24-годишната Хюлия убита с удари в главата

Информация ще бъде предоставяна само след разрешение на прокуратурата
Обновена: 6 яну 2014 14:06 | 6 яну 2014 11:39,
129
24-годишната Хюлия убита с удари в главата
Хюлия Назим Маджар. Снимка: Facebook

24-годишната Хюлия Назим Маджар, която беше открита убита на 4 януари в лозов масив, е починала  вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба. Това е показала аутопсията, съобщиха от полицията.

Оттам информират още, че е започнато досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта.

Както Dnes.bg вече писа, 24-годишното момиче беше намерено убито на 4 януари. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село Белоградец било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Извършителят на деянието се издирва. Официална информация по случая ще бъде предоставяна само след разрешение на Окръжна прокуратура – Варна, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
1
 
! Отговори
-- Еех!- изпъшка ста преди 10 години
-- Еех!- изпъшка старият вожд Говнойко и се унесе в непробудна дрямка...Тъй рече старият измъчен индианец Говнойко Гангреначулейшън:-- Е, братя говежди мои от стадото Ми. Чада, мои! Идват размирни времена в нашето стадо...Така, както когато бехме млади айгъри и опасвахме до насите тучните ливади от Тих Бял Дунав до Родопите и от Черното море до Ирин-Пирин планина и към нашите стада притуряхме извоюваните *** като тези на Янко Сополанко...Така дойде времето, когато ние сме разкрачените и о
93
1
 
1
 
! Отговори
-- Еех!- изпъшка ста преди 10 години
-- Еех!- изпъшка старият вожд Говнойко и се унесе в непробудна дрямка...Тъй рече старият измъчен индианец Говнойко Гангреначулейшън:-- Е, братя говежди мои от стадото Ми. Чада, мои! Идват размирни времена в нашето стадо...Така, както когато бехме млади айгъри и опасвахме до насите тучните ливади от Тих Бял Дунав до Родопите и от Черното море до Ирин-Пирин планина и към нашите стада притуряхме извоюваните *** като тези на Янко Сополанко...Така дойде времето, когато ние сме разкрачените и от нас Първи си отиват последните стада......Но се надяваме и разчитаме на онези от вас, които се
92
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почивай в мир, красиво дете!
91
2
 
13
 
! Отговори
дo: 96 преди 10 години
Ако така боднат дъщеря ти , или може би *** или сестра ти , дали така ще пееш и свириш , некадърник с некадърник
90
1
 
6
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Хората освирепяха при тази непрекъсната коалиция. Чуството за справедливост е потъпкано и избива на най-неочаквани и за съжаление най-ненужни места.
89
2
 
22
 
! Отговори
gospodin_nikoi преди 10 години
Каквото и да е правила ,не заслужава да умре това красиво момиче ,и няма значение дали е кадъна или не родена е тука и е български гражданин .
88
41
 
7
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Абе докато и е дрънчало канчето на мастията не може да не я е боднал....
87
6
 
18
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
Язък захубавата кадъна :(
86
11
 
26
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
До като ни управлява дпс и бсп се очертава доста хора да бъдат над закона.мафиотска страна
85
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Най-вероятно е харчела парите на техните поредния *** и е въртяла любовни интриги триъгълници" - и според теб любовни интриги трябва да се наказват със смърт? Може, но не в християнска страна.
84
0
 
31
 
! Отговори
Орак преди 10 години
Убиецът ще бъде оправдан на първа инстанция поради липса на доказателства. Или "защото не е той извършителя". След това ще бъде освободен. Сетне при обжалването ще получи доживотна присъда, но през това време ще се укрие в някое затънтено кътче по света в страна с която нямаме договор за експулсиране. Оттам ще пуска клипчета до министъра на правосъдието. В които ще обяснява,че друг е убил Хюлия,но се страхува да каже името му.
83
1
 
5
 
! Отговори
dsasda преди 10 години
До ***kogato zakonyt go nqma togava v red vlizat horata.. shte go ubiqt s kamani toq ***
82
1
 
32
 
! Отговори
агент Купър преди 10 години
Съболезнования към семейството! Случаят е ясен, като бял ден! Убиецът е имал честта да се срещне с жертвата по случай празниците. Чувството му за собственост и глупавия му мутренски характер, както и алкохола са го тласнали към смъртна заплаха и предизвикалата го Хюлия е довела работата до нейната смърт. Убиецът решава да отклони следствието, уж че е за откуп. Той смята, че дори да я зарови за да укрие уликите, съмненията ще паднат върху него и ще го пипнат. Затова татко й получава обаждането за откуп. Останалото са дребни подробности.....
81
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Убиецът на Хюлия арестуван По необявена официално информация задържането му е станало в Румъния Това е профилът във Фейсбук на Иван https://facebook/ivan.kostadinov.777, когото варненската полиция издирва за зверското убийство на Хюлия от Белоградец Иван Костадинов е завършил Техническия университет и е семеен.
80
25
 
9
 
! Отговори
ДА преди 10 години
"Мирния" ислям
79
0
 
46
 
! Отговори
*** преди 10 години
Преди дни една почернена майка каза, че законът брани 80% убиеца и 20% жертвата. Така е и в този случай пак ще е така. *** садисти ще се измъкнат с малки присъди, а за прекършения млад живот само близките ще помнят. Когато законът е мек, престъпниците царстват.
78
0
 
36
 
! Отговори
Атанасова преди 10 години
Да излезе права,здрава,читава от дома си,милата какво ли и си е мислила-във всеки случай изобщо не си е мислила,че това е последната и Нова годна...да почива в мир
77
3
 
58
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Ужас! Жалко за момичето... Дано да заловят уро*а!псПрестанете с това етническо деление, така доникъде няма да стигнем.
76
58
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама че статия.Родителите имали бизнес.Защо не напишете тази жена работила ли е нещо, учила ли е.?Най-вероятно е харчела парите на техните поредния *** и е въртяла любовни интриги триъгълници. Е на някой не му издържали нервите да я дели с друг.Ще се разкрият нещата.
75
2
 
62
 
! Отговори
ф преди 10 години
опитаите да си представите ситуацията,множество удари с *** предмет,сигурно е направил главата и на каша, що за *** требва да е това животно? защото човек не е,за да направи това нещо, аз съм българин християнин но заставам твърдо с две ръце зад бащата на момичето,той трябва да го гръмне ***,ловна пушка, бренеке и на излизане от съда директно да го застреля, да стане като в албания глава за глава ,с тази съдебна с-*** ние се връщаме назад ,не вървим към европа