Петното и компания трябвало да плащат по ?850 наем на месец

Собственичката на "превзетата" от тях къща ще влиза с взлом в имота си
17 яну 2014 09:35,
65
Петното и компания трябвало да плащат по ?850 наем на месец
Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото

Месечният наем на къщата на столичната улица „Луи Айер”, която Бисер Миланов-Петното и хората около него „превзеха”, е бил 850 евро по договор. Това пред bTV собственикът на имота Анжелика Шварц.

Първоначално те платили едновременно депозит и наем за месец от 1700 евро, след което осигурили финансово престоя си до 15 септември.

Макар че договорът бил сключен с близкия до Миланов Йордан Бонев, екип на телевизията намери в къщата солидна част от участниците в Национално движение „Свобода”. Те обаче пропуснаха неколкократно да отговорят на въпроса откъде се финансира организацията.

Още по темата
Шварц уточни, че договорът е бил краткосрочен заради намеренията й да продаде имота. След като наемателите спрели да плащат, договорът бил прекратен с едномесечно предизвестие. Те обаче не се впечатлили и останали в къщата.

Анжелика Шварц, която е в Холандия в момента, обясни, че прави всички необходими постъпки, за да си влезе в къщата. Наемателите обаче не са й върнали ключовете и вероятно ще й се наложи да влиза „с взлом” в имота си. Собственичката чака и съдействие от полицията, за да бъде направен опис на измервателните уреди, за да търси освен парите за наем и тези за сметките на Миланов и компания.

Наемодателката каза още, че се притеснява от заплахи от страна на Миланов и хората около него и завръщането й в България до голяма степен ще зависи дали той ще бъде пуснат на свобода.

Миланов се разследва за хулиганство заради нападението над екип на bTV. Вчера прокуратурата му повдигна и обвинение за закана за убийство, отправена към жена през юли по време на протестите в градинката пред Народната библиотека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
3
 
! Отговори
обикновен преди 10 години
Бих ги изпушил през комина.Отговорността пред Бога ще бъде МОЯ!!
57
1
 
6
 
! Отговори
trp преди 10 години
Тоя петното да го опетнат в централния.Там му е мястото.
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя си остана *** от време оно. Помня го от 90те години в Русе, когато бях тийнейджър - идваше по дискотеките и се правеше на голям бабаит с 5-6 тъпанара, като него...
55
2
 
7
 
! Отговори
LINK преди 10 години
Петно - Бюрек Дудуков - Херсонски Хамстер - Де Пеев Ски - Доган Сарайски - *** Инн.
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега трябва да води дело за ди изкарат от къщата!... Иначе ще е САМОУПРАВСТВО което по закон е наказуемо!... Изобщо, законите са такива, че ако някой бандит или *** се настани под наем в чужд имот и спре да плаща, трябва да минат месеци и години докато напусне, ако изобщо напусне... Трябва да им се спира тока, водата и т.н. Те, гадовете, обаче, почват да си готвят на газ, да си светят с акумулатори, и да си носят вода...
53
1
 
21
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Стари хулигани. Дори и да остарее и побелее хулигана си остава хулиган. Точно като старо петно, няма изпиране.
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кажете ми *** и петно едно и също ли е ? Няма изпиране. Както и да е на този и двете му отиват. Съжалявам горката жена, видяла се е в чудо. Красива България днес е пълна с *** и петна, толкова много че неможеш да и видиш цвета. *** и петна са разпръснати в цялата страна, но най често срещани са в столицата, с костюм и вратоврзка, в парламенти, министерства, съдебни палати, скъпи коли с тъмни стъкла и държавен бензин. Последните 70 години за жалост най рядко се срещат зад решетките .
51
22
 
9
 
! Отговори
Маре преди 10 години
Самият факт, че наричат публично някой с подобно име говори за морала на коментиращите и на журналистите. Погледнете себе си, преди да почнете да плюете по другите.
50
5
 
16
 
! Отговори
ОПОРНИТЕ ТОЧКИ преди 10 години
Ще стане това, което дават ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА г-жа МОНИКА Гей СТАНИШЕВА ТАМ ПРИ НЕЯ СЕ КОВЕ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ, ФЛАШКИ СЕ ПРАВЯТ, КОМПРОМАТИ СЕ ТИРАЖИРАТ, ТАМ МИНИСТЪР ЙОВЧЕВ ПОЛУЧАВА ЗАДАЧИ КОГО ДА АРЕСТУВАНаблюдаваме пълна, ама найстина абсолютна деградация на всичко човешко в управляващите ниИзходът какъв е: След като падне правителството се обявява извънредно положение никой да не може да избяга и всички се пращат в затвора С помоща на поръчковия Цацаров няма проблем това да стане
49
1
 
2
 
! Отговори
българе преди 10 години
......маг Боян....колобър 52......прокуден.......клетва......1365 години- 500г.-250-.......чети народе.......дан....плаща.....?
48
4
 
38
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Я сега си представете каква отвратителна и деградирала *** симпатизира на тоя плебей.Та тая *** утре ще надене костюм и вратовръзка и ще стане народен представител, министър, више ченге, съдя и ще мачка нормалните хора.И така близо 70 години вече.Боже до какъв упадък ни докара тоя комунизъм, защо ни наказа така??????
47
2
 
34
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Че има гнусни *** по целия свят това е ясно.Но общество, което не им противедейства и ги оставя да си правят каквото искат, си заслужава да живее зле.Ние сме същите роби през 2014г. както през 1874, щом такива л******, като този на снимката могат да "превземат" частна собственост.
46
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това петно да му се чудиш на самочувствието, хем грозен, хем ***, а и липса на всякакво възпитание.
45
2
 
48
 
! Отговори
АНгелина преди 10 години
***, *** селянин! ЧЕ и арогантен. Дано да го опандизят! И неговите *** също.
44
5
 
21
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
43 остави ги те само на умрело куче може нож да вадят , скочиха срещу Цар Киро , но не скачат примерно срещу свинара Гергов или срещу Пешесрка гроздова , скочиха срещу бежанците , но не и срещу такива маргинали като Петнто . а във всеки град има местни сатрапи не само в селото на Цар Киро и те са българи повечето.
43
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много хитра кампания - да обвиняват несправедливо някой като Бисер за отвличане на вниманието, докато по върховете на държавата никой не знае какво става.
42
3
 
38
 
! Отговори
Додо преди 10 години
Е вие кво се чудите, кой ги спонсорира?? То е ясно - Пеевски, чрез Бюрека мазен ! Нали тоя Лай.ото е човек на Бюрека, така че не се чудете-мислете!
41
4
 
31
 
! Отговори
zb преди 10 години
Няма ли футболни агитки в тази държава проста бе??? Къде сте, когато трябва да защитавате хората??? а чупите сградата на БФС и да се биете помежду си можете, но когато можете да се обедините и да помогнете на обществото ви няма никакви?!?! Айде помогнете на обществото сега де, вместо да се биете един с друг, що не посетите нахалите-пък и ние обикновените селски пияндета можем да се включим наедн ос вас ....
40
4
 
30
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Гнусен тип и има наглостта да си сложил българското знаме. От къде пари, за да могат да живеят всичките тия ***? Кой ги "спонсорира" и защо? Какви сигнали изпращат до всички престъпници - можете да си правите каквото си искате, само не го правете пред камери (а ако бяха приели онзи закон, да нямаш право да го снимаш?).След комунизъм винаги остава само разруха и престъпност.
39
3
 
16
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
12 Знаят *** какво правят , много добре знаят , те винаги са си били разбойници , същите като това *** дойдоха на власт благодарение на Червената армия след 09/09 /44 и гонеха и убиваха без съд и присъда , какво си мислиш , ако предположим , че днес се създаде същата ситуация не биха направили тези *** същото посредством гнусни твари като това Петно , естетсвено че биха го направили това им е в природата им.