Бяло и червено, усукваш и... деца на бежанци сияят

Малчуганите от лагера във Военна рампа изработиха мартеници
21 фев 2014 18:08,
37

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
3
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Не форум, а параден площад на българската проЗтотия и злоба!
21
3
 
6
 
! Отговори
Горо Дордата преди 10 години
Не се заблуждавайте че са деца, теза са бъдещи ислямисти-терористи
20
2
 
6
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Доста са си поиграли с фотошопа за да изкарат тези бъдещи джихадисти по-белички. Така някои дърти и сексуално незадоволени лелки изпадат в умиление към тази черна напаст. След време трябва да прилагаме същите методите, както за борба срещу мароканските скакалци.
19
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на дечицата ! Аман от расисти и пиндоси !
18
4
 
7
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До Гневен българинДецата са си деца.Те вина нямат,че са се родили в един объркан свят.За затваряне на границата вината е на онези,които ни продадоха за няколко сребърника от Европа,да се харесат на господарите си и да получат облаги.Всяко нещо в традициите и бита ни е свързано с езическите символи, със знанието ни за света и природата. В това е и силата ни като народ ,като единност - в запазените ни обичаи и традиции,език ,писменост и култура.
17
1
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Та този дето ги е учил да изработват мартениците,казал ли е какво означава това?Обичаят е дълбоко в корените на нашата народност и едва ли някой ще го трогне и ще разбере смисъла на вярата за добро и зло,за събуждането на пролетта!Има три легенди за мартеницата.Едната от тях е за Аспарух."Аспарух късал конци от бяло-червената нишка, връзвал ги на ръцете на войниците си и повтарял:Нишката,която ни свързва да не се прекъсва никога.Да сме здрави, да сме весели, да сме щастливи, да сме БЪЛГАРИ!"
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О,колко мило!!!!!О,ще се разплача!!!Но първо ще ПОВЪРНА!!!Журналиста,написал тази статия е ПРЕДАТЕЛ!!Или не е българин!!
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕКСТРАДИРАНЕ - ЕКСТРАДИРАНЕЕКСТРАДИРАНЕ - ВЕДНАГА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТАЯ ***
14
0
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
До номер 11За киква нормална среда? Ти да не живееш в паралелна реалност? Британци се бият на страната на бунтовниците в Сирия и сега на англичаните им треперят гащите като се върнат от Сирия как да се пазят. Защото това са си "техни" мюсюлмани, отрочета на точно ей такива ожалени имигранти като тези на снимката, които най-много мразят странат която ги е приютила и спасила то смъртта. Израснали в "нормална среда" но с промити от исляма мозъци. Който не познава историята е обречен да я преживее.
13
1
 
21
 
! Отговори
до срамота преди 10 години
Проблемът не е в децата, проблемът е в това, че се използват за обществена манипулация. Ако трябва да дам пример в почти всички новинарски статии присъстват деца на бежанци, като така ситуацията се представя като нещо миловидно и невинно. Много добре знаят каква ще е обществената реакция ако публикват само снимки на *** и сирийците, което ще опише истинската действителност, а не захаросаната, която се представя в момента.
12
2
 
2
 
! Отговори
pepi преди 10 години
ne komentiram
11
4
 
23
 
! Отговори
stan31 преди 10 години
За изоставените български деца по домовете пише ли някой? При какви условия живеят те? Напълниха България с ***. Където стъпят араби винаги създават проблеми.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Нямам си и на представа за какво БХК говориш и какво значи. След време и ти ще търсиш Тангра. Вече ти написах : Помни ми думите. Само че го търси във себе си, а не по форуми и книги за история"Аз го написах за коментар, който сега липсва. Само исках да уточня.
9
3
 
3
 
! Отговори
ами преди 10 години
До Гневен българинТочно така мисля и аз!!!
8
1
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 10 години
Нямам си и на представа за какво БХК говориш и какво значи. След време и ти ще търсиш Тангра. Вече ти написах : Помни ми думите. Само че го търси във себе си, а не по форуми и книги за история.
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото по-скоро си тръгнат бежанците/нелегалните имигранти, толкова по-добре за България, но да плюете така по деца, пък били те и на араби, е... Беден ми е речника, за да намеря правилната дума... Да и Осама е бил дете някога, но ако беше отрасъл в нормална среда, щеше да е много малко вероятно да стане това, в което се е превърнал. Осама мрази невинни хора и ги убива. Вие мразите невинни деца, но поне не ги убивате, иначе друга разлика между вас и него не виждам...
6
6
 
15
 
! Отговори
От някой до 4 преди 10 години
Мартениците са българска трядиция, но не виждам защо да не споделим тази родна традиция с тези бежанци. Да теоритично е възможно някой от тях да станат талибани, но не ми струва, че е така.Мартениците са древен български обичай. Вярващ съм в Тангра и не виждам защо тези бежанци са по-лоши за България от наложеното насилственно Християнство. Да се наричаш българин е гордост. И Тангра е единственния български бог.Ако станат талибани ще бъдат съдени справедливо.От Тангра и България.Помни ми думите
5
14
 
21
 
! Отговори
Срамота преди 10 години
Как не ви е срам! Това са деца, които се радват на тези малки неща, който са част от иначе сивото им и изтерзано ежадневие. Толкова ли е лошо да дадеш мартеница на някого, който не е българин? Да му споделиш каква е традицията и защо се прави? И толкова ли е лошо да накареш едно ДЕТЕ да се усмихне??? Срам ме е, че сънародниците ми са подобни ограничени хора, с отвратително ксенофобско мислене.
4
4
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
Той и Осама Бен Ладен е бил дете или искате да ми кажете, че ако беше връзвал мартенички и нямаше да избие толкова невинни. Веднага депортирайте нелегалните имигранти и никакви мартеници за тези пиявици.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** пропаганда. Публикувайте снимки на движещите се на глутници в центъра на София ислямисти. А и тези ще пораснат.