хора, каквито винаги сме били ние българите.Амин !
19
3
 
15
 
! Отговори
клео преди 10 години
Ч Н Г 2014 Да бъде весела и успешна. За много години
18
2
 
9
 
! Отговори
Келнера преди 10 години
ЧНГ 2014, за всеки по мастика и кюфте от заведението, оп-оп-са :)
17
4
 
13
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Честита нова 2014-та година!
16
5
 
18
 
! Отговори
Коледарин преди 10 години
Честита Нова 2014 година! Живи, здрави и щастливи, НАЗДРАВЕ!
15
10
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 12Разбирам те бе, те такива папагали като теб, като чуят прочетена някоя реч мислена от екипчето на президента с известни добавки и оргазъм получават. А то всъщност са изплямпани фрази и пожелания омръзнали ни до втръсване.
14
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КВО СЕ ПЛЮЕТЕ БЕ ЧНГ
13
2
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Честито на целокупният български народ,новата 2014 година,да сме живи и...здрави.Напълнете чашите и на здраве!Чакърдъкова пее на площада хубави хороводни български песни на живо,няма чалга,няма сръбски маанета,няма плейбеци.Поздравявам и БНТ за правилният избор,на здраве.Българският народ е вечен и ще пребъде през вековете!Да сме живи и здрави и късмет на всички през новата година.
12
6
 
23
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Няма настроение, няма радост, бутафорно е и изтерзано, а и с тая липса на сняг съвсем на нищо не прилича... каква нова година ? Беднотия и мизерия, как да сме живи и здрави, как да сме щастливи ????И все пак, живи и здрави на всички честни и свестни хора...