Протест на 9-и – като антимонополните

Дончо Дудев обяви, че нищо не се е променило за една година
Обновена: 6 фев 2014 15:33 | 6 фев 2014 15:30,
79
Протест на 9-и – като антимонополните
Дудев и съмишленици. Снимка: БТА

Нов протест ще има на 9 февруари (неделя), обявиха на пресконференция в БТА участници в миналогодишните февруарски протести.

По думите им на протеста ще се поставят проблеми, свързани с "Топлофикация", "Софийска вода", паркирането в столицата. Ще се раздават материали за защита срещу монополите.

Евгени Томов от Софийската протестна група и Дончо Дудев казаха, че протестът ще започне пред Столичната община, ще премине и край парламента и градината срещу Военния клуб.

По думите на Дудев протестиращите вече ще ходят и пред жилищата на "виновниците за това, което се случва в България. Това ще бъде серия от протести", предупреди той.

Според него и други участници за изминалата от февруарските протести година поставените редица проблеми и искания във връзка с "Топлофикация", ЧЕЗ и изборните правила, не са решени.

Дончо Дудев коментира, че след година недоволство по улиците и площадите политическата класа е показала за пореден път, че не я интересува какво мислят хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако случайно срещнеш гербер по улицата, хвани го и го изхвърли в най-близката кофа за ***. Така ще направиш тройно добро - на себе си, на улицата и на България.
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България не е държава,а колония и ние всички сме роби. Защо протестирате пред надзирателите на робите? Протестирайте пред тези,който ни управляват, Вашингтон и Брюксел!
67
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не разберете:- От нашите не зависи нищо. Всичко се решава вън от държавата или от олигарсите и на тези мижитурки от народното събрание им остава само да гласуват"За". След като виждаш,че нищо не можеш да промениш и след 4 години си вън. Остава само едно,да се нагушим колкото можем. Ден година храни.....хахахахаха
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и си мислите,че те ще се трогнат....те от дума не разбират,монополът започва от тях...на институции,медии,икономика....няма как същите тези които ги налагат да ги отменят...все едно да искате от престъпник самопризнание
65
5
 
4
 
! Отговори
михаела преди 10 години
Оставка на крадливата дясна ръка на Тиквата! Оставка и къш на село, откъдето се довлече тази некадърница!
64
5
 
3
 
! Отговори
Рики преди 10 години
Наглата самоковска сврака едва ли ще се впечатли. Тя е заета да краде ударно и да пълни кесията на Биг Бос!
63
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А младежкото бкп там ли ще е?
62
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека припомня, че Топлофикация е на Фандъкова. Тиквите нещо много се правят на... тикви. Фандъкова (първата кметица на СФ с турско име впрочем, ама никой не скача тогава) все е невинна. И тя като голямата Тиква - все на трапеца в бяло.
61
4
 
14
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Ако искаш да направиш добро за България,вечерта преди всеки избор СКРИЙ личните карти на баба си и дядо си.
60
5
 
9
 
! Отговори
Jojo01 преди 10 години
не обичам комунистите, но какво точно очакват да се промени?! да почне да валят долари и кюлчета от небето ли?! :D
59
2
 
11
 
! Отговори
БОби преди 10 години
До АнонименГЕРБ си ги бяха замразили за 4 години, информирай се малко, преди да пишеш наизуст!
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестиращи контрапротестиращи разделиха ви за да могат да ви пият кръвчицата мутрите и олигарсите ! мърдате ли още ! Вдигнаха ли си заплатите депутатате и няма ГЕРБ и няма БСП за върхушката лапачка! Народа да духа супата
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха ха - нали им дадохте шанс да покажат какво могат. Е показаха ви среден.....И са кво дойдохте на нашто .......Интересно дали пък сега няма да се намери поне една мъничка причина да се обединим ....
56
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА тия кенефчета, целта им е да плюят сега по Фандъкова и да отклоняват вниманието докато другарите им в парламента крадат и прокарват малумните си закони, за да могат да крадат още повече и да запазят власта колко се може по-дълго. Просто... толкова ми се повдига от всичките маскари и игри на тия от БСП, ДПС и Атака, че незнам НЕ СИ ОБЯСНЯВАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ХОРА ГЛАСУВАЩИ ЗА БСП!>!??! Опази боже, толкова *** хора НЯМА ДА СВЕТА. Сърдете се после на себе си не на другите! ***
55
3
 
13
 
! Отговори
Февруарски преди 10 години
Хайде сега да подредим БСП-ДПС с техните камъни по техните глави!
54
1
 
12
 
! Отговори
За монополите преди 10 години
Монопола на тока и водата , жицата и тръбата , това са естествени монополи.Неестествено е реализирането на тези монополи .В нормалните държави те са задължително държавни . До тези фундаменти на държавата и обществото не се допуска офшорни и чуждестранни играчи , или по изключение ограничено се допуска частен капиталВ България няма монополи , а има мутрополи и в това трагедията на тази страна.Частната собственост в областта на монополите радикално трябва да се ликвидира.
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия атакисти ли са?
52
3
 
6
 
! Отговори
вибратор преди 10 години
истината е заровена дълбоко
51
16
 
8
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Целта им е Фандъкова. Тези идиотчета ясно доказа, че са червени!!!
50
8
 
14
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Юлияна, ти ли си единствената в България, която не е разбрала, че правителството има 15 процента подкрепа?