Поредна вечер викове „оставка“ из центъра на София

Протестиращи блокираха за кратко Орлов мост
Обновена: 3 яну 2014 20:43 | 3 яну 2014 19:57,
150
Поредна вечер викове „оставка“ из центъра на София
Снимка: БТА

За поредна вечер протестиращите срещу кабинета се отправиха на протестно шествие из центъра на София. В него участваха българи, живеещи в чужбина, присъединиха се и ранобудните студенти, както и ДАНСwithme. Недоволните се събраха пред БНБ и Министерския съвет, откъдето се отправиха по бул. „Цар Освободител” към сградата на парламента.

Те скандират „оставка”, развяват български знамена, свирят на свирки и барабани, предаде „Фокус“.

Един от протестиращите носи плакат с надпис: „204 - веднага оставка! Веднага оставка!”. Друг плакат гласи - „От цял свят ви казваме оставка”, като след това е изписано „оставка” на различни езици.

Пред НС протестиращите викаха „оставка“ и „червени боклуци“, след което се отправиха към Орлов мост и блокираха движението.

За кратко не се движиха нито автомобили, нито колите на градския транспорт. Недоволните блокираха за малко и кръстовището на СУ, след което отново се върнаха към НС. Засилено е полицейското присъствие в района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Треска тресе крадливите ***. А гледам вече са ви спуснати опорните точки, нали пишещи дрогари?
17
15
 
10
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
16 nal iзнаеш най-добре се смее този , който последен се смее .А ти по рождение си си прецакан така както гледам . Иначе бъди спокоен никой не слага вече ГЕРБ в сметките , толкова сте бжалки горките със страховете си от ГЕРБ , та те са безобидни вече .
16
13
 
7
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 13Абе смешен, хората в Истанбул ги изклаха като животни хората на Ердоган, обгазиха ги и им е.аха майката физически за да мисрясат. Свалиха ли Ердоган? Не!Нашите *** със свирчици в уста и с патъронче водка и бира в другата ръка ли искаш да свалят властта?Комунисти се свалят с кръв, ***!Но като нямаш топките затова и 4 години ще продължат тези разходчици на 30- 40 алкохолизирани *** по жълтите павета.Ъндърстейнд ми, смешен?
15
21
 
32
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА преди 10 години
Много ме кефи как зомбираните фенове на ГЕРБ си вярват ,че ще има някакви избори и най-важното ,че щели моля ви се да ги спечелят хахахахахахахахахахахаГерб е вече в девета глуха бе ,хахахахахахаъхахахахаха, никой не ви иска хахахахахахаха
14
9
 
8
 
! Отговори
ПЕТЬО ЛЪСКОВ преди 10 години
бях велик създадох от психото О БОЛЕН болен ама на ДОГАН му служи като доберманче.......бой пред джамия може БОЛЕН взима парите плаща на момчетата и хоп ТЕАТЪР ...БОЛЕН амфетамина е труп скоро ще яде барековският мирищеш тв канал скоро скачайта там момиченца стига спамихте
13
16
 
28
 
! Отговори
доброжелател преди 10 години
Шапка свалям на отналите 100-200 протестиращи.Създават колорит на иначе доста скучния център на София,особенно по това време когато 70% от софиянци са по моловете извън центъра.Отдавна спряха да плащат надници и това са истински безплатни протестанти, смалки изключения разбира се.Не ме разбирайте погрешно не съм ротив вас,просто отдавна не сте актуални.Дори за медиите които ви вдъхнаха живот вече сте стара новина и не сте интересни.За коктейли"***"дупце нямате,тъй че се откажете-не е срамно
12
17
 
32
 
! Отговори
ДО ГЕРБЕРИТЕ !!! преди 10 години
НЯМА ДА ИМА ОСТАВКА БЕ ГЕРБЕРАСТИ, НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ? НЯМА ДА ИМА НИТО СЕГА НИТО МАЙ МЕСЕЦ ,НИТО СЕПТЕМВРИ...ЯСНО ЛИ ВИ Е???ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СИ ИЗКАРА МАНДАТА А ВАС ВИ ОЧАКВА БЕЗКОНЕЧНО КВИЧЕНЕ И ПЛЮЕНЕ ПО ФОРУМИТЕ! ТОВА ЩЕ ВИ Е УТЕХАТА ! АЙДЕ ОТИВАЙТЕ ДА БАЧКАТЕ ДОЛНА ГЕРБЕРСКА ***!!!
11
27
 
15
 
! Отговори
ПРОСТО ИЛИ ПРОСТ преди 10 години
До просто човекА КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ПРОТЕСТИ ВЕЧЕ НАД 200 ДНИ И УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ДА СИ ТРАЕ И ДА СЕ ОБКРЪЖАВА С ХИЛЯДИ ОХРАНИТЕЛИ ДА ГИ ПАЗИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ! КЪДЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА УЖ ДЕМОКРАТИЧНА ТЪРПЯТ 24 ГОД ЛЪЖИТЕ И ОГРАБВАНЕТО И РАЗГРАБВАНЕТО И ИЗГОНВАНЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ ОТ РОДИНАТА ИМ А?
10
5
 
18
 
! Отговори
ДО ВСИЧКИ преди 10 години
пиченца от атака болен е ТУРСКОРУСКИ ТРУП..СЕГА БАРЕКОВ ЩЕ КОЗИ НА ДОГАН ПАРИТЕ ..лСКАЧАЙТЕ НА БАРЕКОВ ТОЙ И ПИЦИ ЩЕ ВИ ДАВА НА ВСИЧКИ АТАКИСТИ И ПСИХОДИСПАНЗИРИАНИ ПСИХОПАТИ ДА ВИКАТЕ БОЛЕН ..НА ГЛАВА БЮРЕКА ЩЕ ВИ СЕ ИЗКОЗВА НА ТГЛАВИТЕ ПРОСТИ С НЯКОЙ ЛЕВ АМА МИНЕТЕ ПЪРВО ПРЕЗ ЦЪРКВА НА САРАЙТЕ ТАМ НА БЕЛОВОДСКИ ПЪТ...ОТЕЦ ДОГАН *** ЩЕ ВИ ПРЕКРЪСТИ С СВИНСКО И ВИНСКО
9
13
 
25
 
! Отговори
До доган преди 10 години
Поне си признавате за какво са протестите, за да потопите държавата нали така казваш?! Викаш като не е Герб на власт майната й на държавата:) да пада в канала:))
8
20
 
32
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
Това го няма никъде по света. Заради 20 алкохолизирани *** да затварят центъра на столица.
7
13
 
25
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Тези шматароци вече и Боко не ги приема насериозно..
6
20
 
33
 
! Отговори
Мръсна Мутра преди 10 години
Значи Борисов е почнал да плаща от парите на Бориславова, абе тая гадина няма да спре да клати държавата поне още години. То толкова се е вманячило във властта ,че не може да преживее че вече не е премиер. А и го е страх от панделата.
5
29
 
38
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Колко пияни *** бяха този път? 27 или 28 ?
4
28
 
34
 
! Отговори
Питам аз!!!!!!! преди 10 години
Тия дрогирани пиянки кога ще ги приберат и да ги осъдят по бързата процедура?
3
27
 
38
 
! Отговори
Про Винция преди 10 години
Ей долни мръсни платени ***, абе няма ли полицията най-после да им смачка *** тикви??!!Тези софиянци как ги търпят немога да разбера да им затварят улици, мостове... Аз съм от малко градче ако тука някой затвори главна улица смятай че излизам от колата и му строшавам веднага тиквата ***!!
2
28
 
36
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Добре, че има толерантно правителство което търпи подобни прояви дори и срещу интереса на гражданите и техните права. Само и само всеки един да бъде чут - дори и шепа пияни *** в центъра на София.
1
29
 
35
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Влизат Бареков и Станишев в една аптека. Два капута казва Бареков. Виждам казва аптекарят, a нещо ще желаете ли?