Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията

Харесвам лидери като Сергей, Антон, Мая, заяви певецът
Обновена: 28 яну 2014 10:46 | 28 яну 2014 10:46, Александър Попов
379
Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията
Снимка: Dnes.bg

Мишо Шамара скочи срещу социоложката Боряна Димитрова, като я определи като "новата Мира Радева". Димитрова бе гост в студиото на Нова телевизия тази сутрин, за да коментира със своя колега Кънчо Стойчев политическата ситуация. Преди ден излезе последното проучване на "Алфа Рисърч", според което с появата на АБВ БСП губи около 20 на сто от миналогодишните си избиратели и отстъпва първото място на основния си опонент ГЕРБ.

Изводите на социоложката обаче хич не са допаднали на рап певеца.

"Гледам новата Мира Радева как обяснява, че Първанов като се е отцепил от БСП с него са тръгнали младите и интелигентните, а тъпите и старите останали в БСП. Ако някой човек е поне малко умен, ще види, че отцепването на Първанов има една основна цел по две основни причини. Целта е събаряне на Станишев и БСП от власт, причините са егоцентризма и алчността за власт на бившия президент", написа Шамара във Facebook.

Той набляга пред "рисърч мрисърч хорицата", че е бизнес ориентиран човек, демократ и в мозъка на костите, въпреки образа му на "тъпак".

"Смея да твърдя, че съм човек с огромна обща култура и ще си призная -  чета много. Май току-що си съсипах рап кариерата... Баща съм на две деца, живея в голям град, обиколил съм света, живял съм в най-голямата демокрация - САЩ, посещавал съм и най-голямата комунистическа страна в света Китай. До преди 4 години мразех по дефолт БСП и митичните злодеи "комунистите", а до преди 2 години не съм мислил въобще, че ще стана съмишленик на Сергей Станишев", разяснява Шамара.

Още по темата
Според него той бил със сравнително правилна преценка и било очевадно, че Първанов играе единствено и изцяло в полза на връщането на власт на Бойко Борисов.

"Умните и млади хора виждат, че в политическата ситуация в момента единствената сила, която успя да се коалира правилно и има потенциала и свали безпрецедентното авторитарно управление на един изключително вреден за демокрацията човек като Борисов. По ирония на съдбата или по закономерност БСП в момента са единственият носител на демокрацията и поддръжник на бизнеса. Но не на монополите и картелите. И да завърша с постоянното ви демонизиране на възрастните хора като "тъпи комуняги" . Госпожо, определено старите хора не мечтаят за диктатура, а искат времената, когато имаше работа за всеки и имаше ред и дисциплина", продължава тирадата си срещу Димитрова Шамара.

Той завършва пламенно, като заявява, че не иска диктатура, не иска авторитарно управление, не иска комунистически строй, не иска цензура, не иска репресии, а искал свобода на словото и бизнеса, ред и справедливост.

"Именно за това в момента подкрепям БСП. И по-точно младите и лидери като Сергей, Антон, Мая или коалиционните им партньори като Мартин и Курумбашев", завършва Мишо Шамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.